موج جدیدی از دستگیری فعالین کارگری، معلمان، محیط زیست تا تهدید و احضار فوتبالیست‌ها!

موج جدیدی از دستگیری فعالین کارگری، معلمان، محیط زیست تا تهدید و احضار فوتبالیست‌ها!

نوشته و ارسالی بهرام رحمانی

 

حکومت اسلامی ایران در این چهل سال حاکمیت خود اثبات کرده است که بهمعنای واقعی حکومت دزدان و تبه‌کاران است. در این چهار دهه، حکومت اسلامی نگذاشته آب خوش از گلوی اکثریت مردم ایران پایین برود. این حکومت، حتی شادی خشک و خالی را نیز از مردم ایران گرفته است. در ایران تحت حاکمیت جمهوری اسلامی، حتی برگزاری جشن تولد، فارغ‌التحصیلی، مهمانی، کنسرت و... جرم است. در صورتی که برگزار‌کنندگان و شرکت‌کنندگان این نوع برنامه‌ها دستگیر شوند دستکم جریمه شده و شلاق خواهند خورد.

هر کسی به سران و مقامات و نهادهای این حکومت اعتراض و انتقاد کند از نظر قوه قضاییه و وزارت اطلاعات حکومت اسلامی، جرم بزرگی مرتکب شده و باید دستگیر و زندانی و شکنجه شود.

در حالی که زندانی‌های حکومت اسلامی پر از فعالین جنبش کارگری، زنان، دانشجویان، معلمان، بازنشستگان، فعالین محیط زیست، فعالین آزادی زبان‌ها مادری خلق‌های تحت ستم، روزنامه‌نگاران، نویسندگان، هنرمندان، دراویش، بهائیان و... است دزدان و تبه‌کاران حکومتی، در کاخ‌ها و ویلاهای آن‌چنانی زندگی می‌کنند و غرق ثروت و قدرت و خوش‌گذرانی هستند.

هم اکنون اسماعیل بخشی، اسمائیل عبدی، محمود بهشتی لنگرودی، محمد حبیبی، سعید شیرزاد، پیام شکیبا، مجید اسدی، زینب جلالیان، آرش صادقی، سهیل عربی، بهنام ابراهیم‌زاده، مازیار سیدی، اسمائیل بخشی، امیر امیرقلی، امیر حسین محمدی فرد، ساناز الهیاری، سپیده قلیان، جعفر عظیم‌زاده، پروین محمدی، زینب جلالیان، نرگس محمدی، آتنا دائمی، نسرین ستوده ، مراد طاهباز، سام رجبی، امیرحسین خالقی، هومن جوکار، سپیده کاشانی، نیلوفر بیانی، طاهر قدیریان، عبدالرضا کوهپایه، شاهو فرجی، آرمان وفایی، ایرج رحیم‌زادە، ذکریا نقشبندی و … در زندان هستند. 

در ماه‌های اخیر با عمیق‌شدن بحران‌های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی، تبه‌کاران حکومت اسلامی به همدیگر چنگ و دندان نشان می‌دهند و صحنه سیاسی ایران شاهد اختلافات گسترده‌ای بر سر پیوستن حکومت اسلامی ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم سازمان ملل بوده است. امامان جمعه، چهره‌های حکومتی از جمله فرماندهان سپاه و جمعی از نمایندگان مجلس که در صحن علنی طوماری علیه این کنوانسیون امضاء کردند، از مهم‌ترین مخالفان کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم هستند.

در این‌جا فقط به گوشه کوچکی از دزدی‌های سران و مقامات «متدین شیعه»، اتفاقا از زبان خود مقامات عالی‌رتبه حکومتی اشاره می‌کنیم.

ظریف در گفت‌و‌گویی ویدئویی با وب‌سایت خبرآنلاین در ایران، گفت در ایران «خیلی‌ها از پول‌شویی منفعت می‌برند» و «آن‌جاهایی که هزاران میلیارد پول‌شویی انجام می‌دهند حتما آن‌قدر توان مالی دارند که ده‌ها یا صدها میلیارد هزینه تبلیغات و فضاسازی در کشور» علیه قوانین ضدپول‌شویی ایجاد کنند.

وزیر امور خارجه ایران گفت: «فضایی درست کردند کسانی که یک قلم معامله شان ممکن است 30 هزار میلیاد تومان در آن منفعت جا‌به‌جا شود. کل بودجه وزارت خارجه را هزینه یک قلم تبلیغات و فضاسازی‌شان می کنند».

او افزود: «مجموع بودجه دلاری و ریالی وزارت امور خارجه 1100 میلیارد تومان است یعنی کم‌تر از بودجه برخی دستگاه‌های فرهنگی که با ارگان‌های قدرتمند کشور ارتباط دارند و ما نمی‌توانیم با آن فضاسازی مقابله کنیم.»

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه حکومت اسلامی، اخیرا اقرار کرده که پول‌شویی گسترده در ایران یک واقعیت است و هشدار داد که دلیل فضاسازی‌هایی که علیه مصوبه‌های ضدپول‌شویی می‌شود «منافع اقتصادی» افراد است.

صادق لاریجانی، رییس قوه قضاییه حکومت اسلامی، اظهارات محمد جواد ظریف، مبنی بر وجود پول‌شویی گسترده در این کشور را «فرو کردن خنجر به قلب نظام» دانسته و خواهان آن شده است که مقامات «سخنان مجمل و دوپهلویی بر زبان نیاورند که موجب سوء‌استفاده دشمنان شود.»

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران‌(ایسنا)، گفت: «اگر پول‌شویی عظیمی در کشور وجود دارد چرا آن را به قوه اطلاع نداده‌اید؛ این موضوع نیز مانند بحث واردات غیرقانونی خودروها است که بعد از چندماه به اطلاع قوه قضاییه رسید.»

صادق لاریجانی گفت در شرایطی که آمریکا به اروپا می‌گوید اگر سه ماه با واشنگتن همکاری کند جمهوری اسلامی فرو خواهد پاشید، «همگی باید در یک مسیر و تحت رهبری‌های داهیانه مقام معظم رهبری حرکت کنیم تا بتوانیم کشور را از بند مشکلات برهانیم.»

او افزود: «مسئولان نباید سخنانی به زبان بیاورند که مانند خنجر به قلب نظام فرو برود.»

به گزارش خبرگزاری ایسنا، مرتضی سرمدی، قائم مقام وزیر امور خارجه ایران نیز گفت در سال بین 10 تا 15 میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور می‌شود که به‌گفته او، قسمت عمده این مبلغ با پول‌شویی وارد سیستم مالی کشور می‌شود.

قائم مقام وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد: «ارقام پول‌شویی در کشور گسترده است و مبارزه با آن نیازمند عزم ملی و بر خورد شجاعانه و قاطع با عاملین اصلی این پدیده مخرب در اقتصاد کشور است.»

هم‌زمان، حمید بعیدی‌نژاد، سفیر ایران در بریتانیا، در شبکه توییتر نوشت که مقامات جمهوری اسلامی سال‌هاست که اطلاعات دقیقی درباره «میزان پول‌شویی سودهای غیرقانونی» دارند.

پول‌شویی، فرایندی است که در آن پول حاصل از اقدامات غیرقانونی تبدیل به پول یا ثروتی شود که در ظاهر از راه‌های قانونی به دست ‌آمده است و به این طریق رد فساد از پول شسته شده و سپس وارد اقتصاد می‌شود.

ابراز مخالفت‌ها با کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم سازمان ملل، پس از اظهارات آیت‌الله علی خامنه‌ای، سردمدار دزدان و تبه‌کاران حکومت اسلامی ایران، در مخالفت با این کنوانسیون، تشدید شد.

خامنه‌ای به‌دنبال جنجال در مجلس شورای اسلامی و اعتراضات به متن این کنوانسیون با مخالفت با این کنوانسیون ابتدا از نمایندگان خواست آن را تصویب نکنند و یک طرح ملی را جایگزین کنند. اما چند هفته بعد دفتر او اعلام کرد که با تغییر دیدگاه رهبر، نمایندگان می‌توانند به وظیفه خود عمل کنند و هر طور که لازم می‌دانند تصمیم بگیرند.

پس از اعلام این موضوع از سوی علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی، نمایندگان لایحه دولت برای پیوستن به این کنوانسیون را تصویب کرده اما شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام هنوز آن را تایید نکرده‌اند. در یکی از تازه‌ترین اظهارنظرهای مخالف، علی شیرازی، نماینده آیت‌الله خامنه‌ای در نیروی قدس سپاه پاسداران از شورای نگهبان خواسته که این مصوبه را رد کند.

پیوستن ایران به این کنوانسیون یکی از توصیه‌های گروه ویژه اقدام مالی برای خروج قطعی ایران از فهرست سیاه این سازمان است که زمینه همکاری بین‌المللی بانکی ایران را فراهم می‌کند. گروه ویژه اقدام مالی بر قوانین مالی کشورها با هدف سلامت تبادلات بانکی نظارت می‌کند.

این نهاد ایران و کره شمالی را پرمخاطره ترین کشورها از نظر سلامت تبادلات مالی عنوان کرده است.

پول‌شویی، به این دلیل انجام می‌گیرد که منبع واقعی پول نامشخص باقی بماند. فرار مالیاتی هم می‌تواند دلیل دیگری برای آن باشد. پول‌شویی در واقع یک عمل مجرمانه است که یک برای رد گم کردن درآمد حاصل از جرم بزرگ‌تری انجام می‌شود.

عمدتا کسانی هستند که از قاچاق مواد مخدر، اختلاس، رشوه و سایر راه‌های غیرقانونی کسب درآمد کرده‌اند و به‌دنبال حذف رد آن هستند. یعنی فرماندهان سپاه، مدیران وزارت اطلاعات، مقامات بالای سه قوه، نمایندگان مجلس، هسته مرکزی بیت رهبری، فرماندهان نظامی و انتظامی، بسیج، امام جمعه‌ها، شهردارها و فرماندارها، بانک‌داران، سهام‌داران، صاحبان شرکت‌ها و... سخت مشغول ثروت‌اندوزی از طریق قاچاق کالا، مواد مخدر، سلاح و اختلاس‌گر، رانت‌خوار و غیره، هستند! 

روابط عمومی دفتر حسن روحانی، رییس جمهور حکومت اسلامی ایران، با صدور اطلاعیه‌ای اظهارات نصرالله پژمانفر نماینده مردم مشهد درباره دستور آقای روحانی برای تخصیص 1000 میلیارد تومان به سهامداران و مال‌باختگان شاندیز را تکذیب کرد.

به‌گزارش ایسنا، دفترحسن روحانی با انتشار اطلاعیه‌ای آورده است: «آقای روحانی هیچ دستوری مبنی بر تخصیص اعتبار یا وجهی به سهام‌داران یا مال‌باختگان پدیده شاندیز صادر نکرده‌اند.»

در پی اظهارات نماینده مشهد درباره دستور اختصاص یک هزار میلیارد تومان برای پرداخت سهام‌داران شرکت پدیده شاندیز به دستور حسن روحانی، رییس جمهور ایران، علی مطهری نائب رییس مجلس نیز این موضوع را تایید کرد.

هم‌زمان علی مطهری نایب رییس مجلس شورای اسلامی در گفتگو با فارس، با اشاره به تکذیبیه رییس دفتر رییس جمهور درباره دستور حسن روحانی برای اختصاص یک هزار میلیارد تومان برای جبران خسارت سهامداران موسسه پدیده شاندیز، اظهار داشت: رییس دفتر رییس جمهور این موضوع را تکذیب کرده است در حالی که بنده این نامه را دیده‌ام و چنین نامه‌ای وجود دارد. او افزود: نامه‌ای که حاکی از دستور آقای رییس جمهور برای تخصیص یک هزار میلیارد تومان برای پرداخت به سهام‌داران شرکت پدیده شاندیز است را دیده‌ام.وی افزود: این نامه از دفتر رییس جمهور برای معاونین اقتصادی رییس جمهور ارسال شده و گفته‌اند که رییس جمهور چنین دستوری داده است، بنابراین چنین دستوری وجود دارد و مستند است

شرکت پدیده شاندیز از اواسط دهه 1380، برای توسعه پروژه‌های ساختمانی در شاندیز، در نزدیکی مشهد، آغاز به کار کرد و با فروش سهام به جذب سرمایه پرداخت. قیمت سهام پدیده شاندیز، که راسا توسط خود شرکت فروخته می‌شد ظرف چند سال چند برابر شد.

این شرکت از دو سال پیش با اتهاماتی در زمینه تغییر کاربری اراضی و چگونگی معاملات سهامش روبرو شد که انبوهی ازسهام‌داران را به فروش سهام ترغیب کرد. با توجه به شمار بالای این سهامداران برای آن‌ها حواله‌های چند ماهه صادر شده اما برخی سهام‌داران هنوز نتوانسته‌اند حواله‌ها را نقد کنند.

شرکت پدیده 110 هزار سپرده گذار دارد. 

حسن نوروزی نماینده رباط کریم در مجلس شورای اسلامی در تذکری به روحانی گفته: خواهشمند هستیم درباره واگذاری کیش به دولت چین تجدیدنظر کنید. این در حالی‌ست که چندی پیش خبری در فضای مجازی مبنی بر اجاره دادن 25 ساله جزیره کیش به چینی‌ها منتشر شده بود.

معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد کیش در واکنش به سخنان نماینده رباط کریم، واگذاری جزيره کیش به چینی‌ها را تكذيب كرده و گفته است: البته از هرگونه سرمایه‌گذاری خارجی در جزیره کیش استقبال می کنیم.

یک هیات بلندپایه حکومت اسلامی به چین سفر کرده است تا با مقام‌های رسمی این کشور دیدار کند. این دیدار تنها چند روز پیش از سفر ولیعهد عربستان به چین صورت گرفته است.

جواد ظریف پس از ورود به پکن و در دیدار با همتای چینی خود بر اهمیت این کشور برای حکومت اسلامی تاکید کرد و گفت: مشارکت جامع استراتژیک بین دو کشور مد نظر ماست. ما یکی از مهم‌ترین روابط خود را با چین داریم.

علی لاریجانی، رییس‌مجلس شورای اسلامی نیز پیش از ترک تهران در جمع خبرنگاران گفت: ایران و چین روابط نزدیک و دوستانه باهم دارند و در مسایل بین‌المللی نیز حامی یکدیگر محسوب می‌شوند.

وزیر امور خارجه چین هم گفته است: می‌خواهم از این فرصت استفاده کنم و به‌همراه دوست قدیمی‌ام‌(محمد جواد ظریف) بر اطمینان استراتژیک عمیق بین دو کشور و هم‌چنین مشارکت دو‌جانبه برای پیشرفت تاکید کنم.

در همین حال در تهران اعلام شد که شناورهای چینی دوباره مجوز صید ماهی سواحل جنوبی ایران را می‌گیرند. به نوشته روزنامه ايران، مدیر اداره دریایی سازمان محیط زیست هرمزگان گفته است: در آخرین جلسه شیلاتی‌ها و جهاد کشاورزی‌ها در وزارت کشور قرار شد تا با یک سری تمهیدات مجوز دوباره‌ای برای صید «فانوس ماهیان» به کشتی‌های چینی داده شود.