بی‌توجهی به سیل‌زدگان و واکنش سریع جناح‌ها، سران و نهادهای حکومت اسلامی به تروریست نامیدن سپاه!

 بهرام رحمانی    

بی‌توجهی به سیل‌زدگان و واکنش سریع جناح‌ها، سران و نهادهای حکومت اسلامی به تروریست نامیدن سپاه!

 

مقدمه

دعوای حاکمیت آمریکا و حکومت اسلامی ایران، ربطی به خواستهها و مطالبات مردم آمریکا و اران ندارد و در جهت منافع غیرانسانی و میلتاریستی و تجاوزگری دو حاکمیت صورت می‌گیرد. ترامپ و خامنه‌ای به لحاط افکار فاشیستی و وحشیانه و جنگ‌طلبی و خشونتطلبی تفاوت چندانی با همدیگر ندارند و تفاوت آشکار آن‌ها در نوع لباس‌شان و ظاهرشان است!

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا، 8 آوریل 2019 - 19 فروردین 1398، در بیانیه‌ای اعلام کرد که این کشور سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را در فهرست گرووهای تروریستی قرار داده است.

ترامپ در بیانیه‌ای که از سوی کاخ سفید منتشر شد، نوشت: «من امروز به‌طور رسمی اعلام می‌کنم که دولت من قصد دارد بر اساس بند شماره 219 از «قانون مهاجرت و ملیت»، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران از جمله سپاه قدس را به‌عنوان یک سازمان تروریستی خارجی اعلام کند.»

دونالد ترامپ، در بیانیه‌ای اعلام کرد که دولت او، سپاه پاسداران ایران را در فهرست گروهای تروریستی قرار داده است. در بیانیه کاخ سفید آمده است:‌ «سپاه پاسداران ابزار اصلی دولت ایران برای هدایت و اجرای اهداف تروریستی جهانی این حکومت است... حکومت ایران از تروریسم بهعنوان ابزار اصلی حکومت‌داری خود استفاده می‌کند و سپاه پاسداران وظیفه هدایت و اجرای برنامه‌های تروریسم جهانی حکومت ایران را برعهده دارد. تامین مالی، تامین تجهیزات، آموزش و پشتیبانی لجستیکی از گروه‌های تروریستی برعهده سپاه است. سپاه پاسداران مستقیما در طرح‌های تروریستی کشورهای مختلف دخیل بوده است. حکومت ایران، هم‌چنان هر سال حدود یک میلیارد دلار را صرف حمایت از تروریسم می‌کند.»

به گفته وزیر خارجه آمریکا، تصمیم ترامپ برای قراردادن نام سپاه پاسداران در فهرست تروریستی ایالات متحده، از 26فروردین به‌شکل رسمی به اجرا گذاشته می‌شود. 

بهفاصله کوتاهی پس از آن‌که آمریکا سپاه را در فهرست تروریستی قرار داد، شورای عالی امنیت ملی ایران نیز دولت ایالات متحده را «حامی تروریسم» و نیروهایش درغرب آسیا را «گروه تروریستی» معرفی کرد.

در حالی که مجلس ارتجاع اسلامی ایران، پس از گذشت سههفته از فاجعه سیل و آسیب‌دیدن میلیون‌ها شهروند ایرانی، هنوز هیچ جلسه‌ای در این رابطه تشکیل نداده است اما بلافاصله بهدنبال قرار دادن سپاه پاسداران در لیست گروه‌های تروریستی توسط آمریکا، مجلس وحوش به سرعت تشکیل جلسه داد و «طرح دوفوریتی تقویت سپاه» را به تصوب رساند و طی بیانیه‌ای نیروهای آمریکایی را در لیست ترور خود قرار داد. حال این طرح چه تاثیری به نیروهای آمریکا و خود آمریکا دارد؟ بماند و به بحث مستقلی نیاز دارد.

در حالی که سیل ویرانگر از یکسو و نمایشهای چندشآورفرماندهان سپاه، استانداران و سران و مقامات حکومت اسلامی از سوی دیگر، نفس بسیاری از شهروندان استانهای  مختلف ایران را بریده است اکنون نیز تروریست نامیدن سپاه پاسداراناز سوی آمریکا،آنچنان  حواس همه نهادها و سران و مقامات حکومت اسلامی را پرت کرده است که آن توجه جزئی هم به سیلزدگان داشتند دیگر ندارند.

پیرحسین کولیوند رییس اورژانس کشور روز سه‌شنبه 20فروردین - 9 آوریل، آخرین شمار جان‌باختگان سیل در ایران را 77نفر اعلام کرد. به‌گفته کولیوند، تا کنون در مناطق سیل زده کشور 1076 نفر مصدوم شدند و 77 نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

علاوه بر تلفات انسانی، سیلاب در ده‌ها شهر و صدها روستا خسارات مالی سنگینی به خانه‌ها، مزارع و تاسیسات عمومی وارد کرد.

بخش‌های وسیعی ازمنطقه مسکونی عین 2 اهواز زیر آب رفت. با شکسته شدن سیل‌بند جنوب  غرب اهواز بخش‌های وسیعی از منطقه مسکونی عین 2 زیر آب رفت. 

وزیر راه و شهرسازی، گفته است خسارت سیلاب اخیر به زیر ساختهای کشور حدود 30  هزارمیلیارد ریال برآورد میشود. محمد اسلامی، روز سهشنبه 20 فروردين 1398- 9 آوريل 2019،در گفت و گو با ایرنا در شهرکرد افزود: «این خسارتها مربوط به تخریب کامل جادهها، از بین رفتن پلها، رانش سطح راهها و بخشهای مختلف زیرساختی است.»

او در این خصوص که تا چه زمان فرآیند تعمیر، بازسازی و بهسازی زیرساختهای آسیبدیده از سیلاب ادامه دارد، گفت: «برخی از این آسیبها به فوریت برطرف میشود و برخی از طرحها نیز تا یکسال زمان میبرد.»

اسلامی گفت: «در سیلاب اخیر؛ 24 استان، 231 شهرستان، 269شهر و 5 هزار روستا درگیر حادثه بود و تاکنون کشور با این شدت و گستردگی درگیر حوادث سیلابی نبوده است.»

وزیر راه و شهرسازی، همچنین در گفتوگو با ایرنا، اعلام کرده بود: «سیل به بیش از 12  هزار کیلومتر از راههای کشور خسارت زده که این میزان راههای خسارت دیده حدود 6  هزار و 800 نقطه از کشور بهویژه شهرهای سیلزده را شامل میشود.»

باید از این وزیر راه و شهرسازی در مورد برطرف کردن آسیبها تا مدت یکسال، این سئوال را پرسید در حالی چنین ادعایی را دارید که برای مثال، وضع زلزلهزدگان استان کرمانشاه بعد از یک سال و نیم هنوز بهبود نیافته است و بسیاری از آنها در چادر و کانتیتر زندگی میکنند. اکنون نیز بسیاری از اخبار و گزارشات، حالی از بیمسئولیتی مقامات و نهادهای حکومت در برطرف کردن آسیبها و خسارات ناشی از سیل است و این ادعاها را رد می‌کنند و غیرواقعی می‌دانند.

***

واکنش سریع حکومت اسلامی ایران به تصمیم دونالد ترامپ بر علیه سپاه پاسداران

در چنین شرایطی، جناح‌ها و سران و مقامات حکومت اسلامی، تمام هم و غم و دغدغه خود را به کلی به تقویت سپاه پاسداران اختصاص داده‌اند و این حرکت نشان‌دهنده آن است که افسار همه این‌ها در دست سپاه است.

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا روز دوشنبه با انتشار بیانیهای اعلام کرد که واشنگتن، سپاه را یک سازمان تروریستی خارجی در نظر گرفته است.

بهگزارش ايسنا؛ در پی قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی از سوی آمریکا، رییس مجلس و جمعی از نمایندگان صبح روز سه‌شنبه، با لباس سپاه در جلسه علنی مجلس حضور یافتند.

بخش بزرگی از نمایندگان مجلس عضو سپاه پاسداران بوده‌اند از جمله لاریجانی رییس مجلس. سپاه در همه عرصه‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، ورزشی، سینمایی، رسانه‌ای، امنیتی، دیپلماسی و... حضور چشم‌گیر دارد. 

نمایندگان سه فراکسیون «امید»، «نمایندگان ولایی» و «مستقلین ولایی» مجلس شورای اسلامی، در حرکتی نمادین لباس سپاه پاسداران را برای پشتیبانی از این نیرو به تن کردند. نمایندگانی که عاشق پز دادن‌های چندش‌آور و مفت‌خور و دزد و سرکوب هستند.

عضو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی، روز سهشنبه بیانیه 255 نماینده مجلس در حمایت قاطع از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را قرائت کرد.

رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس از 14 طرح جدید این کمیسیون برای مقابله با اقدامات تروریستی آمریکایی‌‌ها خبر داد.

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به برنامه‌‌های این کمیسیون برای مقابله با اقدامات تروریستی آمریکا و در واکنش به تهدید آمریکایی‌ها برای قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی، گفت: «طرح گنجاندن نام نظامیان آمریکا در فهرست گروه‌های تروریستی به همراه طرح‌‌های دیگری در دستور کار کمیسیون امنیت ملی مجلس قرار گرفته که این همان طرح حمایت از سپاه پاسداران است.»

او افزود: «در این طرح نظامیان آمریکایی در منطقه، مترادف با گروه‌های تروریستی نظیر داعش قلمداد می‌شود؛ البته در جلسه اخیر کمیسیون امنیت ملی نیز مقرر شد که 14 طرح در کمیسیون امنیت ملی در جهت مقابله با اقدامات خصمانه آمریکا تصویب و تدوین شود.»

رییس کمیسیون امنیت مجلس با اشاره به جزئیات&a