بازتاب حقیقت خروج نیرو های آمریكایی از عراق، در رسانه های جهانی

 

بازتاب حقیقت خروج نیرو های آمریكایی از عراق، در رسانه های جهانی

  

      باراک اوباما، رئیس جمهوری ایالات متحده، اخیراًضمن اعلام پایان "ماموریت رزمی" نیروهای کشورش درعراق، بر خروج تدریجی نظامیان آمریکایی از افغانستان در سال آینده تاکید کرد.

او سه شنبه ساعت هشت شب به وقت واشنگتن، طی نطقی از دفتر کارش در کاخ سفید به مردم آمریکا گفت که "عملیات آزادی عراق" خاتمه یافته است.

 

    جورج بوش، رئیس جمهوری سابق ایالات متحده، حمله نظامی در ماه مارس ۲۰۰۳ را که به سرنگونی حکومت صدام حسین انجامید، "عملیات آزادی عراق" نام نهاده بود.

باراک اوباما از پشت میزی که هفت سال و نیم پیش جورج بوش خبر آغاز آن جنگ را به مردم آمریکا و جهان اعلام کرده بود، پایان این جنگ را "لحظه ای تاریخی" و "نقطه عطف" توصیف کرد.

باراک اوباما گفت:

    "خاتمه دادن به این جنگ نه فقط به نفع عراق است؛ بلکه به نفع ما نیز هست. ایالات متحده برای سپردن آینده عراق به دست عراقی ها هزینه سنگینی پرداخته است."

    او در عین حال تاکید کرد: "ماموریت رزمی ما درعراق پایان می یابد، اما تعهد ما به آینده عراق خاتمه نیافته است."

 

     به بیان رسانه های بین المللی واعتقاد بسا تحلیلگران سیاسی، این سخنان درآستانه انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره، فقط جنبه تبلیغاتی دارد و ابزاری است برای جمع کردن رأی.

        حمله به عراق واشغال خونین آن كشور، فجایع غم انگیز وتكاندهندهء را درقبال داشته است.

 

       طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی،  آمار تلفات انسانی دراین كشوركه با طرق وشیوه های دقیق ومشترک با دولت عراق وهمچنان با مراجعه به منازل بیش از ۱۰هزارشهروند عراقی به دست آمده است، تنها از ماه مارچ سال ۲۰۰۳ ( كه آغاز حمله نیروهای اشغالگر به عراق بود) تاماه جون سال ۲۰۰۶ ، دست كم به ۶۰۰  هزارنفر میرسد كه هیچگونه بازتابی دراین سخنرانی اوباما، نیافت .

  دراین گزارش آمده است كه یكی ازوزرای مسئول عراقی اعلام کرده بود، طی همین دوران، روزانه۱۰۰ جنازه به بیمارستان ها و گورستان ها منتقل می شود...

 

باید افزودكه شكنجه های فوق العاده تكاندندهء جسمی، جنسی وروانی و هتك حرمت زندانیان عراقی بوسیلهء  سربازان آمريكايي، از جمله در زندان ابو غريب،گوشهء دیگری از جنایات قرن ۲۱ آمپریالیسم آمریكاست، كه اوباما درخطابهء پایان (!) "ماموریت رزمی" آمریكا درعراق، درموردآن آگاهانه تماسی نگرفت؛ گویی كه همه اعمال جنایتكارانه وضد انسانی نظامیان ومامورین استخباراتی آمریكایی ها درعراق، برمراد دل مردم مظلوم آن كشور بوده است.

 

      كتمان عمدی كشتارافراد غیر نظامی وارائه آمار دقيق ازسوی آمریكایی ها، ناشی از ماهیت ضد بشری آنان بوده وبه عمل عادی سروران نظامی وسیاسی آمپریالیسم آمریكا، مبدل شده است.

        باید گفت، آنچه كه ازجانب فرماندهان ناتو،گروه ها، رسانه  های خبری وحلقات وابسته به  نیروهای اشغالگر، درموردكتمان تلفات در افغانستان، تاكنون صورت گرفته است، در مورد عراق نيز صادق است. بدین معنی كه مقامات  آمريكايي هيچ گاه در خصوص تعداد كشته شده هاي غير نظامي در عراق سخني   بر زبان نياورده اند.

 

         درگزارشات آمده است كه:

   « سانسور بسياري ازابعاد غير انساني جنگ هايي كه آمريكايي ها درگير آن بوده و هستند كاري معمول است . در جريان جنگ ويتنام روزنامه «نيويورك تايمز» تيتر زد كه در روستاي «ماي لاي» نيروهاي آمريكايي به پيروزي درخشاني دست يافته اند؛ چرا كه آنان در يك نبرد يك روزه، توانسته بودند ۱۲۸ نيروي دشمن را از پاي درآورند و با درهم شكستن ويت كنگ ها، تونل هاي اختفاي آنان را ازبين ببرند...

...اما اين همه ماجرا نبود، در نبردي كه بدون حضور خبرنگاران انجام شد، يك سال طول كشيد تا يكي ازپرسُنل سابق ارتش به نام «رونالدو ريدنسور» و يكي از خبرنگاران آسوشيتدپرس به نام «سيمورهرش» برنده جايزه پوليتزر به خاطر افشاي اين ماجرا با بررسي هاي لازم دريافتند كه بيش از ۴۰۰پيرمرد و زن و كو دك، در آن نبرد يك روزه توسط نيروهاي چارلي ارتش آمريكا قتل عام شده بودند...

...كشتار گسترده غير نظاميان و كتمان آمار دقيقي از اين كشتار در مورد عراق نيز صادق است. مقامات و فرماندهان آمريكايي هيچ گاه در خصوص تعداد كشته شده هاي غير نظامي در عراق سخني بر زبان نياوردند...».

 

     یادآور باید شدكه اخیراً نود هزار سند رسمي ارتش آمريكا در خصوص جنگ افغانستان پرده از ابعاد پنهان تلفات غير نظاميان در اين كشور برداشته است؛ ولی درمورد عراق هنوزچنین پرده گشایی صورت نگرفته است.

    گفتنی است كه بر اساس اسنادنشر شدهء  فوق، هيچ گاهی آماری از كشته شدن صدها تن ازغير نظاميان بی دفاع کشورمان، كه در جريان حملات  زمینی وهوایی اشغالگران آمریكایی وهم پیمانان « ناتو»ی آن، جان باخته اند،  نه توسط مقامات دولت دست نشانده ومافیایی افغانستان ونه هم ازجانب نیرو های اشغالگر، پخش واعلام شده است؛ بلكه این آمار تا هم اكنون  بطور عمدی پنهان گردیده است.

    كشتار بیرحمانه وبیباكانۀ غير نظاميان ميهن ما، بوسیلۀ اشغالگران وگروههای تروریستی وابسته به آنان (اعم از طالب، القاعده، باندهای حقانی، گلب الدین و...)، همواره مورد انتقادمراجع غیر وابسته وطرفدار حقوق بشرقرارگرفته است؛ علي رغم «تعهدات »پي درپي فرماندهان ومسئولین نظامی وسیاسی اشغالگران  مبني بر جلوگيري ازكشتار وبه خاك وخون كشیدن غیر نظامیان كشور، بازهم با بی تفاوتی خاص به تكرار چنین حملات وحشیانه ودوام كشتار بیگناهان اين سرزمين، پرداخته ومی پردازند.

      در گزارشی دیگری چنین می خوانیم:    

...    « درهرصورت تلفات غير نظاميان يكي از فجايع غير انساني جنگ هاي آمريكايي و از جمله جنگ افغانستان است كه تلاش هاي گسترده اي هم براي كتمان واقعيات مربوط به آن صورت مي گيرد اما بعد از مدتي ابعاد اين جنايات فاش مي شود. لازم است سازمانها و نهاد هاي حقوق بشري براي توقف كشتار غير   نظاميان در افغانستان فشارهاي لازم را بر دولتمردان آمريكايي وارد كنند ».

 

      برنامه خروج آمریکا از عراق را سگ خورده است!

 

      روزنامه ‌نگار برجسته آمریکایی تصریح کرد:

     به ‌گزارش سرویس بین‌الملل شبکه ایران به ‌نقل از "آنتی ‌وار"، یک روزنامه ‌نگار برجسته آمریکایی به‌ نام "جف هوبر" در مقاله‌ای تحت عنوان "سگ برنامه خروج آمریکا از عراق را بلعیده است"! به تمسخر و انتقاد از آنچه اوباما که "خروج کشورش از عراق" خوانده است، پرداخت.

او همچنان افزوده است :

 

    " همه دنیا می ‌داند که این کاهش نیرو درعراق که از آن به‌عنوان "وفای به عهد اوباما" یاد می‌شود، نمایشی بیش نیست و دسامبر 2011 را نمی ‌توان تاریخ خروج آمریکا از عراق دانست".

در این گزارش با لحنی طعنه‌آمیز نسبت به حرکات نمایشی ارتش آمریکا برای مردم عراق آمده است:

   " بیچاره کودکان عراقی! با خروج نیروهای آمریکایی از کشورشان دیگرچه کسی به آنها توپ فوتبال هدیه می‌کند؟"

    به ‌نوشته "جف هوبر"، همه دنیا می‌داند که این کاهش نیرو در عراق که از آن به‌عنوان "وفای به عهد اوباما" یاد می‌شود، نمایشی بیش نیست و دسامبر 2011 را نمی‌توان تاریخ خروج آمریکا از عراق دانست. هنوز امضای توافقنامه فوریه 2009 مبنی بر تعیین شرایط خروج نیروهای آمریکایی از عراق خشک نشده بود که برخی از مقامات این کشور، ابراز امیدواری کردند که بتوانند 30 تا 35 هزار نیروی خود را تا سال 2014 و 2015 درعراق نگاه دارند.

    این تحلیلگر آمریکایی با اشاره به گفته‌های "رایان کراکر" سفیر پیشین ایالات متحده در بغداد، به نقل از وی تصریح کرد:

    " آمریکایی‌ها حتی در زمان گفتگوهای منتهی به توافقنامه 2009، برنامه‌ ریزی لازم را برای مذاکره مجدد در خصوص آن انجام داده بودند".


     هرچند که مقامات نظامی آمریکایی تاکید می‌کنند که از توانایی نظامی نیروهای عراقی در مقابله با تروریست‌ها پس از سال 2011 اطمینان دارند ؛ اما بهانه جدید آنها برای بقا در عراق چنین است:

     "عراق در صورت تجاوز خارجی، نمی‌تواند از خود دفاع کند." ظاهراً منظور از تجاوز خارجی حمله کشورهای همسایه به عراق است.

    این دروغ هم مثلی دروغ های قبلی‌ ایشان، فریبنده است!

    این روزنامه ‌نگار آمریکایی می‌افزاید:

    " شنیدن این جمله از مقامات آمریکایی همچون سایر دروغ‌هایی که از ایشان شنیده‌ایم، فریبنده است اما آمریکایی‌ها به خوبی می‌دانند که در عراق گروه‌های شبه‌ نظامی قدرتمندی وجود دارند که همان‌ طور که از اشغالگران آمریکایی نفرت داشتند، از اشغالگران جدید هم نفرت خواهند داشت و خواب خوش را از آنها سلب خواهند کرد. البته در این میان باید از "ژنرال دیوید پترائوس" هم تشکر کرد، برای اینکه گروه‌های عراقی یکدیگر را هدف قرار ندهند تا می‌توانست به آنها، سلاح رشوه داد! "

     هوبر در ادامه مطلب خود نوشته است:

     " البته به این نکته هم توجه کنید که هیچیک از همسایگان عراق، به اندازه آمریکا "دیوانه" نیستند که بخواهند به عراق حمله کنند و اصولاً هیچ ‌کدام از این کشورها توان آن را ندارند که عراق را به اشغال خود درآورند. البته شاید برخی تغییرات مرزی محتمل باشد اما باید توجه داشت که چنین مساله‌ای در این منطقه از زمان "لورنس عربستان" رایج بوده است".

    این تحلیلگر و نویسنده منتقد همچنین تاکید کرد:

    " تجاوز به عراق مساله‌ ای بود که کمر یک ابرقدرت نظیر آمریکا را شکست، حالا تصور کنید که کشوری چون " سوریه " بخواهد دست به چنین کاری بزند! آنگاه چه خواهد شد؟!"

     در همین ارتباط، به گزارش نشریهء ایرانی مهر، رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت امور خارجهء ایران  كه دربرابرپرسش های خبرنگاران پاسخ می داد، درمورد خروج نیرو های آمریكایی از عراق چنین گفت:

    " لشکر کشی به منطقه خاورمیانه و رویکرد نظامی گری که بوش داشت مردم آمریکا را به سمت اوباما سوق داد....

    ...اوباما نیز شعار تغییر را سر داد ولی در عمل ... همان مسیر را طی کرد ... که شعار تغییر در گوشه ای از سیاستهای او در حد حرف باقی ماند....

    ... اوباما برای اینکه رای نمایندگان دموکرات را به خود اختصاص دهد نمایشی برای تغییر سیاستها اجرا کرد و بر روی بیرون رفتن نیروهای آمریکایی بزرگنمایی می کنند... آمریکاییها تعدادی از نیروهای خود را از عراق بیرون بردند ولی 50 هزار نیروی آمریکایی در قالبهای مختلف در این کشور باقی ماند... برنامه هایی که آمریکایی ها در عراق دارند نشان دهنده این است که آنها از عراق خارج شدنی نیستند... "

     در همین حال  روزنامهء اماراتی « الاتحاد»،  با درج کاریکاتوری  به قلم شریف عدوی،  موضوع خروج نظامیان آمریکایی از کشور عراق را، طور ذیل به تصویر کشیده است:

 

 

سپـــــیــــــــــده دم