پارلمان آلمان حضور این کشور در افغانستان را تمدید کرد:
پارلمان آلمان حضور این کشور در افغانستان را تمدید کرد:
عکس از Atlantic Council
با وجود مخالفت ها و چالشها در بارهء حضور عساکر آلمانی در افغانستان، پارلمان این کشور حضور سربازانش را در افغانستان جنگ زده و اشغال شدهء ما باز هم برای یک سال دیگر تمدید کرد.
این تمدید کردنها در حالی در منصهء اجرا قرار میگیرد که اکثریت مردمان این کشور در ضدیت با حضور جوانان شان در افغانستان هستند، حضوری که تا اکنون جانهای شیرین دهها تن آنها را گرفته و صد ها تن دیگری را جسمآ و روحآ زخمی و حیران و هم پریشان ساخته است.
پارلمان فدرال آلمان بتاریخ هشتم دلو مطابق 28 جنوری سال جاری با اکثریت آراء نمایندگان به تمدید حضور نیرو های این کشور در افغانستان رأی مثبت داد.
پارلمان آلمان با ارائهء 420 رأی موافق ، 116 رای مخالف و 43 رای ممتنع از مجموع 579 رأی با ادامه حضور نیرو های این کشور در افغانستان موافقت کرد..
سال گذشته نیز پارلمان این کشور با دادن 429 رأی موافق از مجموع 586 رأی و 111 رأی مخالف و 46 رأی ممتنع با حضور این نیرو ها موافقت کرده بود.
طبق توافقات صورت گرفته در بوندس تاگ ( پارلمان آلمان )، اولین عساکر آلمانی پایان سال 2011 در صورتی که شرایط امنیتی در افغانستان اجازه دهد، ازین کشور خارج میشوند.
حزب چپ های آلمان قبل از شروع جلسهء پارلمان از مخالفت خود با برنامهء دولت خبر داده بودند.
به این ترتیب طبق مصوبهء جدید پارلمان آلمان، حضور نیرو های این کشور برای یک سال دیگر یعنی الی فبروری سال2012 تمدید شد.
حد اکثر نیرو های آلمانی در افغانستان 5000 سرباز به انضمام 350 سرباز ذخیره خواهد بود.
در حال حاضر 4860 سرباز وزارت دفاع این کشور در افغانستان حضور دارند.
قبل از رأی گیری پارلمان، نمایندگان احزاب حزب مخالف ضمن سخنرانی از سیاست های دولت در قبال افغانستان به شدت انتقاد کردند..
زیگمر گابریل، رئیس حزب سوسیال دموکرات ( S PD )، ضمن انتقاد شدید از کارل تیودور تسو گوتنبرگ، وزیر دفاع آلمان گفت: کسانی که سال 2011 شروع به عقب نشینی از افغانستان نکنند ، سال 2014 نیز ازین کشور خارج نخواهند شد.
گابریل گفت: تنها شخصی که چنین مسأله ایرا درک نمی نماید، وزیر دفاع آلمان است.
رئیس حزب سوسیال دموکرات همچنین از صدر اعظم آلمان خانم انجیلا مرکل درخواست کرد که از گوتنبرگ فاصله گرفته و از وی حمایه نکند.
وی درین ارتباط نیز گفت که مدیریت مدرن به گونه ئی دیگر باید انجام شود، ازینرو از خانم مرکل درخواست کرد که ضمن توجه به پیامد های اقدامات گوتنبرگ، از وی فاصله بگیرد.
سید زبیر واعظی