امریکا خواهان ختم جنگ و پایان دادن به اشغال نظامی افغانستان نیست
عارفه ایماق و رحمت ایماق
"....ترفند خروج نیرو های آمریکایی، از افغانستان دروغ عریان بیش نیست، همه در بیانات اخیر مقامات ارشد پنتاگون طی هفته گذشته انعکاس یافت.
موجودیت نیرو های آمریکایی و پایگاه های آن استراتژی طولانی مدت در کشور ماست. پایگاه عظیم هوایی بگرام که گفته میشود در ان حدود ۲۰ هزار پرسونل نظامی، استخباراتی، و لجستیکی جابجا گردیده، پایگاه هوایی نظامی آن در کند هار ، و شورابک- هلمند،مرکز ناتو در کابل،وفر مانده نیرو های آن در این کشور از اهمیت خاص برای سیاستهای تجاوز کارانه امپر یالیسم آمریکا در منطقه بر خور دار است.
همه این تمهیدات، از جمله گفتگو ها میان جهادی ها در دوحه- قطر فقط ارتباط مستقیم با انتخابات ماه نوامبر در آمریکا، و کنترل،و مدیریت بحران لگام گسیخته در افغانستان، براه انداخته شده،در غیر آن اگر آمریکا بخواهد جنگ را در افغانستان پایان داده، و نیرو های خویش را از افغانستان خارج نماید، زیاد دشوار نیست:
قطع کمک های نیرو های تروریستی طالب از جانب امریکا، و پاکستان، و کشور های ار تجاعی عربی،و بر چیدن دفتر آن در جنوب خلیج،و بستن مراکز طالبان،بخصوص شورای کویته، و پشاور،و دیگر مراکز فر مانده جنگی ان در پاکستان،قطع راه های اکمالاتی طالبان از پاکستان کشور متحد استراتژیک آمریکا، و کشور های عربی که بعد از حصار نمودن کامل سر حدات پاکستان، با افغانستان، که از طرف پاکستان تکمیل شد، میتواند به راحتی انجام شود."
تمام حقوق دانان درسطح جهان اشغال افغانستان توسط امپریالیسم امریکا در۷ اکتوبر۲۰۰۱ رابر مبنای مدارک حقوق بین الدول غیر قانونی میدانند.
اشغا ل نظامی کشورما، تحت نام رسمی: "عملیات آزادی پایدار" [Operation Enduring Freedom]، توسط نیروهای اشغالگر امریکا ومتحدین آن، در سال ۲۰۰۱، به هدف ستراتیژیک تسلط کامل برجهان، وایجاد " تیاتر " جدید جنگی پایگاه های نظامی امریکا در جهان ومنطقه، تحت بهانۀ راه اندازی جنگ جهانی علیه گویا تروریزم، آغاز گرید و تا هنوز که ۱۹ سال کامل از آن گذشته، وارد ۲۰ سال انمیشود، ادامه دارد.
نتیجه عملیات "آزادی پایدار" طی این ۱۹سال چیست؟
قتل بیش از ۵۰۰هزار تن ازهموطنان ما، تخریب قریب کامل کشور، به فقر کشانیدن اکثریت مطلق ملت افغانستان، تسلط مستقیم ویا غیر مسقیم ترورستان بر %۷۰ خاک افغانستان، بیش از ۸۰% بیکاری، بیش از شش ملیون معتاد به مواد مخدره، تخریب محیط زیست ور نتیجه بمباردمان متداوم، و استفاده از سلاح های شیمیایی، و هستوی ،که همین اکنون بیش از ۵ ملیون انسان در معرض اشد کمبود آب اشامیدنی مواجه هستند، غصب دارایی های عامه و زمین های دهقانان کوچک توسط جنایتکاران، جنگ سالار، لشکر عظیم بیکار دهقانان زراعتی، تر ویج عمدی کشت وقاچاق مواد مخدره توسط نیرو های اشغالگر، تبدیل افغانستان به کشور " نارکو ستیت " که بیش از %۹۰ مواد مخدر جهان را تهیه مینماید ،مبتلا شدن بیش از ۶ملیون از هموطنان ما به این مادۀ انسان کش و...، می باشد.
باندکرزی- اشرف غنی – گروه های مخصوص که توسط سازمان سیا از درون باند های اخوانی در حمایت از آن ایجاد شده، باندهای اخوانی شامل ائتلاف شمال – عبدالله که به عنوان نیرو های اصلی آن شورای نظار و دوستم جنایت کار، در آن شریک هستند، دست آورد این اشغال غیر قانونی وفاشیستی امپر یالیسم امریکا و انگلستان، می باشند که هر زان خواسته اند، بار استفاده از این ابزار داخلی سناریو های جنگی و سیاسی شانرا تغیر داده اند.
تحت همین دوکتورین نظامی- ایجاد بحران وجنگ های دوام دارمنطقوی- درسال ۲۰۰۱، کشور ما افغانستان، توسط ایالات متحده امریکا با همکاری ومشارکت نیروهای ارتجاعی اخوانی، که در یک اتحاد نامقدس اتحاد شمال، که توسط پنتاگون وسازمان سیا، اداره و رهبری می شدند اشغال گردیده، کرزی این جاسوس سی آی ای را بر اریکۀ نظام پوشالی اداره گویا موقت نصب نمودند.
اشرف غنی، دوستم، کرزی، عبدالله، حنیف اتمر، محقق، ...همه در لست معاش بگیران سازمان سیا و پنتاگون بوده و هیچگونه تعلقی به ملت افغانستان ندارند. تکیه گاه آنها، نیروهای هوائی و زمینی پنتاگون وناتو وملیشای که مرتکب جنایات جنگی بی شمار شده اند، هستند که همه معاش بگیران امپریالیسم جهانی میباشند.
ابعاد حقوقی،حقوق بین المللی اشغال افغانستان:
مارجوری کوهن، حقوق دان شناخته شده بین المللی، در سطح جهانی در ماه نوامبر ۲۰۰۲ نوشت:
" تجاوز وبمبارد مان افغانستان توسط نیرو های امریکایی وانگلستان غیر قانونی است."
پرو فسورخانم مار جری کوهن (Marjorie Cohn) حقوق دان شناخته شده در سطح بین المللی، استاد قبلی در دانشگاه حقوق توماس جفر سون - امریکا،ورییس پیشین انجمن وکلای ملی امریکا، در سال ۲۰۰۸ در مقاله مشهور خویش تحت عنوان:
" افغانستان قربانی یک جنگ نا مشروع دیگری ! "
استد لال نموده نوشت: " جنگ واشغال عراق غیر قانوی بود، همسان به آن با کتمان حقایق از انظار مردم امریکا وفهم ایشان جنگ واشغال افغانستان نیز غیر قانونی میباشد."
پروفسور کوهن به ادامه استد لال حقوقی - حقوق بین المللی ادامه داده ومیگوید:
او لا طبق قوانین بین المللی که بر مبنای منشور سازمان ملل متحد تدوین گردیده، هر معضله بین المللی باید به شورای امنیت سازمان ملل متحد پیشکش گردد،تا در صورت ضرورت امکان استفاده از نیروی نظامی را تجویز نماید (که توافق شورای امنیت در اشغال افغانستان گرفته نشده بود - از این قلم)، بدون این مجوز هر گونه اقدام نظامی علیه کشوری دیگری غیر قانونی است.
پرو فسورمارجوری کوهین(Marjorie Cohn) به ادامه میگوید: " در اینجا دو استثنای وجود دارد : یکی اینست که اگر کشور وملت شما از طرف ملت وکشور دیگری مورد حمله وتجاوز قرار گرفته باشد، در آنصورت شما ممکن در دفاع از خود به جنگ بپر دازید. (افغانستان ویا عراق بالای خاک وملت امریکا تجاوز نظامی ننموده بودند- از این قلم).
" بنا نمیتوان حادثه ۱۱سیپتامبر را به آن توجیه نمود. زیرا حادثه ۱۱سیپتامبر توسط یک ملت انجام نپزیرفته بود.
افغانستان به ایالات متحده امریکا حمله ننموده بود. از جمله ۱۹ تن از متهمان ۱۱ سیپتامبر افغانها نبودند." (بلکه اتباع عربستان سعودی بودند، ودر این صورت باید بالای عر بستان سعودی حمله نظامی صورت می گرفت، نه افغانستان - از این قلم)
او به ادامه استد لال مینماید: " استثنا ی دیگر زمانی اتفاق می افتد که یک ملت به یقین بداند که حمله مسلحانه از طرف ملت دیگری بر علیه آن قریب الوقوع ، وحمله بالای کشورش حتمی است، به اندازه قریب الوع است که فرصت مشورت با سازمان ملل متحد را نداشت ، مگر مبالغه نمودند، که جای وفرصت را برای مشورت باقی نمیگذارد."
"دولت ایالات متحده امریکا اد عا نمود که حمله بر افغانستان برای جلوگیری از حمله دوم بر خاک امریکا بود. فرض نماییم که واقعی بود مگر به وضاحت این تجاوز غیر ضروری بود، بنا بر همین واقعیت پنتاگون تا یکماه دیگر عملیات خویش را بر افغانستان آغاز ننمود."
نتیجه: کشور ما افغانستان، یک سر زمین اشغال شده، ومستعمره امریکا بوده که با تخلف از قوانین بین المللی صورت گرفته، استقلال سیاسی ندارد، و هر گونه اداره استعماری تحت هر نامی تا زمان که نیرو های متجاوز افغانستان را تر ک نگویند، وراه حل صلح آمیز بصورت خود افغان ها خارج از سلطه گروه های جهادی، و حامیان تروریسم بین المللی ان جستجو نگردد، قانونیت ندارد.
۲۲ میزان / مهر / ۱۳۹۹