چهل سال دروغ، سانسور و سرکوب

چهل سال دروغ، سانسور و سرکوب، شکنجه و اعدام، فقر و جنگ، ارمغان حکومت اسلامی به مردم ایران!

نوشته و ارسالی بهرام رحمانی

در حالی که در دو هفته گذشته، ترافیک دیپلماسی مخفی و علنی با هدف میانجیگری بین آمریکا و ایران بهشدت سنگین شده است؛ حکومت اسلامی، همزمان با ورود نخست وزیر ژاپن به ایران، چهار زندانی را اعدام کرده؛ یک زندانی سیاسی جوان را بهطرز هولناکی با ضربات 20 چاقو در زندان کشته اند و صبح پنجشنبه حمله به دو کشتی نفتکش در دریای عمان، توجه افکار عمومی جهانی را بهخود جلب کرد.

در حالی که حکومت اسلامی ادعا میکند که ملوانان این دو کشتی را نجات داده است ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا‌(سنتکام)، ویدیویی را منتشر کرده و می‌گوید این ویدیو یک قایق گشتی ایرانی را نشان می‌دهد که تلاش می‌کند مینی عمل نکرده را از بدنه نفتکش‌ کوکوکا جدا کند. این نفت‌کش پیشتر‌در دریای عمان ابتدا منفجر و بعد دچار آتشسوزی شد. آمریکا ایران را عامل این انفجار خوانده و ایران اتهامات را رد کرده است.

اتهام ایران در تحویل موشک و تسلیحات دیگر به یمن با حمله به دو نفتکش در دریای عمان همزمان شده است. وزیر اطلاعات عربستان نیز ایران را متهم کرده که از طریق نفوذ و استفاده از خاک یمن، «اهداف خرابکارانه» خود را دنبال می‌کند. 

در پی «حمله» به دو نفت‌کش در دریای عمان، مقام‌ های حکومت اسلامی این سانحه را «مشکوک» خوانده‌اند. دبیرکل سازمان ملل، اتحادیه اروپا و چندین کشور نسبت به افزایش تنش در منطقه خلیج فارس هشدار دادند. آنتونیو گوترش گفته است جهان اجازه رویارویی در دریای عمان را نمی‌دهد. 

آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر حکومت اسلامی، روز پنج‌شنبه 23 خرداد دردیدار با شینزوآبه، نخست‌ وزیر ژاپن، نه تنها مذاکره که پاسخ به پیام دونالد ترامپ، ریيس‌جمهوری آمریکا را هم رد کرد. او گفت آمریکا توان براندازی جمهوری اسلامی را ندارد، ایران بدون آمریکا و با وجود تحریم‌ها، پیشرفت خواهد کرد، اگر بخواهد بمب اتم بسازد، آمریکا کاری نمی‌تواند بکند.

شینزو آبه نخست‌وزیر ژاپن، روز پنج‌شنبه 13 ژوئن با علی خامنه‌ای رهبر حکومت اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.نخست وزیر ژاپن پس از 41 سال برای اولین بار به ایران سفر می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، خامنه‌ای در دیدار با نخست‌وزیر ژاپن گفت: «ترامپ را شایسته مبادله پیام نمی‌دانم.»

خامنه‌ای، بار دیگر تاکید کرده که ایران با آمریکا مذاکره نخواهد کرد. او هم‌چنین گفت: «آمریکا زیر یک توافق قطعی زد کدام عاقلی دوباره در همان موضوع با او مذاکره می‌کند؟»

«ما در حسن نیت و جدی بودن شما تردیدی نداریم اما در خصوص آن‌چه از رییس جمهوری آمریکا نقل کردید، من شخص ترامپ را شایسته مبادله هیچ پیامی نمی‌دانم و هیچ پاسخی هم به او ندارم و نخواهم داد.»

 

خامنه‌ای خطاب به آبه گفت: «ما این حرف را اصلا باور نمی‌کنیم زیرا مذاکرات صادقانه از جانب شخصی هم‌چون ترامپ، صادر نمی‌شود. صداقت در میان مقامات آمریکایی بسیار کمیاب است.»

خامنه‌ای با اشاره به سخنان نخست وزیر ژاپن مبنی بر این‌که ترامپ گفته «مذاکره با امریکا موجب پیشرفت ایران خواهد شد»، تاکید کرد: «ما به لطف خداوند، بدون مذاکره با امریکا و با وجود تحریم هم به پیشرفت خواهیم رسید.»

آبه روز چهارشنبه با یک هیئت بلندپایه وارد تهران شد پس از دیدار با روحانی، به دیدار خامنه‌ای رفت.

در چنین روندی، سخن‌گوی دولت ژاپن بامداد روز پنج‌شنبه در مصاحبه‌ای اظهار داشت، سفر آبه به تهران با هدف کمک به کاهش تنش در خاورمیانه صورت گرفته است و این به معنای ایفای نقش میانجی‌گری میان تهران و واشنگتن نیست.

به‌نظر می‌رسد که نفی وساطت ژاپن از سوی یوشیمی سگا، وزیر کابینه و سخن‌گوی دولت ژاپن در مصاحبه با روزنامه‌نگاران، بیش‌تر با هدف کاهش انتظارات بیش‌تر از نتایج این سفر بوده است. مقامات ژاپن می‌گویند چشم انداز ماموریت آبه هنوز مبهم به‌نظر می‌رسد. 

یک روز پس از سخنان علی خامنه‌ای، در دیدار با شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن، که تاکید کرده بود هیچ پیامی برای رییس جمهور آمریکا ندارد، امامان جمعه شهرهای مختلف ایران امروز 24 خرداد، در خطبه‌های نماز جمعه خود، یک صدا از اظهارات رهبرشان به‌شدت «تعرقف و تمجید» کردند.

احمد خاتمی، امام جمعه تهران، سخنان خامنه‌ای در آن دیدار را «اظهارات یک رهبر خردورز، ظریف، زیرک و هوشیار» توصیف کرد و گفت: همان‌ طور که رهبر در این دیدار گفت «با مذاکره هیچ مشکلی حل نخواهد شد و ملت آزاد زیر بار فشار مذاکره نخواهد رفت.» 

احمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد، با رد این «مذاکره‌ها و معامله‌ها که الان ساز می‌کنند» گفت: « مقاومت کنید، فرشته‌ها می‌رسند!»

او با اشاره به آیه 152 سوره مبارکه آل عمران در این زمینه با محوریت جنگ احد خاطرنشان کرد: 

زمانی که در جنگ بدر مسلمانان پیروز شدند برایشان این مسئله شگفت‌انگیز بود که 313 نفر بدون تجهیزات بر 1800 نفر پیروز شدند و پیامبر اعلام کرد این پیروزی مربوط به شما نیست بلکه خداوند متعال شما را با 3000 فرشته کمک کرد و 3000 فرشته به کمک شما آمدند که پیروز شدید.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: پس از این فرمایش پیامبر، آیه سوره آل عمران بر پیامبر نازل شد که در آن عنوان شد ای پیامبر تو به مومنان می‌گویی آیا بس نیست که خداوند 3000 فرشته را به کمک شما فرستاد؟ سپس خداوند متعال می‌فرماید به اینها می‌گویی با 300 فرشته کمک کرد؟ اگر این مومنان مقاومت کنند و با تقوا باشند و دشمن هم تجهیزات بیشتری داشته باشد ذات مقدس پروردگار، با 5000 فرشته علامت‌دار مخصوص آن‌ها را یاری خواهد کرد و این وعده‌ای بود که خداوند بعد از جنگ بدر به مسلمانان داد.

نماینده خامنه‌ای در استان خراسان رضوی خواست ایران پس از مهلت دوماهه به اروپا از برجام خارج شود. او گفت: «شورای عالی امنیت ملی مهلت دوماهه داد که یا باید مشکلات اقتصادی حل شود یا به برنامه هسته‌ای برمی‌ گردیم و این اروپا و آمریکا را بیچاره کرده... و برای همین دائم میانجی می‌فرستند... اگر خدای نکرده کسی در مقابل این جریان بایستد و بخواهد برجام را بعد از این دو ماه ادامه داد وثوق الدوله این زمان است و در تاریخ اسمش به‌نام جاسوس انگلیس ثبت خواهد شد.»

احمد علم‌الهدی در خطبه‌های نماز جمعه امروز در مشهد، هم‌چنین بار دیگر درباره مذاکره با غرب هشدار داد. او مذاکره را «راه میان‌بر آمریکا و اروپا برای سلطه» دانست و رشد اقتصادی ایران را رشد «حلقه مقاومت در منطقه مقابل اسرائیل» و «غلبه یمن بر آل سعود» برشمرد.

حکومت اسلامی ایران، روز 18 اردیبهشت 1397، در سال‌گرد خروج آمریکا از توافق هسته‌ای، اعلام کرد که اجرای برخی از تعهدات خود در برجام را به حالت تعلیق در می‌آورد. 

بنا بر اعلام حسن روحانی ایران  از روز 18 اردیبهشت خود را ملزم به رعایت محدودیت‌های ناظر بر میزان نگهداری ذخائر اورانیوم غنی‌شده و ذخائر آب سنگین نمی‌بیند.

شورای عالی امنیت ملی حکومت اسلامی هم در بیانیه خود به کشورهای باقی مانده در توافق هسته‌ای، مهلتی 60 روزه برای عملیاتی کردن تعهدات خود بهویژه در حوزه‌های بانکی و نفتی داده است.

اما سه کشور آلمان، بریتانیا و فرانسه بههمراه فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا ضرب‌الاجل 60 روزه حکومت اسلامی ایران برای فروش نفت و امورات بانکی را رد کردند. 

قربانعلی دری نجف‌آبادی، امام جمعه اراک، گفت: طبق سخنان رهبر «هیچ اعتمادی به آمریکا نداریم» و «می‌ایستیم، می‌جنگیم و با اتکا به خداوند کشور را می‌سازیم.»

غلامعلی نعیم‌آبادی، امام جمعه بندرعباس، نیز با تمجید از خامنه‌ای گفت: «آمریکایی‌ها به هیچ وجه قابل‌اعتماد نیستند و با پیمان‌شکن سر میز مذاکره نخواهیم نشست.»

در واقع امام جمعه‌ها، طوطی‌های رهبر هستند که هر چی او بگوید آن‌ها از بلندگوی نماز جمعه‌ها تکرار می‌کنند.

امامان جمعه در ایران از سوی خامنه‌ای اسلامی تعیین می‌شوند و محورهای سخنان آن‌ها را نیز نهادهای «شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه» و «ستاد برگزاری نماز جمعه» تهیه و ابلاغ می‌ شوند. 

حسن عابدینی، کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی صداوسیمای خامنهای، شب پنجشنبه 23 خرداد 1398 - 13 ژوئن 2019، درباره سفر شینزو آبه نخست وزیر ژاپن به ایران، گفت:  «نخست وزیر ژاپن که پس از 18 روز جنجال رسانه‌ای، پیامآور ترامپ بود با ناکامی به توکیو برگشت.»

پیش‌تر نیز صداوسیمای حکومت اسلامی دوشنبه شب در پی مصاحبه وزیر خارجه آمریکا، در گزارشی گفت: براستی چه شده است که آمریکایی‌ها پس از سخنان تهدیدآمیز هفته گذشته، اکنون به یک‌باره فرمان را به سمت درخواست مذاکره چرخانده‌اند؟ آیا آمریکایی‌ها واقعا تغییر سیاست داده‌اند؟ و آیا آمریکایی‌ها عقب‌نشینی کرده‌اند؟

صحبت‌های وزیر امور خارجه آمریکا نشان می‌دهد، آمریکایی‌ها در حال تله گذاری سیاسی و عملیات فریب هستند.

وزیر امور خارجه آمریکا گفته که ایران باید یک کشور عادی شود. کشور عادی شدن ایران یعنی همان 12 شرطی که قبلا اعلام شده. یعنی ایران از تمام دستاورد‌ها و آرمان‌های انقلاب دست بکشد و تسلیم همه خواسته‌های آمریکا شود.

این سئوال نیز مطرح است که آمریکایی‌ها با بیان رسانه‌ای این مسایل به‌دنبال چه هستند؟ واقعیت این است که آنها اکنون تلاش دارند با راهبرد فشار اقتصادی و تاکتیک پیشنهاد مذاکره، خود را مدافع مذاکره و گفتگو، و جمهوری اسلامی ایران را مخالف مذاکره نشان دهد و هم‌زمان با تبلیغات هدفمند و فریب افکار عمومی، مسئولان نظام را تحت فشار قرار دهند تا به پای میز مذاکره باج‌خواهانه بیایند و تسلیم خواست‌های آمریکا شوند. 

روزنامه فرهیختگان در شماره چهارشنبه 22 خرداد خود با کنایه از بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی در جنگ جهانی دوم تصویری از انفجار یک بمب اتم منفجر کرد و تیتر زد: آقای آبه! چه‌طور به یک جنایت‌کار جنگی اعتماد می‌کنید؟ 

این تصویر در رسانه‌های اصول‌گرا و رسانه‌های نزدیک به سپاه به طور زنجیره‌ای بازنشر شد.

فرهیختگان وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی است که ریاست آن را علی اکبر ولایتی، مشاور امور بین‌الملل رهبر حکومت اسلامی به عهده دارد. 

اردیبهشت امسال نیز چهار کشتی تجاری، از جمله یک نفتکش عربستان و یک کشتی باری نروژ در نزدیکی آب‌های امارات مورد حمله قرار گرفتند و آن زمان نیز قیمت نفت برای چند روز حدود پنج درصد اوج گرفت، اما دوباره فروکش کرد.

عربستان، امارات و آمریکا انگشت اتهام را به‌سوی ایران نشانه گرفتند، اما حکومت اسلامی دست داشتن در هر دو حمله را رد کرده است.

مقامات حکومت اسلامی به دفعات تهدید کرده‌اند که در صورت قطع فروش نفت، تنگه هرمز را خواهند بست. حدود یک پنجم نفت مصرفی جهان از این تنگه انجام می‌شود.

حسن روحانی رییس‌جمهوری اسلامی ایران نیز گفته بود «اگر ایران نتواند نفت بفروشد، دیگران هم نخواهند توانست.»

تحریم نفتی ایران توسط آمریکا، به کاهش بسیار چشم‌گیر صادرات نفت منجر شده است تا جایی که بارگیری و صادرات روزانه 5/2 میلیون بشکه نفت تا یک‌سال گذشته، اکنون به نیم میلیون بشکه کاهش یافته است.

آمریکا با عدم تمدید معافیت‌هایی که برای هشت کشور خریدار نفت ایران صادر کرده بود، ضربه کاری دیگری به اقتصاد ایران زده است.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت‌(اوپک)، د