اعلامیه ی کمیته ی فعالین حزب دموکراتیک خلق افغانستان به مناسبت اول ماه می ، روز بین المللی کارگران جهان

اعلامیه ی کمیته ی فعالین حزب دموکراتیک خلق افغانستان
 
به مناسبت اول ماه می ، روز بین المللی کارگران جهان
 
       مورخ ۱/ ۵ / ۲۰۱۵

pdpa1
 فرخنده باد اول ماه می ، روز بین المللی
 
اتحاد و همبستگی کارگران در سراسر جهان

        اول ماه می ، جشن همبستگی پرولتاريای پيشتاز و روز پیکار انقلابی و حق طلبانه ی کارگران سراسر جهان ، علیه نظام سرمایه داری و رژیم های استثمارگر و ارتجاعی است.

       کمیته ی فعالین ح.د.خ.ا این روز تاریخی را برای طبقه ی کارگر دوران ساز و همه ی زحمتکشان جهان، به تمام پیکار جویان راه آزادی ، استقلال ، صلح ، دموکراسی ، ترقی ، پیشرفت و عدالت اجتماعی ؛ از جمله به کارگران و زحمتکشان ستمدیده و رنجکشیده و کليه نیروهای ترقيخواه ، وطنپرست و آزادی دوست افغانستان ، شاد باش می گوید .
     
درست ۱۲۹سال پیش ، در روز اول ماه می ۱۸۸۶م ، کارگران نساجی در شهر شیکاگو در ایالات متحده ی امریکا ، به هدف دستیابی به خواست ها و حقوق حقه ی سندیکایی خویش و بخاطر رهایی از زیر ستم نظام سرمایه داری ، دست به اعتراض و راه پیمایی خیابانی زدند و صدای رسای خود را بر ضد استثمار بیرحمانه کارفرمايان ستم پيشه، بلند نمودند .
    وليک، در این روز پولیس امریکا در شهر شیکاگو ، به شکل بیرحمانه و به طرز وحشیانه به صفوف کارگران اعتصابی هجوم برده و شمار زیادی از تظاهرکنندگان را به گلوله بست . در این تهاجم پولیسی یک تعداد بی شماری جان باختند و عده ای هم زخم برداشتند و برخی دیگر در روز های پس از این حادثه زندانی گردیدند و در محاکم فرمایشی به جزای حبس ابد و یا اعدام ، محکوم شدند .
     
از آن روز به بعد ، یعنی پس از به خاک و خون کشیده شدن راه پیمایی کارگران در شهر شیکاگو ، ایستادگی و مقاومت کارگران و زحمتکشان در دول سرمایه داری ، بویژه در امریکا ، جهت تحقق یافتن خواست هشت ساعت کار در روز و حصول دستمزد مناسب در مقابل ان ، همچنان به غرض تأمین حداقل معیشت زندگی برای خود و خانواده ی شان، ادامه یافت و در برخی موارد، نظام سرمایه داری وادار به عقب نشینی در برابر خواست های بر حق و قانونی کارگران گردید .
     
واما، جنبش جهانی طبقه ی کارگر در طی زمان سپری شده تا به امروز از فراز و فرود های زیادی گذشته که عمده ترین شاخص آن را تشکیل اتحادیه ها و سندیکا های بزرگ و نیرومند کارگری می سازد . این نهاد های کارگری قادر به آن شدند تا روند مبارزه ی طبقه ی کارگر و همه ی زحمتکشان را از چوکات مطالبه های اقتصادی به سطح بلند کردن شعار های سیاسی تا سر حد پیروزی بر نیرو های اهریمنی ، ارتقا بخشند و حزب های سیاسی آنان را که مجهز و آراسته به اندیشه های انقلابی رهایی بخش بر مبنای آزادی ، استقلال ،صلح ، دموکراسی ، ترقی ، پیشرفت و عدالت اجتماعی ... می باشند ؛ موظف به آن نمودند  تا سرنگونی نظام سرمایه داری را از طریق به پیروزی رسانیدن انقلاب سوسیالیستی و ايجاد حامعه مرفه و مترقی ؛ همچنان برچيدن بساط رژيم های ارتجاعی را در جهان سوم، با تحقق بخشيدن  انقلاب های ملی و دموکراتیک، در سر لوحه ی کار و پيکار خویش قرار دهند .
     
در حال حاضر ، ارج گذاری به جنبش اول ماه می و گرامی داشت از این روز تاریخی در شرایطی صورت می گیرد که سیستم جهانی سرمایه داری با ماهیت استثماری و رژیم های فاسد ارتجاعی آن با خصلت ترقی ستیزی ؛ زندگی مردمان زحمتکش را ناشی از پیریزی و تعقیب سیاست های ویرانگرانه و جنگ طلبانه ی نیولیبرالیستی و عقب گرایانه به سود انحصارت غارتگر و ارتجاعی ترین نیروها ، به پرتگاه سقوط رسانیده است . از این رو حیات ملیون ها انسان را در سراسر جهان خطر نابودی تهدید می کند .
     
جنگ های غارتگرانه و تجاوز کارانه که از آغاز دهه ی پایانی قرن بیستم در گوشه گوشه ی جهان ازسوی ارتجاع و امپریالیسم مشتعل گردیده و همین اکنون در شماری از نقاط دنیا به شدت ادامه دارد و مسؤولیت رهبری و سوق و اداره ی آن را ایالات متحده ی امریکا و پیمان تجاوزکار ناتو ، به دوش دارند ؛ سبب بروز بحران های عمیق اقتصادی - سیاسی - اجتماعی در سراسر جهان گردیده  که حاصل آن آوارگی ، فقر ، گرسنگی ، مرض ، بیکاری ، بی روزگاری ، کشتار ، نابودی انسان ها و تخریب هستی اقتصادی و اجتماعی و داشته های تاریخی آنان می باشد .
     
سیاست های نو استعماری امپریالیسم و متحدین بین المللی آن فقط یک هدف را در بر می گیرد ؛ آن هم تامین حاکمیت بی چون و چرای اقتصادی بر بازار های جهانی و ذخایر زیر زمینی ملل عقب نگهداشته شده و کمتر انکشاف یافته در آسیا ، افریقا و امریکای لاتین ، به بهای فقر جانکاه توده های مردم در اين سرزمين هاست . بدین لحاظ آتش جنگ ها و در گیری های نظامی را در آن کشور ها مشتعل می دارند و دامنه ی آن را تا توسل به ايجاد سيه کار ترين باندهای خون آشام مذهبی مانند مجاهدين ـ طالبان ـ القاعده ـ داعش ـ بوکوحرام ، جيش محمد، لشکر جنگوی، حزب تحرير ...  وسعت و شدت بیشتر بخشیده و از کشتار بیرحمانه ی مردم و تخریب زیربناهای اقتصادی و اجتماعی و اساسات زندگی آنان ، سود می برد .
 
ـ  فرخنده باد جشن اول ماه می ، روز رژه  پر شکوه کارگران و همه ی زحمتکشان جهان !
 ـ  مرگ بر دشمنان طقه ی کارگر  !

    ـ نا بود باد ارتجاع و امپریالیسم و کلیه مظاهر ستم و زورگویی در جهان !

 کمیته ی فعالین

ح . د . خ . ا