چه کسی مایل به احیای جنگ در سوریه می باشد ؟


چه کسی مایل به احیای جنگ در سوریه می باشد ؟

 

تی یری میسان

 

هفت سال پس از آغاز جنگ علیه سوریه توسط عناصر دست نشانده ی جهادی ، عوامل مایل به تخریب این کشور ، خواهان برقراری مجدد جنگ می باشند . با وجود آنکه آنها توانستند آثار شکست اولیه ی خودرا به خاطر لحظه ای درنگ شهروندان که بلافاصله ترجیح دادند از جمهوری عرب سوریه حمایت کنند ، محو نمایند . این تلاش برای آغاز جنگ ، تنها زمانی قابل درک می باشد که هدف آن مشخص باشد .

 شبکه ولتر

 

دختر بچه ای که حلال نام دارد ( شش ساله ) از سوی سازمان ام آی ۶ انتخاب شده است تا برای حمله ی شیمیایی که به رژیم سوری علیه شهروندان غیر نظامی ادلیب نسبت داده می شود را نشان دهد

در ماه ژانویه ی ۲۰۱۸ ٬٬ گروه کوچک ٬٬ که با رهبری داوید ساترفیلد تشکیل گردید ،طرح اجرای پروژه ی رامسفلد – سبورسکی را داشت ، که به واسطه ی آن تمامی ساختارهای دولتی خاور میانه، به خصوص سوریه نابود گردد. این گروه درابتدا شامل عربستان سعودی، ایالات متحده، فرانسه، اردن و انگلستان بوده است (کشورهای عرب عضو، در کوتاه مدت نباید تخریب شوند).

این گروه مخفی، زمانی که آلمان و مصر به آن ملحق شدند، صورت علنی پیدا کرد و ظاهر معقول تری یافت و هدف آن به صورت خروج از بحران تعریف شد. این گروه توانست با گروه آستانه ( ایران، روسیه و ترکیه) روابطی را نیز برقرار نماید.

با این وجود، انگلستان پروژه ی خود علیه سوریه را آغاز نمود، و تحت پرچم جعلی کافر زیتا عملیات خود را تدارک دید. به این جهت متخصصین سازمان اولیو به محل فرستاده شدند و بمب های شیمیایی نیز به محل ولایت ادلیب ارسال گردید. کلاه سفید ها حدود ۴۴ کودک را ربودند و سازمان ام آی ۶ آماده ی قربانی کردن آنها بود و قصد داشت تا این کشتار را به سلاح های شیمایی که به طور جعلی توسط ارتش عرب سوریه علیه گروه های شورشی انجام شده، نسبت دهد.

سازمان ام آی ۶، پیش تر این مصومیت را توسط شهادت کودکی که حلال نام داشت ( در عکس فوق ) ترتیب داده بود. و حساب تویتری به نام او در تاریخ ۲۹ ماه ژوئیه باز شد ، و حدود سی رسانه بلافاصله در آن نام نویسی نمودند و منتظر اشاره ای از سوی او بودند ( عملیات چشمان ادلیب ) . از میان آنها حساب های رسانه های بی بی سی BuzzFeed ,The Huffington Post، رادیوی اروپای آزاد – رادیوی آزادی. قرار داشت که به طور مصمم در تبلیغات جنگی انگلستان شرکت داشتند.

Destroyer USS the Sullivans DDG-68هم زمان، پنتاگون در خلیج ناو با ۵۶ موشک دوربرد و بمب افکن ب-۱ب که دارای ۲۴ موشک زمین به هوای آجی ام -۱۵۸ جی آ اس اس ام می باشد در پایگاه هوایی ال اودید قطر قرار داد.

در ارتباط با مسئولیت نخست وزیر انگلستان ترزا می نسبت به اعمال ام آی ۶ شکی وجود ندارد، اما هنوز مشخص نشده چه کسی فرمان حضور نظامیان ایالات متحده را داده است.

 

تی یری میسان 

رئیس جمهور فرانسه ،امانوئل ماکرون ، که پیوسته دنباله رو لندن بوده است ، در برابر سفرای خود در پاریس ، تئوری بازگشت به جنگ را مطرح نموده . و با نادیده انگاشتن انتخاب دموکراتیک ملت سوریه برای رئیس جمهور خود ، اعلام کرده که به آنها پیشنهاد می دهد: « برای احترام گذاشتن به تمامیت ارضی کشور سوریه ، باید به ملت سوری اجازه بدهیم تا خواسته ی راستین خود را بیان نماید.»

طراحان این پروژه، که در شکست خود در جنگ با سوریه واقف اند. هدف کنونی آنها فراتر می رود و خواستار ایجاد کشمکشی با روسیه می باشند : به مفهوم جنگی که به سرعت جهانی خواهد شد.

سوریه و روسیه به سرعت نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند. سپس روسیه مهمات نظامی بسیاری به طرطوس، با ناو باربری سپارتا ۳ فرستاد. همچنین مسکو نیروهای خود را در ساحل سوریه افزایش داد (هم اکنون ده ناو و دو زیر دریایی در آنجا حضور دارند) و در حال تدارک مانورهای نظامی می باشند که در آن ۲۵ کشتی و ۳۰ هواپیما شرکت دارد.

ایالات متحده از این اقدام به وحشت افتاده و بلافاصله سفیر خود را جیمز جفری را به منطقه فرستاد تا کشورهای هم جوار را آرام نماید . او باید به اسرائیل، اردن و ترکیه سفر کند. معاون او داوید ساترفیلد و کلنل اطلاعات نظامی جوئل ریبورن، او را همراهی می کنند. فرستاده های ایالات متحده به تمام مخاطبین خود اطمینان خاطر خواهند داد که واشنگتن به بهانه های واهی حاضر به بمباران سوریه نمی باشد.

چنانچه این فرستاده ها شهامت داشته باشند خواهند پرسید که آیا داوید ساترفیلد همان سیاست جرج بوش پسر و باراک اوباما را دنبال می کند یا اینکه باید سیاست جدید دونالد ترامپ را عملی سازند ؟ موقعیت لندن و کاخ سفید ،موافق ایالات متحده ، به طور آشکار مخالف روسیه می باشد، اما به طور مشخص پنتاگون از چه سیاستی پیروی می کند؟

تی یری میسان

ترجمه توسط
Sylvia Bejanian