دولتمردان آمریکا اعتقادی به رعایت حقوق بشر ندارند
دولتمردان آمریکا اعتقادی به رعایت حقوق بشر ندارند
استاد دانشگاه نیوزیلند و نماینده سابق مجلس این کشور با تاکید بر اینکه ادعاهای آمریکا درباره رعایت حقوق بشر یک دروغ و افسانه است، گفت:
دولتمردان آمریکا اعتقادی به رعایت حقوق بشر ندارند.
به گزارش ایرنا، ریچارد میسون با ریاکاری دانستن ادعاهای آمریکا در خصوص حقوق بشر، گفت:
آنچه که توسط کشورهای غربی و به ویژه آمریکا در مورد حقوق بشر و رعایت هویت انسانی گفته می شود، دروغ و افسانه ای بیش نیست که حداقل چندین عامل توسط در شکل گیری این ادعاهای دورغ تاثیرگذار بوده است.
ریچارد میسون در ادامه در مورد عوامل تاثیرگذار بر شکل گیری ادعاهای دروغ غرب در خصوص رعایت حقوق بشر، اظهار داشت:
این شاهکار تبلیغات غربی هاست که در این تبلیغات اطلاعات بسیاری در مورد حقوق بشر انتشار می یابد که خلاف واقع هستند و از طرفی نیز در آمریکا بزرگترین کذب موفق این است که در این کشور انتخابات سالمی برگزار می شود که در نهایت به دمکراسی ناب منتهی می شود.
این استاد دانشگاه در نیوزیلند در ادامه با اشاره به کتابی که اخیرا توسط اندرو بانکومب با عنوان 'سرقت آراء' در مورد انتخابات آمریکا از زمان شکل گیری قانون اساسی در این کشور نوشته شده است، تصریح کرد که چگونه دموکراسی در این کشور مورد بازیچه قرار می گیرد و تاکنون یک انتخابات با حضور تمامی احزاب در این کشور صورت نگرفته است و نتیجه تمامی انتخابات ریاست جمهوری در این کشور توسط گروه های صاحب قدرت از جمله گروه های دارای منافع سیاسی، اقتصادی شکل می گیرد.
میسون می افزاید:
این مورد نه تنها در مورد انتخابات ریاست جمهوری که در انتخابات کنگره نیز اتقاق می افتد جایی که منابع مالی عظیم از سوی گروه های افراطی از جمله لابی اسرائیل نتیجه انتخابات را تعیین می کند و پول لابی اسرائیل نیز که در این انتخابات هزینه می شود توسط پرداخت کنندگان مالیات در آمریکا فراهم می شود که این چرخه مالکیت نادرست نمی تواند به انتخابات سالم یا دمکراسی واقعی منتهی شود.
نماینده سابق مجلس نیوزیلند خاطرنشان کرد:
در مورد نقض حقوق بشر در زندان گوانتانامو و ابوغریب منابع بسیاری وجود دارد که از آن جمله می توان به 'سلسله مراتب فرماندهی' از سیمیور هرش اشاره کرد. از طرفی از آنجایی که اکثر جرایم رخ داده در این مکان ها توسط مقامات رده بالای ارتش آمریکا صورت گرفته است، در حال حاضر در لاهه منابع مرجعی در مورد این جنایات وجود ندارد و به همین خاطر لاهه امروزه یکی از نقاط اصلی شکل گیری نژاد پرستی مخوف شده است. ریچارد میسون تصریح کرد:
جای تعجب نیست اگر آفریقایی های اروپای شرقی، آسیایی ها و اعراب به این دادگاه بدنام ارجاع داده می شوند.
نماینده سابق مجلس نیوزیلند در ادامه گفت: اقداماتی که آمریکا در زمان پول پوت در کامبوج انجام داد و جنایاتی که علی رغم بزرگی توسط خود کشورهای غربی نادیده انگاشته شد خود گویای این مسایل است.
وی ادامه داد:
از جمله این جنایات که هیچ تناسبی با حقوق بشر و حقوق انسانی ندارد نقش آمریکا در ویتنام، کشتارهای جمعی در آمریکای لاتین، حمله به عراق، بهانه واهی برای حضور نیروهای ناتو در افغانستان و نمونه آشکارتر آن نیز جنایاتی است که توسط اسرائیل در لبنان و فلسطین انجام می شود و باز هم کشورهای غربی از اسرائیل حمایت می کنند.
ریچارد میسون با اشاره با برنامه دولت بوش با عنوان ' جنگ بر علیه ترور' خاطر نشان کرد:
تاکنون صدها هزار نفر از شهروندان بی گناه کشورهای مختلف توسط نیروهای نظامی غرب و آمریکا کشته و زخمی شده اند.
این اندیشمند نیوزیلندی همچنین گفت: تنها به بهانه حمله یازدهم سپتامبر به عراق و افغانستان حمله شد و در این کشورهای جنایاتی رخ داد که با هیچ یک از مبانی حقوق بشر تناسب ندارد.
وی افزود:
قسمتی وسیعی از جهان تحت پوشش رسانه ای غرب قرار دارند که اخبار خلاف واقع به کشورهای دیگر جریان می یابد و آنان قصد دارند که غرب را مرکز اصلی دمکراسی معرفی می کنند.
ریچارد میسون تاکید کرد:
آمریکا با بدترین شیوه ها سعی در تضییع حقوق ملت ها دارد که روشن ترین مورد آن تصویری است که توسط این کشور در مورد برنامه هسته ای ایران نشان داده شده است و برای پی بردن به منافع رسانه ای غرب که عمدتا توسط اسرائیل تغذیه می شود، باید این تبلیغات توسط کشورهای غیرغربی مورد مطالعه قرار گیرند.
http://www.humanrights-iran.ir/news-19106.aspx