نگرانی و دغدغه علی خامنه‌ای از عدم رعایت شئونات اسلامی در کودکستان‌ها!

بهرام رحمانی

نگرانی و دغدغه علی خامنه‌ای از عدم رعایت شئونات اسلامی در کودکستان‌ها!

اکنون در میانه تمامی بحران‌های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، ایدئولوژیکی و دیپلماسی حکومت اسلامی ایران، حالا نوبت به کنترل مهدکودک‌ها رسیده است.

البته بحث بر سر سوء‌تغذیه کودکان و فقر و بهداشت عمومی و غیره نیست، بلکه بر سر اهداف و منافع حاکمیت است که در هر دوره معظل و بحران‌های دل‌خواه خود را به‌وجود می‌آورد تا در نبرد با آن بحران، هم حاکمیت خودش را سرپا نگه دارد و هم از جامعه زهرچشم بگیرد تا به فکر اعتراض و اعتصاب و سرنگونی سیستم موجود نیفتند.

بنابر فتوای مشهور فقهای شیعه، سن بلوغ دختر پایان نه سالگی قمری است.‌(تقریبا پایان هشت سال و هشت ماه و بیست روز شمسی)

به علاوه هدف حکومت اسلامی ایران برگزاری مراسمی به‌نام «جشن تکلیف» برای دانش‌آموزان دختر کلاس سوم در مدارس کشور، تشویق دختران ۹ ساله به ازدواج و تهدید آن‌ها به این شیوه که دیگر بالغ شده‌اند و باید حلال و حرام و قوانین مذهبی را رعایت کنند.

به این ترتیب قوانین حکومت اسلامی و سنت‌ها و باورهای مذهبی، به‌ویژه نسبت به دختربچه‌ها به‌شدت غیرانسانی و آشکارا کودک آزاری است.

۴۱ سال است که حکومت اسلامی در کنار انبوهی از جنایات خود علیه بشریت، به‌خصوص نسل‌هایی از دختران رادر معرض تجاوز و فساد و جنون مردسالاری و ایدئولوژی اسلامی قرار داده است.


در چنین روندی و پس از ۴۱ سال حاکمیت خون‌بار و فلاکت‌بار حکومت اسلامی، سیدعلی خامنه‌ای به‌عنوان دیکتاتور مطلق در راس این حکومت جهل و جنایت و تجاوز و فقر، بسیار علاقه دارد که در همه مسایل کشور از ریز تا درشت و کوچک و بزرگ دخالت کند تا فرمان‌های دل‌خواه خود را صادر نماید. او همانند همه دیکتاتورهای تاریخ مانند هیتلر، موسولینی، پولپوت، پارشاهان و امپراتورها، خمینی و غیره هیچ حد و مرزی را به‌رسمیت نمی‌شناسد حتی قوانین حکومت‌شان. آن‌چه که او به زبان می‌آورد اصل قانون است و باید بدون چون و چرا اجرایی شود. چرا که او فرمان‌های خود را بالاتر از هر قانون و نهاد حکومتی می‌داند.

قوای سه‌گانه برای او اسباب بازی بیش نیستند و مطلقا باید گوش به فرمان اوامر او باشند و بدون اجازه‌اش حتی آب هم نخورند.

او اخیرا و در تازه‌ترین موضع‌گیری‌اش درباره برنامه‌های مهد کودک‌ها اظهارنظر کرده و نگرانی خود را به زبان آورده است. پس از آن‌که برخی کتاب‌های مدارس و سرفصل درسی دانشگاه‌ها تغییر کرد خامنه‌ای به‌دنبال تغییر برنامه‌های آموزشی مهد کودک‌ها افتاده است.

محسن حاجی‌میرزایی، وزیر آموزش و پرورش، شامگاه ۱۳ شهریور در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفت: می‌گویند هزار روز اول زندگی، هزار روز طلایی است و مهدهای کودک بهترین جایگاه هستند  برای این‌که رفتار بسازند چرا که رفتارها که در این سنین ساخته می‌شود به راحتی تغییر نمی‌کند. در دولت بحث کردیم که در تمام مهدکودک‌ها همه فعالیت‌های آموزشی تحت نظر آموزش و پرورش باشد و بهزیستی موافقت کرد که به آموزش و پرورش واگذار شود.

دو روز پیش از سخنان حاجی‌‌میرزایی  خامنه‌ای روز ۱۱ شهریور ۱۳۹۹ در ارتباط تصویری با وزیر، معاونان، مدیران و روسای وزارت آموزش و پرورش در سی و چهارمین اجلاس آموزش و پرورش با اظهار تاسف از رها بودن مهدکودک‌ها گفت: «بر اساس گزارش‌های رسیده وضیعت مهدکودک‌ها به هیچ‌وجه خوب نیست و نباید به مهد کودک‌ها نگاه مراکز خدماتی داشت بلکه مراکز مهم آموزشی و پرورشی هستند.»

وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود درباره اجرای سند ۲۰۳۰ در برخی مدارس اظهار کرد: «۱۱۶ هزار مدرسه داریم و باید بگوییم نظام آموزش و پرورش، سند دارد و هیچ نیازی به سند دیگری ندارد و سند ۲۰۳۰ موضوعیت ندارد؛ اگر هر موردی را هرجایی دیدند، اعلام کنند که برخورد می‌کنیم.»

این سخنان هم پاسخ به سخنان رهبرشان بود که گفته بود غربی‌ها اصرار دارند در آموزش و پرورش کشورها برای تحمیل سبک غربی نفوذ کنند و سند ۲۰۳۰ نمونه همین نفوذ است.

رییس سازمان بهزیستی در خصوص «فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد مهدهای کودک» توضیحاتی ارائه و اعلام آمادگی کرد که اگر آموزش و پرورش بپذیرد که به‌عنوان متولی اصلی اداره و مدیریت مهدهای کودک را از صفر تا صد بپذیرد، ما به‌عنوان سازمان بهزیستی این آمادگی را داریم تا موضوع صدور مجوز و ارائه برنامه را که در قانون آمده است به آموزش و پرورش بسپاریم.

به‌گزارش ایسنا، سه‌شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، وحید قبادی دانا در خصوص «فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد مهدهای کودک» بیان کرد: «امروز شاهد بودیم که مقام معظم رهبری در گفت‌و‌گویی که با اجلاس مدیران و روسای وزارت آموزش و پرورش در ۳۴ امین اجلاس آموزش و پرورش داشتند فرمایشات مهمی را فرمودند؛ یکی از مواردی که ایشان اشاره کردند در ارتباط با مهد کودک‌ها و پیش دبستانی‌ها بود؛ ایشان از رها بودن مهد کودک‌ها به دلیل اختلافات فی‌ما‌بین برخی دستگاه‌ها ابراز تاسف کردند. هم‌چنین فرمودند که وضعیت مهد کودک‌ها خوب نیست و نباید نگاه ما به مهد کودک‌ها نگاه به مرکز خدماتی باشد بلکه این‌ها مراکز مهم آموزشی و پرورشی هستند.»

او ادامه داد: «هم‌چنین ایشان از نفوذ دشمن در مجموعه‌های آموزشی و پرورشی و استفاده این جریان نفوذ از راه‌هایی مانند سند ۲۰۳۰ و این مجموعه اقدامات ابراز نگرانی کردند. این فرمایشات ایشان برای ما بسیار راه‌گشا بوده و است. اما طبق تبصره ۲ ماده ۲ قانون تاسیس مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی تعیین شاخص‌های آموزشی و پرورشی و تدوین محتوا و نظارت بر مهد کودک‌ها از حیث آموزشی و پرورشی با وزارت آموزش و پرورش است.»

قبادی دانا ادامه افزود: «فقط موضوع صدور مجوز و ارایه برنامه با سازمان بهزیستی است، البته آیین نامه اجرایی این ماده قانونی نیز توسط هیات وزیران مصوب و ابلاغ شده و تقسیم وظیفه صورت گرفته است.»

قبادی دانا با بیان این‌که مسئولان و متولیان امر باید بازنگری و تغییر نگاهی را نسبت به موضوع مهدهای کودک داشته باشند گفت: «در حال حاضر حدود ۷ درصد از کودکان زیر ۶ سال در کشور در مهدهای کودک حضور دارند که این رقم معادل حدود ۶۶۱ هزار کودک است که در قالب ۵ هزار و ۶۰۰ مهد کودک شهری و ۷ هزار و ۲۰۰ روستا مهد و هزار و ۵۰۰ مهد کودک در مناطق حاشیه شهرها حضور دارند و در حال حاضر ۵۷ هزار مربی در مهدهای کودک مشغول به فعالیت هستند.»

او افزود: «مدنظر قراردادن سیاست‌های ابلاغی جمعیتی مقام معظم رهبری با توجه به مسئله ای که در ارتباط با جمعیت داریم در زمینه مهد کودک می‌تواند موثر باشد. موضوع فرزندآوری و حمایت از خانواده‌هایی که بتوانند فرزندان خود را در مهدهای کودک قرار دهند و رشد و توسعه مهدهای کودک می‌تواند در این زمینه بسیار موثر باشد و آن‌ها را از مرکز نگه‌داری کودک و مرکز خدماتی به کانون فرهنگی و تربیتی رشد و تعالی همه‌جانبه کودکان تبدیل کند.»

 

خامنه‌ای گفت: «بر اساس گزارش‌های رسیده وضیعت مهدکودک‌ها به هیچ‌وجه خوب نیست و نباید به مهد کودک‌ها نگاه مراکز خدماتی داشت بلکه مراکز مهم آموزشی و پرورشی هستند.»

خامنه‌ای گفت: «امروز فلسفه اجتماعی غرب در خود غرب شکست خورده و مظاهر فسادانگیز آن از هالیوود تا پنتاگون کاملا نمایان است. دشمن قصد دارد کاری را که به وسیله نظامی از انجام آن ناتوان است، با نفوذ و از راه‌هایی مانند سند ۲۰۳۰ و ساختن انسان‌هایی تربیت کند که مثل او فکر و اهداف عملیاتی او را پیاده کنند تا زمینه غارت ملت‌ها فراهم شود.»

خامنه‌ای در حالی چنین ادعایی را پیش کشیده است که سال‌ها پیش دولت آمریکا و به‌دنبال آن اسرائیل از یونسکو خارج شده‌اند. بنابراین خامنه‌ای یا ناآگاه است و یا حقه‌باز! چرا که سال نو میلادی ۲۰۱۹ با اجرای قطعی و رسمی خروج آمریکا و اسرائیل از یونسکو همراه بود. این دو کشور به‌دلیل مواضع «یک‌طرفه و ضد اسرائیلی» یونسکو، از سال گذشته مراحل قانونی برای خروج را شروع کرده بودند و با آغاز سال ۲۰۱۹، این خروج قطعی و اجرایی شد.

به گزارش روز سه‌شنبه ۱۱ دی ماه ۱۳۹۷ خبرگزاری آسوشیتدپرس، دولت آمریکا به ریاست جمهوری دونالد ترامپ در اکتبر ۲۰۱۷ - مهر ۹۶ اعلان خروج از یونسکو را ثبت کرد و متعاقب آن، اسرائیل هم همین گام را دنبال کرد.

سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد سازمان ملل متحد، یونسکو، از سوی آمریکا و پس از جنگ جهانی دوم تاسیس شد. مقر اصلی این سازمان در پاریس، پایتخت فرانسه است.

به‌گزارش آسوشیتدپرس، یونسکو به دلیل موضع گرفتن در مورد وضعیت فلسطینی‌های شرق اورشلیم، نام‌گذاری اماکن یهودی به عنوان میراث فرهنگی فلسطینی‌ها و هم‌چنین دادن اجازه عضویت کامل به فلسطین در سال ۲۰۱۱ به عنوان کشوری مستقل، مورد انتقاد حامیان اسرائیل قرار گرفته است.

دولت آمریکا از یونسکو خواسته بود اصلاحاتی بنیادین در این سازمان اعمال کند.

به‌گزارش آسوشیتدپرس، یونسکو که عمده فعالیت آن به‌رسمیت شناختن و تلاش برای نگه‌داری اماکن تاریخی جهان است، هم‌چنین در حوزه‌هایی چون بهبود آموزش و تحصیل برای دختران، تلاش برای یادبود قربانیان هالوکاست و هم‌چنین حمایت از آزادی رسانه‌ها فعالیت می‌کند.

این گزارش می‌گوید وضعیت مالی و بودجه یونسکو با خروج آمریکا و اسرائیل دچار تحول شدید نخواهد شد، چرا که هشت سال پیش و در ۲۰۱۱ پس از پیوستن فلسطین به‌عنوان کشوری مستقل به یونسکو، آمریکا و اسرائیل حمایت‌های مالی خود را از این نهاد بین‌المللی قطع کردند.