تاریخ خونین ناتو، دوران سیاه از تاریخ جهان
۷۰
سال ترور
تاریخ
خونین ناتو، دوران سیاه از تاریخ جهان
منبع: روبیکون
تارنگاشت عدالت
ناتو ۷۰ ساله میشود. این واقعه هماکنون از سویرسانهها و سیاستمداران جشن گرفته میشود. در دهههایاخیر ناتو به عقیده خود به ویژه مشغول «مبارزه با ترور» بوده است ولی اگر معیارهایی را که ناتو برای تروریسمتعیین کرده در مورد خود این سازمان به کار بندیم میبینیمکه این پیمان خود یک انجمن تروریستی است و ترجمه آنبه «سازمان تروریستی آتلانتیک شمالی» North Atlantic Terrorist Organisation بیشتر به حقیقتنزدیک خواهد بود. وقت آن رسیده که جامعه جهانی اینبدترین سازمان قلتشن و زورگو را متوقف سازد.
خصلتهای ناتو به عنوان «سازمان تروریستی آتلانتیکشمالی» را در وبسایتی که معمولاً خوب در جریان قراردارد، یافتم. بنابر نوشتههای «ویکیپدیا» این دايرهالمعارفآنلاین «آزاد» یک انجمن تروریستی، انجمنی است کهبرای مدت نسبتاً طولانی تشکیل شده باشد و از افرادیتشکیل شود که با ارتکاب به اعمال سنگین خلاف مثلاً قتلو ضرب، به کمک مواد منفجره و یا کشتار جمعی ایجادرعب و ترس کرده و از این طریق کوشش میکند به اهدافخود برسد.
اگر رد خونی را که ناتو در خاورمیانه و نزدیک و آفریقا وآمریکای لاتین و بالکان به جای گذارده بنگریم، میبینیم کهخصايص تعریفی بالا در مورد این سازمان که زیر رهبریایالات متحده آمریکا قرار دارد، دقیقاً صدق میکند. پسچرا، انسان از خود میپرسد، نمیتوان ناتو را مانند هرسازمان تروریستی دیگری ممنوع و منحل نمود؟
«سازمان تروریستی»: تعریف، جرمها، انگیزهها وهدفها
به خاطر اعلام جرم سنگین، نوشتهِ ویکیپدیا در مورد«انجمن تروریستی» را به طور تحتاللفظی و مبسوط نقلمیکنیم تا خواننده مستقلاً خود نتیجهگیری کند:
«یک انجمن و یا سازمان تروریستی، مجمعی است کهبرای مدت نسبتاً طولانی تشکیل شده باشد و از افرادیتشکیل شود که با ارتکاب به اعمال سنگین خلاف مثلضرب و جرح و قتل، به کمک مواد منفجره و یا کشتارجمعی رعب و ترس ایجاد کرده و از این طریق میکوشد بهاهداف خود برسد. تأسیس یک انجمن تروریستی دربسیاری از کشورهای جهان خلاف قانون محسوب میشود. (…)
تروریسم بنابر تعریف نهادهای امنیتی مبارزه پایدار برایاهداف سیاسی است که به کمک سوءقصد به جسم و جانو مال مردم باید تحمیل گردد.
(…)
از جمله جرایم سنگین میتوان از قتل، ضرب، آدمرباییبرای زورگيری، گروگانگیری و حتا کشتار جمعی نام برد. گذشته از آن، فعالیتهای بسیار خطرناک مانند ایجادحریق، دستکاریهای خطرناک راههای ارتباطی آهن، آبیو هوایی، راهزنی در دریا و یا هوا، مسموم کردن تودهای،ایجاد سیلهای خطرناک، ایجاد انفجار و یا مختل کردنروال عادی نهادهای دولتی به وسيلۀ یک رهبر و یا کادررهبری نام برد.
(…)
انگیزه سازمانهای تروریستی میتواند دارای زمینههایسیاسی، مذهبی و یا اجتماعی باشد. اقدامات تروریستیاین هدف را دنبال میکنند تا اختلالی سنگین و درازمدتدر زندگی اقتصادی و اجتماعی به وجود آورند. ایناقدامات با این نیات صورت میگیرند که یا مردم را باایجاد هراس مرعوب سازند و (یا) کشورها و مقاماتکشوری و همینطور سازمان