همه از پای در می آئیم اگر قدرت نظامی آلمان وارد عمل نشود


رئیس کنفرانس امنیت مونیخ:

همه از پای در می آئیم اگر قدرت نظامی آلمان وارد عمل نشود


هزینه های نظامی کشورهای ناتو بیش از 1000 میلیارد دلار، 16.5 برابر بیشتر از هزینه های نظامی روسیه و چهار برابر بیشتر از چین است. فقط بخش اندکی از این مبلغ کافیست برای تأمین اعتبارهای ضروری برای کلیه اقدامات لازم برای جلوگیری از فاجعه آب و هوا. کنفرانس مونیخ  برای حل مسالمت آمیز مناقشات یا تامین امنیت  مردم در سرتاسر جهان نیست. (…) این کنفرانس برای حفظ تسلط نظامی «غرب» است. عنوان مضحک «کنفرانس امنیتی» کلاهبرداری است. برچسب قلابی است. کنفرانس امنیت مونیخ  اتحاد طبقاتی ناتو است، انجمنی است تبلیغاتی برای توجیه افزایش هزینه تسلیحات و توجیه عملیات جنگی در سراسر جهان. شرکت کنندگان شامل کلیه وزرای نظامی کشورهای ناتو، ژنرال های بلند رتبه و کارفرمایان بیشمار از بزرگترین شرکتهای تسلیحاتی جهان هستند. کنفرانس امنیت اسم

 بی مسمی است.

رئیس کنفرانس امنیت مونیخ: همه از پای در می آئیم اگر قدرت نظامی آلمان وارد عمل نشود

 

 

منبع:یونگه ولت

ترجمه رضا نافعی

امسال در حدود 40 رهبر و رئیس دولت، حدود 100 وزیر امور خارجه و دفاع و صدها تن ازمقامات تأثیرگذار برعرصه های  سیاسی، تجاری، علمی و سازمان های به اصطلاح غیر دولتی: حدود 500 نفر از مقامات  عالی رتبه، در کنفرانس امنیت مونیخ که برای پنجاه و ششمین بار در این شهر آلمان که به پایتخت ایالت باویر آلمان معروف است برپا شد.

افرادی که برای نخستین بار در این کنفرانس حضور یافتند، از جمله عبارت بودند از: امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه، مایک پمپئو وزیر خارجه امریکا، سرگئی لاوروف و وانگ یی وزرای خارجه روسیه و چین و همچنین محمد جواد ظریف وزیرخارجه ایران.

مارک زاکربرگ  Mark Zuckerberg رئیس » فیسبوک» نیز در مونیخ  حاضر شد. او پیش از حضور در کنفرانس به تبلیغ در باره » فیسبوک و اهمیت سیاسی حضور خود در کنفرانس پرداخته بود. البته باید به این واقعیت  توجه داشت که  به هرحال اطلاعات و ویژگی های گوناگون بیش از 2 میلیارد نفر در فیسبوک ثبت شده است.

حتی پیش از این کنفرانس، سیاستمداران متنفذ  آلمانی به» بوندس ور» (ارتش آلمان) فشار می آوردند که دامنه عملیات خود را گسترش دهد و پیوسته به توصیه های کنفرانس امنیتی مونیخ در سال 2014 ارجاع داده میشد که رئیس جمهور آلمان در آن زمان و چند وزیر دیگر گفته بودند اینک هنگام آن فرا رسیده که ارتش آلمان «مسئولیت» های بزرگتر جهانی برعهده بگیرد. بعبارت دیگر باید در عرصه سیاست جهانی شیوه ای تهاجمی در پیش گیرد و بیشتر به میدان فرستاده شود.

ولفگانگ ایشینگر، رئیس کنفرانس در ابتدای هفته گذشته  گله کرده بود که گرچه برلین فعالیتهای سیاسی جهانی خود را تشدید کرده است، اما «نه این اندازه از تشدید کافی است و نه این سرعت سرعتی مطلوب. بیم آن می رود که  صحبت از «مسئولیت بیشتر» به یک عبارت توخالی تبدیل شود. وزیر دفاع آلمان، آنگرت کرمپ کارنباوئر، نیز  روز پنجشنبه به او پیوست و گفت فوریت  این ضرورت اینک تشدید هم شده است.

ایشینگر، رئیس کنفرانس، بشدت در پی آنست که هر طور شده  اتحادیه اروپا را هم  به عرصه سیاست جهانی که سخت مطلوب اوست وارد کند. اما نخستین مانع دست یافتن به این هدف آنست که تصمیمات متخذه از سوی اتحادیه اروپا باید مورد تایید هر 29 عضو اتحاد اروپا قرار گیرد و اگر یک کشور با طرحی مخالف باشد آن طرح نمی تواند به مرحله اجرا در آیداز این رو او در آغاز هفته گفت: «تا زمانی که ما با 29 عضوی روبرو هستیم که هر یک از آنها در تصمیمات مربوط به سیاست خارجی دارای حق وتو است ما راه به جائی نخواهیم برد. ما باید سرانجام موفق شویم که کارها را سریعتر، روشن تر و متهورانه تر پیش ببریم و به نتیجه برسیم»

افزون بر این، ایشینگر خواستار آن شد که اتحادیه اروپا مرجعی مستقل و فوق العاده برای رسیدگی سریع به نقاط بحرانی بین المللی ایجاد کند که وظیفه اش رسیدگی بی وقفه به بحران گاههای بین المللی باشد. برای انجام این وظیفه باید شخصیت محترم و پذیرفته شده ای در نظر گرفته شود که حتی الامکان در گذشته رهبر یا نخست وزیر بوده باشد تا بتواند به جهانیان و منطقه مورد نظر نشان دهد «اروپا می تواند و می خواهد با یک صدا» سخن بگوید و حرفی برای گفتن دارد.

یکی از دلایلی اصرار Ischinger در این باره گزارش امنیتی مونیخ است که هر سال همزمان با کنفرانس امنیتی منتشر می شود. موضوع مرکزی گزارش امسال آغاز غروب غرب است.

به عنوان مثال، از رئیس جمهور فرانسه، امانوئل ماکرون نقل شده است «ما از قرن 18 میلادی به یک نظم بین المللی  عادت کرده بودیم که برپایه هژمونی غربی استوار بود. اوضاع در حال تغییر است. «اصرار ایشینگر برای نجات نخبگان آلمان و اتحادیه اروپا از زوال جهانی برای کمک به آنها ست، برای دستیابی به آنچیزی است همیشه خواستار دست یافتن به آن بودند: مکانی در آفتاب سیاست جهانی.

»ایشینگردر کنفرانس های مطبوعاتی خود در برلین و مونیخ، شکوه کرد  و گفت پس از آن که «ایالات متحده آمریکا نقش خود را به عنوان پلیس جهانی کنار نهاد. از غربی شدن جهان کاسته شده  و»تسلط غرب بر صحنه جهانی رو به کاهش است. اکنون اروپایی ها باید شکاف «فقدان غرب» را پر کنند. (…)

ایشیگر با اشاره به سخنان رئیس جمهور وقت آلمان «یواخیم گاوك» درکنفرانس امنیت مونیخ در سال 2014  گفت كه آلمان باید » نقش محكمی در جهان داشته باشد. هدف باید این باشد که «بدون هیچ اگر و مگری  قدرت آلمان، نه تنها قدرت اقتصادی بلکه قدرت نظامی نیز، در خدمت اتحادیه اروپا و ناتو گذاشته شود.

آلمان مجبور بود «از نظر سیاست خارجی ، توسعه ارتش و اسلحه» با فرانسه بیشتر همکاری کند. ما باید کاری کنیم که اروپا بیشتر قادر به عمل باشد، تا اتحادیه اروپا بتواند منافع اروپایی معتبر را، سریعتر و مصمم تر  تصویب کند، در غیر این صورت ما همه با هم از پای در خواهیم آمد.

ما می گوییم: ما همه با هم به زانو در میائیم، با جنگهای بیشتر و  با هزینه های تسلیحاتی بیشتر.

همین امروز، هزینه های نظامی کشورهای ناتو بیش از 1000 میلیارد دلار، 16.5 برابر بیشتر از هزینه های نظامی روسیه و چهار برابر بیشتر از چین است. فقط بخش اندکی از این مبلغ کافیست برای تأمین اعتبارهای ضروری برای کلیه اقدامات لازم برای جلوگیری از فاجعه آب و هوا. کنفرانس مونیخ  برای حل مسالمت آمیز مناقشات یا تامین امنیت  مردم در سرتاسر جهان نیست. (…) این کنفرانس برای حفظ تسلط نظامی «غرب» است.

عنوان مضحک «کنفرانس امنیتی» کلاهبرداری است. برچسب قلابی است. کنفرانس امنیت مونیخ  اتحاد طبقاتی ناتو است،  انجمنی است تبلیغاتی برای توجیه افزایش هزینه تسلیحات و توجیه عملیات جنگی در سراسر جهان.

شرکت کنندگان شامل کلیه وزرای نظامی کشورهای ناتو، ژنرال های بلند رتبه و کارفرمایان بیشمار از بزرگترین شرکتهای تسلیحاتی جهان هستند. کنفرانس امنیت اسم بی مسمی است.

https://www.jungewelt.de/artikel/372612.sicherheitskonferenz-in-münchen-in-die-offensive-gehen.html 

یاری با آینده ما از طریق paypalیاری با آینده ما از طریق paypal

paypalیاری با آینده ما از طریق paypal

.paypal.me/aayandema

https://aayande.wordpress.com/