نظام ننگین وغارتگر سرمایه داری،عامل اصلی فقرو بدبختی های جهانی است

نظام ننگین وغارتگر سرمایه داری،عامل اصلی فقرو بدبختی های جهانی است

 

یک میلیون کودک سومالیایی در در دهن مرگ

 

                                

کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد از احتمال مرگ حدود یک میلیون کودک سومالیایی از گرسنگی خبر داد.
 
طبق آمارسازمان ملل متحد حدود 12 میلیون نفر در منطقه شاخ آفریقا با خطر گرسنگی مواجه هستند.

به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره,حسن ابوالحسن گفت :

مهاجرت سومالیایی ها در جستجوی غذا از مناطق قحطی زده در داخل سومالی به مناطق دیگر در داخل و خارج از این کشور ادامه دارد.

وی ادامه داد : این سفرها بین یک هفته تا یک ماه طول می کشد و زنان و کودکان و سالمندان مجبورند این مسیرهای طولانی را پای پیاده بپیمایند که بسیاری از کودکان در طول سفر ضعیف می شوند و قبل از رسیدن به مقصد جان می بازند.

به گفته کارکنان سازمان های امدادرسانی، مادرانی که کودکانشان را با خود می برند مجبورند دست به انتخاب های دشواری بزنند. آنها مجبورند کودکانی را که ضعیف شده اند و امیدی به زنده ماندنشان نیست در کنار جاده به حال خود رها کنند تا بمیرند و با کودکانی که قویتر هستند خود را به نخستین مرکز امدادرسانی برسانند.

برآوردهای سازمان ملل متحد نشان می دهد, هزاران نفر در چند ماه اخیر در سومالی بر اثر گرسنگی جان باخته اند و همین مسئله موجب شده است صدها هزار نفر دیگر برای یافتن غذا و آب اقدام به ترک روستاهای شان کنند.

سازمان ملل متحد اعلام کرده است چهل هزار نفر از آواره گان در یک ماه اخیر به موگادیشو مهاجرت کرده اند و تعداد کسانی که در دو ماه اخیر مجبور به مهاجرت به این شهر شده اند به یکصد هزار نفر می رسد. این افراد در اطراف شهر موگادیشو که پایگاههای امدادرسانی در آنجا ایجاد شده است مستقر شده اند.

سومالی تنها کشوری نیست که با این فاجعه انسانی روبرو شده است.

 سازمان ملل متحد شمار آسیب دیدگان بر اثر موج خشکسالی در شاخ آفریقا را بیش از یازده میلیون نفر اعلام کرده است که در سومالی و اتیوپی و جیبوتی و کنیا و اوگاندا و سودان بسر می برند.

براساس تحقیقات و بررسی های كه از جانب  سازمان خواروبار جهانیی سازمان ملل صورت گرفته است، امروز”میلیون ها نفر در افریقا، اسیا و امریکای لاتین وضع مشابه مردم “ سومالی را دارند و این در حالی است که همه ساله “ ... در کشورهای ثروتمند تقریبا بیش از ۲۲۲ میلیون تن مواد غذایی را که  برابر با تولید خالص مواد غذایی در کشورهای جنوب افریقاست، به دورانداخته میشود”؛ آنهم یا برای جلوگیری از پایین رفتن قیم این مواد درماركیت ها و یا هم به دلیل فاسد شدن آن.

این بحران بشری، نه تنها در كشورها ی یاد شده، بلكه در بسی از سرزمین های دیگر جهان، انسان های فقیر وتهیدست را، همه روزه به كام نیستی می سپارد.  بر اساس گزارشات رسمی ملل متحد، دركشور مصیبت زده یی هایتی،بیش از ۸۰ در صد جمعیت آن  زیر خط فقرقراردارند؛ همینگونه روزانه در جهان سی هزار نفر، از اثر استفاده از آب غیر صحی آشامیدنی، جان می دهند؛

در كشورهای پیش رفته یی سرمایه داری، نیز وضع اقتصادیی افراد مربوط به طبقات ولایه های پایین اجتماعی، ناگواروغیرقابل باور است؛ چنانچه بر اساس تازه ‌ترين آماررسمی مركز ملیی آمار در ايتاليا (استات)،  بيش از هشت ميليون نفر درین كشور ، زير خط فقر به ‌سر می ‌برند كه در اين ميان بيش از ۳ ميليون نفر آنها در فقر شديد زنده گی می‌كنند.

در انگليس تقريبا ۳ ميليون كودك  زير خط فقر به سر مي برند... و دولت ائتلافی آنكشور تصديق كرد كه به اهداف خود براي كمك به فقر كودكان دست نيافته است.

به نقل از روزنامه گاردين ، باید افزود كه” مسولان دولتی مجبورند اعتراف كنند كه دست يابی به هدفشان يعنی خارج كردن ۳ ميليون كودك از فقر, در طول سه سال آينده, كار بسيار دشوار ]و در ساختار نظام سرمایه داری، ناممكن[ است”. این ها چون مشتی از واقعیت هایی اندكه نمونه های خرواررا بازتاب میدهد!

 

شایان ذكت است كه هم اكنون بیش از پنج ملیار جمعیت جهان، ۸۰ در صد نفوس جامعه یی بشری را تشكیل میدهد، با عاید كمتر از ده دالر زنده گی بخور ونمیر را سپری می نمایند؛ سه ملیارد از جمعیت جهان زیر خط فقر به سر می برند؛ در حالیكه بیست در صد از بزرگترین سرمایه داران جهانی، سه بر چهارم حصه یی سرمایه وثروت جهان را در قبضه یی خود دارند... این است دست آورد هایی “ انسانی و انساندوستانه” یی سیستم غارتگرسرمایه سالاری و سیاست ضد انسانی و مصیبت آفرین “ بازار آزاد” و"نظم نوین جهانی" امپریالیستی!

لطفاً اینجا را كلیك نمایید:

http://www.youtube.com/watch?v=8XqKUxU0fp0

……..

ترتیب و تهیه: آرزو

منابع:

سایت: بی بی سی، فارسی

www.khabaronline.ir

www.iraneconomist.com/economic