آیا مبارزه با داعش زمان زیادی می طلبد؟

آیا مبارزه با داعش زمان زیادی می طلبد؟

 

دولتمردان آمریکایی و انگلیسی و دنباله روان بین المللی و منطقوی شان از نخستین روزهای ظهور داعش تا امروز تلاش  دارند مردم جهان را متقاعد سازند که داعش جریان فوق العاده نیرومند و شکست ناپذیر است. برای مبارزه با این نیروی شیطانی نه چند ماه و چند سال؛ بلکه چند دهه را باید در نظر داشت.

اخیرا یک موسسه به اصطلاح تحقیقی امریکایی با رمل و فال بینی به این نتیجه رسیده است که برای شکست داعش از ده تا بیست سال فرصت لازم است و هرگونه تصور در مورد شکست واضمحلال زود هنگام این نیرو غیر واقعی است. 

از چنین اظهار نظر ها و تحقیقات برمی آید که پروژه داعش، پروژه طویل المدتیست که اهداف استراتژیک و بلند مدت را تعقیب می کند و جهان سرمایه تا غلبه بر حریفان جهانی شان به حمایت و تقویت آن می پردازند.

 در جهان امروزی با انبوه اطلاعاتی که هر لحظه در اختیار انسان ها گذاشته می شود، کدام انسان ساده لوحی خواهد بود که باور کند داعش یا هر نیروی هراس افگن و افراطی دیگر بیرون از حیطه و کنترول سرمایداری جهانی به صورت خود بخودی ظهور نموده و اهدافی جدا از اهداف سرمایداران را دنبال می کند؟

آیا جهان بیاد ندارد که جریان اخوان المسلمین مصر به تحریک سرمایداران جهانی لبه تیز مبارزه خود را علیه اتحاد شوروی وقت و علیه جمال عبدالناصر رهبر ناسیونالست و وطنپرست مصر آغاز نموده برای سقوط دولت مترقی و ملی ناصر مبارزه می نمود؟

آیا هموطنان ما بیاد ندارند که تنظیم های ساخت پاکستان از حمایت مالی و سیاسی ایالات متحده امریکا و متحدین آن سخاوتمندانه برخوردار بودند و با کشنده ترین سلاح های ثقیل و خفیف مجهز بودند تا علیه اتحاد شوروی و دولت عدالت خواه و مترقی افغانستان بجنگند؟

آیا القاعده این سازمان جهنمی که باعث قتل هزاران انسان در نقاط مختلف جهان، منجمله در کشور عزیز ما افغانستان گردید و دارایی مادی و معنوی ما را برباد فنا داد، به تشویق و حمایت سرمایه جهانی و دوستان منطقوی آنان ایجاد نگردیده بود؟

آیا داعش این نیروی نو ظهور افراطی که ریشه از القاعده و دیگر نیروهای افراطی دارد، می تواند جدا از سیطره سرمایداران جهانی مورد مطالعه قرار گیرد؟

یقینا این نیروی افراطی همچون نیروهای سلف خود به ناف سرمایه جهانی بسته است و منحیث وسیله برای سرکوب حریفان ایالات متحده امریکا و متحدین غربی آن مورد استفاده قرار می گیرد. اینکه گفته می شود ده تا بیست سال وقت لازم است تا داعش مضمحل شود روی محاسبه دقیق و سنجیده شده اظهار می گردد. زیرا رسیدن به منابع زیرزمینی کشورهای آسیای میانه و تسلط عام و تام به این کشور ها یقینا ده تا بیست سال فرصت لازم دارد. طبعا بعد از تحقق اهداف استراتژیک موجودیت چنین نیرویی زائد و باعث درد سر ایجاد کننده گان خواهد بود. ورنه کی نمی داند که نیروهای افراطی منجمله داعش در برابر نیروهای تا دندان مسلح کشورهای جهان و امکانات نظامی معاصر بین المللی بهیچ وجه طاقت مقاومت و ایستاده گی را نداشته در صورتیکه اراده سیاسی برای نابودی افراطیت وجود داشته باشد نه در چند سال بلکه در چند ماه می توان گلیم سیاه هراس افگنی را در جهان بر چید و دنیای عاری از جنگ و ترس را بنیان گذشت.

به چه کسی پوشیده است که دولت نیرومند هیتلری با متحدین جهانی اش با وجود برخورداری از عصری ترین سلاح های جنگی، در برابر متحدین,قدرت مقاومت را در ظرف چند سال محدود از دست داد و افسانه شکست ناپذیری فاشیزم نقش بر آب گردید

آیا داعش و هراس افگنان رنگارنگ دیگر نیرومند تر از فاشیزم هیتلری اند که ناتو با آن همه امکانات نظامی برای شکست آن ده ها سال را در نظر دارد؟

یقینا داعش و القاعده، بوکو حرام و دیگر حرامیان افراطی از چنین نیروی افسانوی برخوردار نیستند. منتها نقش شان برای دستیابی سرمایه جهانی به اهداف استراتژیک هنوز خاتمه نیافته و برای ده ها سال آینده این نیروهای افراطی منحیث وسیله دست امریکا و متحدینش می تواند کار آیی داشته باشد  و بازار جنگ و خون ریزی را بنابه هدایت غرب در هر جاییکه لازم باشد گرم و داغ نگه دارد.

در کشور عزیز ما افغانستان نیز بنابر پلان و اهداف ایالات متحده امریکا و شرکایش فعالیت های هراس افگنانه از جانب نیرو های افراطی روز تا روز بیشتر مساعد گردیده، دولت امریکایی_ جهادی با گسترش فساد به نا امنی میدان می دهد و کشور را به جولانگاه مطمین هراس افگنان مبدل نموده است.

در حالیکه دولت به مذاکره با نیروهای طالب آغاز نموده، اما فعالیت هراس افگنانه طالب روز تا وز بیشتر گردیده در اکثر ولایات کشور به قتل و غارت و آتش سوزی منازل مبادرت می ورزند و قوای مسلح کشور را به جنگ تمام عیار کشانیده اند. از جانبی نیروهای جنگی طالب با تبدیل رنگ بیرق به صفوف داعش می پیوندد و فردا در صورتیکه رهبران شان با دولت به توافقی هم برسند نیروی جنگی طالب بنام داعش در مبارزه خود ادامه می دهد و جنگ و نا امنی علی رغم حصول توافق و جابجایی چند چهره طالبی در مقام های دولتی، کماکان ادامه می یابد و مردم ما متحمل قربانی های بیشتر و بیشتر می گردد.

متاسفانه پلان های امریکا و ذهنیت سازی رسانه های سرمایداری جهانی نشان دهنده آنست که درد و رنج مردم ما بنابر اهمیت استراتژیک و موقعیت جیوپولیتک کشور ما سالهای طولانی ادامه خواهد یافت و طوفان های سهمگینی را در آینده شاهد خواهیم بود.

برای نجات از چنین آینده شوم لازم است نیروهای ملی، مترقی، دموکرات و عدالت خواه کشور در جبهه واحد ضد هراس افگنی و ضد جنگ با هم متحد شده، با افشای پلان های رذیلانه امریکا و متحدین شان ذهنیت مردم را روشن و در بسیج نیروهای مردمی تلاش ورزند. 

یقینا در صورتیکه مردم اهداف شوم دشمن را عمیقا درک نموده صف و جایگاه خود را آگاهانه تعین نمایند، نیروی مردم را هیچ نیروی در جهان نمی تواند به شکست مواجه سازد.

سنن پر افتخار مردم ما در مقابله با استعمار انگلیس در قرن نزده و اوایل قرن بیست و مقاومت دلیرانه در برابر نیروهای مزدور وابسته به پاکستان در سالهای اخیر می تواند الهام بخش مردم آزادیخواه ما برای طرد و رد پدیده نا میمون داعش و طالب و هر نیروی هراس افگن دیگر باشد.

یقین کامل وجود دارد که نیروی لایزال خلق در صورتیکه درست بسیج شوند به طوفان سهمگنی تبدیل خواهد شد که هرگونه محاسبه وپیش بینی دستگاه های استخباراتی غرب را نادرست ثابت نموده، بیرق آزادی، عدالت و ترقی را در کوه پایه های هندوکش، بابا، پامیر، تیربند ترکستان و سپین غر بر خواهند افراشت و سرزمین مقدس ما را از لوث وجود داعش و طالب پاک خواهند نمود. 

به امید چنین روزی بایست به پیش رفت و مبارزه را تا پیروزی نهایی ادامه داد!

 

محمدالله وطندوست