واکنش ها به هلاکت قاسم سلیمانی از جمله برخی نویسندگان و هنرمندان


بهرام رحمانی

واکنش ها به هلاکت قاسم سلیمانی از جمله برخی نویسندگان و هنرمندان!

یک پرسش مهم این که قاسم سلیمانی در عراق چه می ‌کرده؟

به خواننند گان محترم این مطلب پیشنهاد می کنم این مطلب را در گوشه ای از آرشیو خود بایگانی کنند شاید روزی به دردشان بخورد و کسانی که از قاسم سلیمانیه فرمانده سپاه قدس، شاخه بروز مرزی سپاه پاسدارن حکومت اسلامی که در تمام حاکمیت جمهوری اسلامی کسب و کار اصلی اش آدم کشی، ترور مخالفین در خارج و داخل کشور، قاچاق اسلحه قاچاق مواد مخدر، راه انداختن جنگ های موسوم به جنگ های «نیابتی» و دخالت و حضور فعال جنگ جویان وتوسعه طلبانه و صدورحکومت اسلامی به منطقه، شرکت در جنگ داخلی سوریه، افغانستان، عراق، یمن، لبنان، بوسنی و...، است. به این ترتیب، قاسم سلیمانی نه یک «قهرمان»، بلکه برعکس یک جانی بود که تمام عمرش کشتار کرد از حمله کشتار جوانان درخیابان های شهرهای بزرگ و کوچک ایران در آبان ماه! از جمله حضور چند باره او در عراق، نتیجه اش کشتار معترضین عراق بود. به همین دلیل به محض این که آن ها خبر کشته شدن قاسم سیلمانی فرمانده سپاه قدس، ابومهدی مهندس، ماعون گروه شیعه حشد الشعبی به همراه هشت نفر دیگر به نام های محمدرضا جابری مدیر روابط حشد الشعبی، حسن عبدالهادی حشد الشعبی، محمد شیبانی حشد الشعبی، حیدر خاتمی حشد العبی و هم چنین حسین جعفرنیا سرتیپ سپاه پاسداران، شهرود مظفری نیا سرهنگ سپاه، هادی طارمی سرگرد سپاه، وحید زمانیان سروان سپاهو... به میدان تحریر آمدند و به جشن و پایکوبی پرداختند.

در چنین شرایطی، همه ترامپ و هم خامنه ای به همدیگر چنگ و دندان نشان می دهند و تهدید به جنگ و انتقام می کنند. هر فرد و نیرویی که آزادی خواه و برابری طلب است هرگز به موضع دو طرف این جنگ طلبی و تروریستی نمی غلطد و بر مواضع سیاسی و اجتماعی مستقل و مردمی خود علیه همه دولت های سرمایه داری و بر سرنگونی حکومت جهل و جنابت و ترور و مافیایی اسلامی موضع گیری می کند.

 

 

هر فرد و جریانی که از به هلاکت رسیدن سردسته تروریست های حکومت اسلامی پاسدار قاسم سلیمانی دفاع می کنند بدانند که مستقیما به زخم های مادران و پدران و فرزندان جان باختگان آبن ماه ٩٨، دی ماه ٩٦، بازماندگان کشتارهای دهه شصت، مادران خاوران، مادران پارک لاله، مادران داغ دیده سوریه، عراق، لبنان، یمن، افغانستان و... نمک می پاشند و عملا آب به آسیاب حکومت جهل و جنایت و ترور اسلامی می ریزنند. این ها بدانند که کارنامه آن ها و همه ما در تاریخ و در ذهن افکار عمومی جامعه ثبت می گردد و روزی باید همه حساب پس دهیم. قاسم سلیمانی، عامل اصلی کشتار صدها هزار انسان در ایران، افغانستان، عراق، یمن، سوریه، لبنان و... است. او مغز متفکر نظامی حکومت اسلامی بود و اکنون این حکومت فکر می کند تیری که از سوی رقیبش آمریکا شلیک شد دقیقا به قلبش اصابت کرده است از این رو عربده می کشند: «می کشم می کشم آن که برادر قاچاقچی ام را کشت»! اکنون رویارویی دو حکومت وحشت و ترور، یعنی حاکمیت آمریکا و جمهوری اسلامی به اوج خود رسیده است در این میان حمایت از آمریکا و یا جمهوری اسلامی، دفاع از تروریسم دولتی است و بس! امروز هیچ دولتی در جهان از آزادی، برابری و حقوق انسانی دفاع نمی کند بنابراین، همه دولت های سرمایه داری جهان، درخدمت شرکت  های چند ملیتی اسلحه سازی و جنگ اندازی و غیره هستند. اما آن چه که اکنون برای جامعه ما ایران مهم است ادامه اعتراض های آبان ماه و اعتراض محکم به حکومت اسلامی با هدف آزادی همه دستگیر شدگان آبان ماه و سایر زندانیان سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و عقیدتی و نهایت سرنگونی کلیت این حکومت است. نباید بگذاریم سیرک و نمایشی مضحکی که حکومت اسلامی درسوگ وتشییع جنازه سردسته برادارن قاچاقچی و آدم کش، بر جنایت حکومت اسلامی علیه بشریت در آبان ماه سایه انداخته شود. بحث بر سر کشتن ١٥٠٠ معترض در خیایان ها و هزاران زخمی و ده هزار زندانی در میان است. پس بگذاریم تروریست ها دولتی همدیگر را لت و پار کنند امر ما نیست. امر ما مبارزه علیه کلیت حکومت اسلامی و علیه هرگونه جنگ و کشتار و تروریسم است!

مقام‌ های ارشد نظامی حکومت اسلامی، در ارتش و سپاه پاسداران، طی ساعت‌ های گذشته بار دیگر اظهاراتی را در مورد «انتقام‌ گیری» از ایالات متحده به‌خاطر حمله مرگ بار نیروهای آمریکایی به قاسم سلیمانی در عراق، مطرح کرده‌ اند.

محمدرضا نقدی، معاون هماهنگ ‌کننده سپاه پاسداران، گفته «انتقام حتما گرفته خواهد شد و این مسئله راه دیگری ندارد.»

علی لاریجانی، رییس مجلس اسلامی ایران در اولین جلسه علنی پس از حمله ارتش آمریکا به کاروان خودروها در فرودگاه بغداد که منجر به کشته شدن قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس و تعداد دیگری شد، این اقدام آمریکا و ترامپ را «هم ردیف کودتای ۲۸ مرداد» دانسته است.لاریجانی گفته است که «حادثه تکان ‌دهنده جمعه اخیر یک ‌باره شرایط منطقه و جهان را تغییر داد» و خطاب به رییس جمهور آمریکا گفت: «شما جنایتی بزرگ مرتکب شدید.»

سرتیپ احمدرضا پوردستان، رییس مرکز مطالعات راهبردی ارتش ایران، بدون ارائه جزئیاتیمدعی شده ایالات متحده «۱۶کشور را واسطه قرار دادند تا ایرانی ‌ها کاری نکنند.» او افزوده «ولی شک نکید…به شدت به اقدام آمریکایی‌ هاپاسخ خواهیم داد.»

حسین سلامی، فرمانده کل سپاه، نیز اظهار کرده که شکل این «انتقام ‌گیری» به‌ صورت «راهبردی، هم در جغرافیایی وسیع هم در طول زمان» خواهد بود. او نیز جزئیات بیش تری ارائه نکرده‌است.

کتائب حزب الله عراق از نظامیان این کشور خواست که از پایگاه های آمریکایی دور شوند.به گزارش اسپوتنیک، «کتائب حزب الله» عراق از نیروهای نظامی عراقی خواستند تا از همه پایگاه‌ های آمریکا در این کشور به میزان حداقل ۱۰۰۰ متر فاصله گرفته و دور شوند.

فرمانده عملیات ویژه در گردان‌های حزب ‌الله اطلاع داد: برادران در دستگاه امنیتی عراق باید از پایگاه‌ های دشمن آمریکایی تا مسافت حداقل ۱۰۰۰ متر از شامگاه فردا یک شنبه فاصله بگیرند.

بر اساس این گزارش، فرمانده عملیات ویژه گردان‌ های حزب الله اعلام کرد که فرماندهان دستگاه‌ های امنیتی باید به قواعد سلامت نیروهایشان پایبند بوده و به آن ها اجازه ندهند که سپر انسانی صلیبی‌ های آمریکایی قرار گیرند.

از سوی دیگر، ابوعلی العسکری مسئول امنیتی گردان ‌های حزب الله خطاب به محمد حلبوسی رییس پارلمان گفت: از فردا نگاه ما به شماست تا ببینیم درباره حضور نیروهای اشغالگر صلیبی چه موضعی اتخاذ می‌ کنید. ما از اعتراض شما به کشتار برادران ما در القائم تشکر می ‌کنیم، شما باید موضع ملی خود را کامل کنید و درخصوص اخراج نیروهای متجاوز موضع خود را مشخص کنید.

انتشار توئیت ‌های دونالد ترامپ، رییس جمهوری آمریکا مبنی بر هدف قرار دادن ۵۲ نقطه در ایران از جمله مکان‌ هایی که «اهمیت بالایی برای ایران و فرهنگ ایران» دارند، سیلی از واکنش‌ های انتقادی را برانگیخته است که تهدید او را مصداق «جنایت جنگی» ارزیابی کرده‌ اند.

تهدیدات رییس جمهوری آمریکا پس از آن منتشر می شود که علی خامنه‌ ای، رهبر حکومت اسلامی اعلام کرد که «انتقام سختی» از آمریکا به خاطر کشتن قاسم سلیمانی خواهد گرفت.

تام نیکولاس، متخصص روابط بین ‌الملل و استاد کالج جنگی نیروی دریایی آمریکا در توئیتی نوشته است: «بهتر است کسی رییس جمهوری را آگاه کند که او تهدید به جنایت جنگی کرده است.» او افزوده است که «حمله به ۵۲ مکان به ‌طور کاملا سمبلیک جنایت جنگی است، حمله به اماکن فرهنگی بدون هیچ گونه ضرورت نظامی، جنایت جنگی است. حمله برای انتقام گیری، جنایت جنگی است. هدف قرار دادن غیرنظامیان، جنایت جنگی است.»

خامنه ای و کل حکومت اسلامی و حامیانش، باید گریه و ناله کنن و بر سر کله شان خاک بریزند چرا که مغز متفکر نظامی شان را از دست داده اند. اما چرا برخی از طیف های توده ای - اکثریتی، نویسنده، هنرمند، هنرپیشه و... سینه چاک تر از طرفداران حکومت اسلامی، برای قاسم سليمانی اشک تمساح می ریزند؟!

ترامپ در توییت تازه خود نوشته که اگر حکومت اسلامی ایران، به حمله به تاسیسات آمریکایی دست بزند، با ضربات جدیدترین فناوری نظامی آمریکا رو به رو خواهد شد که برای ساخت آن ٢ تریلیون دلار خرج شده است.

حسین دهقان، مشاور نظامی آیت ‌الله علی خامنه ‌ای گفته است ایران قطعا علیه یک پایگاه نظامی آمریکا اقدام خواهد کرد. او که با شبکه سی.‌ان.‌ان گفت ‌و گو می‌کرد، گفته که آمریکا باید ضربه معادل کشتن قاسم سلیمانی را دریافت کند و «بعد از آن نباید دنبال دور جدید باشد.»

به گفته مشاور نظامی خامنه ‌ای، در این صورت «این دور جنگ پایان خواهد یافت.»

او هم چنین در واکنش به توئیت ترامپ که از حمله به ۵۲ هدف داخل ایران از جمله اماکن فرهنگی نوشته بود،‌ گفته است اگر چنین حمله ‌ای صورت گیرد، هیچ کارمند نظامی و مرکز سیاسی آمریکا و پایگاه‌ های نظامی و کشتی‌ های آن ها «در امان نخواهند بود.»

به گزارش خبرگزاری «روداو»، نمایندگان پارلمان عراق یک شنبه ۵ ژانویه - ۱۵ دی پیش ‌نویس طرحی را تصویب کردند که به موجب آن دولت موظف خواهد بود با فسخ برخی از توافقات پیشین با ائتلاف ضد داعش، از آمریکا بخواهد نیروهایش را از عراق خارج کند. طبق گزارش منابع عراقی این جلسه که قرار بود در ساعت ۱ بعدازظهر تشکیل شود به علت به‌ حد نصاب نرسیدن برای یک ساعت به تعویق افتاد اما نمایندگان شیعه موفق شدند ابتدا با حضور عادل عبدالمهدی، نخست‌ وزیر عراق و ۱۶۵ نماینده جلسه را تشکیل داده و با ۱۷۰ امضا این طرح را به تصویب برسانند.

به نوشته خبرگزاری الجزیره عادل عبدالمهدی خروج نیروهای آمریکا از عراق را «انتخابی درست» خواند و گفت این تصمیم به عراق اجازه می‌ دهد روابط خود را با واشنگتن و دیگر کشورهای دوست بازسازی کند. او گفت سربازان ایالات متحده تنها برای جنگیدن با داعش و آموزش نظامی در عراق حضور داشته اند.

عادل عبدالمهدی، نخست وزیر عراق نیز جمعه ۳ ژانویه -۱۳ دی با انتشار بیانیه ‌ای اعلام کرده بود که حمله ایالات متحده به فرمانده سپاه قدس سبب بازنگری حضور نظامی این کشور در عراق خواهد شد و دولت عراق خواهان محدویت حضور نظامی آمریکا در چارچوب ائتلاف نطامی علیه داعش و حضور مستشاری نظامیان آمریکایی برای آموزش نیروهای عراقی، زیر نظر ارتش عراق است.

پیش از شروع جلسه فوق ‌العاده پارلمان عراق، خبرگزاری روداو به نقل از فراکسیون کردهای پارلمان اعلام کرد نمایندگان احزاب کرد در جلسه فوق ‌العاده پارلمان شرکت نمی‌کنند. احزاب کرد با خروج نیروهای آمریکایی از عراق مخالف ‌اند.

خبرگزاری الفرات نیز به نقل از فیان صبری، رییس فراکسیون حزب دمکرات کردستان عراق اعلام کرد که این حزب در جلسه فوق ‌العاده روز یک شنبه شرکت نخواهد کرد. منابع عراقی از عدم حضور نمایندگان کرد و سنی در صحن پارلمان خبر داده‌ بودند که به تعویق این جلسه برای یک ساعت منجر شد است.

سومریه نیوز ساعاتی پیش، از قصد کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق شکایت از حمله آمریکا به شورای امنیت خبر داد. فالح الخزعلی، عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق پیش از تشکیل جلسه روز یک شنبه گفت: «این کمیته موضوعات مختلفی را برای بررسی در جلسه امروز پارلمان آماده کرده که از جمله آن ها پیش ‌نویس قانون توافق ‌نامه استراتژیک امنیتی و الزام دولت برای شکایت به شورای امنیت پیرامون حمله اخیر آمریکا به خاک عراق است.»

الخزعلی اضافه کرد: «کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان با هرگونه توافق‌ در زمینه تجاری، اقتصادی و فرهنگی مخالف نیست. توافق ‌نامه امنیتی نیز بر عدم مداخله نیروهای آمریکایی در امور داخلی تصریح دارد و مقصود از این توافق‌نامه تنها آموزش و تجهیز نیروهای عراقی است.»

در حال حاضر نزدیک به ۵هزار سرباز آمریکایی در عراق باقی مانده ‌اند که بیش تر آن‌ ها نقش مشاور نظامی و مستشاری دارند.

تاکنون بسیاری از شهروندان عراقی از جمله مخالفحضور حکومت اسلامی ایران و سپاه قدس در این کشور بودند و بارها به کنسولگری های ایران حمله کرده و تصاویر قاسم سلیمانی، خامنه ای و خمینی در تطاهرات های خود به آتش کشیده اند.

بشار اسد، رییس‌ جمهوری سوریه، روز جمعه از قاسم سلیمانی، که نقش کلیدی در حفظ حکومت او طی ۹ سال جنگ داخلی داشت، ستایش کرد.

او در نامه تسلیت خود به علی خامنه ‌ای، رهبر حکومت ترور و وحشت اسلامی، نوشت که مردم سوریه «ایستادگی سلیمانی در کنار ارتش عربی سوریه و جنگ با تروریسم را از یاد نخواهد برد.»

بشار اسد افزود: «یاد و خاطره شهید سلیمانی در ضمیر مردم سوریه جاودانه خواهد ماند.»

بیانیه طالبان افغانستان:

 

رهنمود حوثی های يمن به حکومت اسلامی ايران: در پاسخ تاخير نكنيد! محمد علی الحوثی رییس کمیته عالی انقلاب یمن؛ ایران با توجه به امکاناتی که دارد از پاسخ (به ترور سلیمانی) ناتوان نیست اما تاخیر در این پاسخ به نفع ایران نیست و حوصله به خرج دادن در پاسخ کمکی به این کشور نمی ‌کند. (منبع: خبرگزاری فارس، وابسته به سپاس پاسداران)

«سید حسن نصرالله» دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان در مراسمی که روز یک شنبه در ضاحیه بیروت به مناسبت کشته شدن «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی سپاه قدس و «ابومهدی المهندس» جانشین فرمانده «الحشد الشعبی» عراق برگزار شد، سخنرانی کرد.

بر اساس گزارش شبکه «المنار»، او گفت: امروز ما مراسم بزرگ داشت برای فرمانده ‌ای جهادی، اسلامی، جهانی و بزرگ بر پا کرده ‌ایم؛ یعنی حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه جمهوری اسلامی ایران و حاج ابومهدی المهندس نایب رییس الحشد الشعبی و عراق و شهدایی که همراه آنان بودند. طبعا روزی که این اتفاق افتاد آغاز تاریخی جدیدی است؛ نه برای ایران بلکه برای کل منطقه.

نصرالله ادامه داد: در ابتدا اجازه بدهید که کمی از حال شخصی خودم در این خصوص بگویم، جمعه که این اتفاق افتاد حاج قاسم به هدف و آرزوی خود رسید. همیشه در یادواره شهدا گفته ‌ام که شهادت نزد فرماندهان و شهدا هدفی شخصی است، حاج قاسم از جوانی دنبال شهادت بود. بخصوص در دوران اخیر، او و ابومهدی همیشه در میادین جنگ و در میان شلیگ گلوله‌ های متعدد بودند.

دبیرکل حزب ‌الله ادامه داد: امروز می ‌خواهم از این حادثه بزرگ صحبت کنم چرا رخ داد، چرا حاج قاسم و ابومهدی شهید شدند و هدف چیست منطقه به کجا می رود و وظیفه ما چیست؟