حکومت سانسور و تهدید، دروغ و ریا، دزد و تبه‌کار، جنگ‌طلب و تروریست اسلامی ایران!

بهرام رحمانی

حکومت  سانسور و تهدید، دروغ و ریا، دزد و تبه‌کار، جنگ‌طلب و تروریست اسلامی ایران!

(تصویرهای اين نگارش از طریق گوگل گزیده شده است)

از کرامات شیخ ما این است، شیره را خورد و گفت شیرین است!

حکومت اسلامی ایران، به‌معنای واقعی یک حکومت استثنایی در جهان است. چرا که این حکومت بزرگ‌ترین انقلاب قرن را در چهل و یک سال پیش به خونین‌ترین شکلی از مسیر اهداف انقلابی و انقلابیون منحرف کرد و به کانال رعب و وحشت و خرافات انداخت که تا به امروز ادامه دارد.

همه سران و مقامات این حکومت که قبل از انقلاب ۵۷ مردم ایران، اغلب مفتخور و روضه‌خوان‌های پنج تومانی بودند و به عناوین مختلف جیب‌های مردم توهم و مذهبی را خالی می‌کردند و یا جیره خوار دربار شاهنشاهی بودند.

برای مثال خامنه‌ای رهبر این حکومت جانی، یک آخوند دست‌چندم بیش نبود اما الان ثروتی در حدود ۲۰۰ میلیارد دلاری دارد. کسی که در تمام عمرش دستش را به سیاه و سفید نزده جز فروش خرافات مذهبی به عوام الناس! او یک جامعه ۸۴ میلیونی را به اسارت گرفته و هر طوری دلش می‌خواهد با اتکا به سرکوب ها و کشتارهای سپاه و بسیج و انواع و اقسام نهادهای امنیتی و همه ابزارهای دولتی حکمرانی می‌کند. بنابراین اگر می گوییم این حکومت: «حکومت  سانسور و اختناق، دروغ و ریا، دزد و تبه‌کار اسلامی ایران!» نه تنها اغراق نکرده‌ایم حکومت  سانسور و اختناق، دروغ و ریا، دزد و تبه‌کار اسلامی ایران! نه تنها اغراق نکرده‌ایم، بلکه هنوز نتوانسته‌ایم چهره کریه و هیولایی آن را به‌طور همه‌جانبه توصیف کنیم!

در این مطلب به کوشه‌هایی از انبوه جنایات حکومت اسلامی ایران علیه شهروندان اشاره می‌کنم:

۱- حکومت دروغ‌گو و سرکوب

در حالی که فقر و بیکاری و سرکوب در ایران غوغا می‌کند روحانی رییس‌جمهور حکومت دروغ و سرکوب امروز در مراسم افتتاح طرح‌های وزارت‌خانه‌های نیرو و جهاد کشاورزی در استان ایلام گفت: «دیروز وزیر کار اعلام کرد روند ثبت‌نام دریافت بیمه بیکاری متوقف شده و حتی برخی از آن‌ها اعلام کردند که از این ثبت نام بیمه بیکاری خارج می‌شوند و دنبال شغل‌شان می‌روند.»

این در حالی است که مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز سه‌شنبه گذشته اعلام کرد تاکنون ۷۶٠ هزار نفر در سامانه بیمه بیکاری ثبت‌نام کردند و ۶۵٠ هزار نفر مشمول دریافت بیمه بیکاری شناسایی شدند.

گزارش تازه مرکز پژوهش‌های مجلس هم در سه سناریو برآورد کرده است که بین دو میلیون و ۸۷۶ هزار نفر تا بیش از شش میلیون و ۴۳۱ هزار نفر از شاغلان به دلیل شیوع ویروس کرونا شغل خود را در ایران از دست خواهند داد.

روحانی هم‌چنین گفت نمودار کلی آمار بیماری کرونا در کشور نزولی است و بیشتر تخت‌های بیمارستانی که به کرونا اختصاص داده شده، خالی است. او ادامه داد: آمار و ارقام کشور در مقایسه با کشورهای دیگر، نشان می‌دهد که موفقیت ما قابل ملاحظه بوده است.

این در حالی است كه کمیته اپيدمیولوژی ستاد ملی مقابله کرونا در روزهای گذشته تایید کرد که با لغو محدودیت‌ها و اجرای بازگشایی‌ها روند شیوع و ابتلا به کرونا در ۹ استان «صعودی» و در دو استان به آغاز «پیک جدید» منجر شده است.

محمدباقر نوبخت، معاون روحانی و رییس سازمان برنامه و بودجه جمهوری اسلامی با اشاره به ارایه گزارش عملکرد خزانه در سال گذشته به هیات دولت، مدعی شد: «نرخ بیکاری به ۱۰ درصد رسید!»

این در حالی‌ست که مسعود نیلی، اقتصاددان و مشاور عالی سابق روحانی گفته: «سطح رفاه خانواده‌های ایرانی در آینده، بسیار پایین‌تر از سه دهه اخیر خواهد شد!»

مدتی است که دیگر آمار‌های مربوط به تورم، رشد اقتصادی، جزئیات درآمد مالیاتی و قیمت هفتگی اقلام توسط بانک مرکزی منتشر نمی‌شود. اما به جز این، دیگر چه آمار‌هایی چند وقتی است منتشر نمی‌شوند؟

به‌گزارش تجارت‌نیوز که در تهران منتشر می‌شود، آمار‌های مربوط به جزییات صادرات غیرنفتی و واردات ایران نیز توسط گمرک طبق روال قبل منتشر نمی‌شود که اخیرا پدرام سلطانی، نائب رییس سابق اتاق بازرگانی ایران علت آن از زبان مسوولان احتمال سوءاستفاده دشمنان عنوان کرد بود.

درباره آمار تعطیلی بنگاه‌های اقتصادی هم یلدا راهدار، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران اعلام کرده بود که دیگر این آمار محرمانه شده است. اطلاعات و آمار‌های اقتصادی دیگری نیز هرکدام به دلایلی چند وقتی است که دیگر به صورت رسمی منتشر نمی‌شوند.

۲- سانسور و تهدید

ابوالفضل شکارچی، سخن‌گوی نیروهای مسلح حکومت به «تسنیم» خبرگزاری وابسته به وزارت اطلاعات گفته است که: ۳۶۰۰ نفر از افرادی که درباره شیوع ویروس کرونا در کشور «شایعه‌سازی» می‌کردند، به‌دست نیروی انتظامی و بسیج بازداشت شده‌اند و تعداد ۱۱۳۶ پرونده قضایی نیز تشکیل شده است.

لازم به توضیح است که در دو ماه گذشته هزاران نفر به همین اتهامات واهی دستگیر شده‌اند. دستگیرشدگان اکثرا اقدام به تهیه و پخش فیلم و عکس و گزارش از فاجعه تلفات کرونا؛ از جمله از وضعیت بیمارستان‌ها در کشور می‌کرده‌اند تا تصویر واقعی ابعاد این فاجعه را به گوش افکار عمومی و جهانیان برسانند. در بین دستگیر‌شدگان از شهروندان عادی گرفته تا خبرنگاران، وبلاگ‌نویسان، پزشکان و... وجود دارد.

برای مثال، «سیداحمد معین شیرازی»، معروف به «پیکاسو معین» و قهرمان کیک بوکسینگ با انتشار ویدیویی در اینستاگرام، از صدور حکم ۱۶ سال حبس خود و همسرش، «شبنم شاهرخی» از سوی دادگاه انقلاب خبر داد.

او در ویدیویی که در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرده، توضیح داده است به دلیل متهم شدن به چهار اتهام به همراه همسرش، در شهریور ۱۳۹۸ مجبور به خروج از کشور شده‌اند.

این زوج جوان متهم به «فعالیت تبلیغی علیه نظام»، «اشاعه فساد و فحشا»، «جریحه‌دار کردن عفت عمومی» و «انتشار محتوای مبتذل و مستهجن» هستند. مستندات و مصادیق این اتهامات برگرفته از محتویات اینستاگرام پیکاسو و همسرش بوده‌اند.

شبنم شاهرخی، همسر پیکاسو معین در حالی به این اتهامات محکوم شده است که در اینستاگرام فعالیت اندکی دارد و بیش‌تر عکس‌ها و فیلم‌های منتشر شده از او توسط همسرش انجام شده است.

پیکاسو و همسرش از سوی ماموران وزارت اطلاعات طی دو جلسه بازجویی شده‌اند و پس از آن، پرونده آن‌ها به دادسرای زندان «اوین» ارسال شده است. شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی «ایمان افشاری» به شکل غیابی این زوج را برای چهار اتهام، به ۱۶ سال زندان محکوم کرده است.

بیش‌ترین مجازات آن‌ها مربوط به اتهام اشاعه فساد و فحشا است که پیکاسو معین برای این اتهام، به هفت سال و شبنم شاهرخی به شش سال زندان محکوم شده‌اند.
تیر ۱۳۹۷، دختر ۱۷ ساله‌ای به‌نام «مائده هژبری» به دلیل انتشار ویدیوهایی از رقص‌هایش بازداشت و در مقابل دوربین‌های بازجویانش مجبور به اعتراف تلویزیونی شد. او در این اعتراف اجباری با گریه اظهار پیشمانی کرد و گفت: «قصد من این‌ها که می‌گید واقعا نبود.»

در این برنامه تلویزیونی، از سه نوجوان دیگر نیز به دلیل فعالیت‌هایشان در اینستاگرام بازخواست شد. همه آن‌ها با چهره‌های محو و صداهای لرزان از انتشار عکس‌ها و فیلم‌های خودشان اظهار ندامت کردند. حرف‌های آن‌ها در مستندی به نام «بی‌راهه» برای مخاطبان صداوسیما پخش شد.

پیش‌تر از آن، جوانانی که آهنگ «هپی» را بازسازی کرده بودند، بازداشت و در مقابل تلویزیون از آن‌ها اعتراف گرفته شده بود.

«ریحانه طراواتی»، یکی از این جوانان رقصنده سال‌ها بعد در دفاع از مائده هژبری در توییتر خود نوشت: «من را در سن ٢٣ سالگى بازداشت کردید به جرم شادى، مائده را در سن ١٨ سالگى به همان جرم مسخره! با نسل بعد چه خواهید کرد؟»

«محمدجواد منتظری»، دادستان کل کشور یازدهم بهمن ۱۳۹۷ گفته بود: «سالم‌سازی فضای مجازی و فیلترینگ از کشیده شدن جوانان به سمت قتلگاه جلوگیری می‌کند.»

طرح سالم‌سازی فضای مجازی» اصطلاحی است که از سال ۱۳۹۵ و توسط  دبیر شورای عالی فضای مجازی به کار گرفته شد. «ابوالحسن فیروزآبادی» گفته بود: «برای سالم‌سازی فضای مجازی نیازمند نهضت تولید محتوا هستیم. بسیاری از کاربران این فضا به دلیل فقدان محتوای مناسب و سالم در معرض- به تعبیر مقام معظم رهبری- لغزش قرار می‌گیرند.»

پس از حرف‌های دادستان کشور در بهمن ۱۳۹۷، بسیاری از اینفلوئنسرها یک‌باره عکس‌های بی‌حجاب خود را حذف کردند و با حجاب کامل به فعالیت در فضای مجازی ادامه دادند و در شناسنامه صفحات آن‌ها جمله «تابع قوانین جمهوری اسلامی» اضافه شد. همان‌وقت خبرهایی مبنی بر احضار و تهدید آن‌ها به بستن صفحات اینستاگرامی انتشار یافت.

۳- پنهان‌کاری و دروغ‌گویی

به‌دنبال ادعای محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه حکومت اسلامی ایران مبنی بر ارسال کیت آزمایشگاهی کرونا برای ترکیه و آلمان، برلین سه‌شنبه ۱۲ مه ۲۰۲۰ دریافت چنین کمکی از ایران را رد کرد.

وزارت اقتصاد و وزارت خارجه آلمان، دریافت چنین محموله‌ای از سوی جمهوری اسلامی را رد کردند.

منابع در وزارت‌ خارجه آلمان به خبرگزاری «دویچه‌وله» گفتند: «دولت آلمان از ورود کیت‌های تست کرونا ساخت رژیم ایران خبر ندارد.»

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران، روز جمعه گذشته در توئیتی گفته بود که کشورش ۴۰۰۰۰ کیت ایرانی تشخیص پیشرفته کرونا را به آلمان، ترکیه و سایر کشورها ارسال کرده است.

از سوی دیگر، منابع دیپلماتیک ترکیه با بیان این‌که تجهیزات تشخیصی کروناویروس را از ایران دریافت نکرده‌اند، اظهارنظر ظریف، در این باره را تکذیب کردند.

بر اساس گزارش خبرگزاری آناتولی عربی، منابع دیپلماتیک آنکارا، ادعاهای ایران مبنی بر ارسال تجهیزات تشخیصی ویروس کرونا به ترکیه را تکذیب کردند. منابع دیپلماتیک ترکیه در این باره به خبرگزاری آناتولی گفتند که ترکیه هیچ‌گونه تجهیزات تشخیصی ارسال شده از ایران دریافت نکرده است و اطلاعات منتشر شده در این رابطه درست نیست.

روزنامه شرق: ثبت‌ احوال و بهشت زهرا آمار مرگ را اعلام نمی‌کنند.

روزنامه شرق در گزارشی اعلام کرد که سازمان بهشت زهرا و سازمان ثبت‌ احوال ایران در ماه‌های گذشته اطلاعات مربوط به مرگ‌ومیر ایرانیان را منتشر نکرده‌اند.

این روزنامه روز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت، در گزارشی با عنوان «صحت‌سنجی آمار مرگ بر اثر کرونا در ایران» نوشت: «سازمان ثبت‌ احوال ایران در اقدامی عجیب تاکنون آمار مرگ ایرانیان در زمستان سال گذشته و فروردین امسال را منتشر نکرده و پایگاه خبری این سازمان دیروز و تا لحظه تنظیم این گزارش غیرفعال بوده است.»

شرق ادامه داد: «مشکل اما اینجاست که سازمان بهشت زهرا آمار دوماهه گذشته را منتشر نمی‌کند و رییس این سازمان هم حاضر به ارائه اطلاعات دقیق نیست.»

این روزنامه به گزارش نیویورک‌تایمز اشاره کرده که در مطلبی تحقیقی به بررسی آمار ۱۲ کشور پرداخته و آمار مرگ روزهای اخیر را با روزهای مشابه سال گذشته مقایسه کرده و به این نتیجه رسیده است که افزایش آمار مرگ در دوره اخیر نشان‌دهنده بیش‌تر بودن آمار واقعی جان‌باختگان نسبت به آمار رسمی است.

پیش‌تر محمدجواد حق‌شناس، یک عضو شورای شهر تهران گفته بود: «۱۳ هزار نفر در تهران در اسفند  ۹۸ و فروردین‌ماه در بهشت زهرا پذیرش شده‌اند این مجموعه کل درگذشتی‌های تهران است.

این عضو شورای شهر تهران در این‌باره به «آفتاب‌یزد» گفته است: «درباره تعداد فوتی‌های تهران طی دوماهه گذشته، عددی که الان داریم ۱۳ هزار نفر در تهران در اسفند ۹۸ و فروردین‌ماه در بهشت زهرا پذیرش شده‌اند این مجموعه کل درگذشتی‌های تهران است. خودتان با رجوع به سازمان ثبت احوال و آمار فوتی‌های کل سال ۹۷ در تهران متوجه موضوع خواهید شد. در مورد این‌که چه تعداد از این آمار بر اساس کرونا بوده نظری نمی‌دهم نه اینکه برخی آمار را نداشته باشیم اما اعلام هم نمی‌کنیم، ستاد، این آمار را باید اعلام کند. می‌توانند اعلام کنند و این موضوع را به اطلاع مردم برسانند وقتی که دارند اعلام می‌کنند که فلان نفر در کشور مبتلا شده‌اند، چرا جای این آمار را اعلام نمی‌کنند تا بدانیم از این میزان چقدر متوجه تهران است.» پس بر اساس توضیحات این عضو شورای شهر تهران، در دوماهه شیوع کرونا در تهران، حدود ۱۳ هزار نفر جان خود را از دست‌ داده‌اند که با مقایسه آمار مرگ در همین دو ماه و در سال گذشته ممکن است راه‌گشا باشد. مشکل اما این‌جاست که سازمان بهشت زهرا آمار دوماهه گذشته را منتشر نمی‌کند و رییس این سازمان هم حاضر به ارائه اطلاعات دقیق نیست. سازمان ثبت ‌احوال ایران در اقدامی عجیب تاکنون آمار مرگ ایرانیان در زمستان سال گذشته و فروردین امسال را منتشر نکرده و پایگاه خبری این سازمان بوده است.

عکسی از مراسم رونمایی دستگاه کرونایاب سپاه پاسداران با نام «مستعان ۱۱۰»