طرح پيشنهادی؛ اعلامیه ی مشترک: - کمیته ی رهبری نوين حزب دموکراتیک خلق افغانستان

 

طرح پيشنهادی؛ اعلامیه ی مشترک:

- کمیته ی رهبری نوين حزب دموکراتیک خلق افغانستان

(حزب زحمتکشان افغانستان)

- کميته ی مؤسس حوزه های احيای حزب دموکراتيک خلق افغانستان

(حزب زحمتکشان افغانستان)

در مورد همسویی و وحدت سیاسی و سازمانی هردونهاد هم اندیش

(۱۵ـ ۴ ـ ۲۰۲۴م مطابق ۲۷ـ حمل ۱۴۰۳خ)

رفقای عزيز؛ دوستان و هم ميهنان گران ارج!

از زمان تأسيس حزب دموکراتيک خلق افغانستان (۱۱ جدی ۱۳۴۳)، اين وارث و ادامه دهنده ی سنن پرافتخار مبارزات ضد استبدادی و ضد استعماری نهضت مشروطيت اول ـ دوم و سوم و رويدادهای مهم و تاريخی هفتم ثور ۱۳۵۷، بويژه مرحله ی نوين و تکاملی آن (۶ جدی ۱۳۵۸) تا کنون ۵۹ سال و اندی می گذرد.

 طوری که رفقا و هم ميهنان عزيزمان گواه اند، که پس ازسقوط حاکميت سياسی در ثور ۱۳۷۱ و بدنبال آن تشکيل حکومت نام نهاد تنظيم های به اصطلاح جهادی در پاکستان  و انتقال آن به کابل؛ درنتيجه ی جنگهای خانمانسوز ورويارويی خشن ميان تنظيم های هفت گانه وهشت گانۀ برسر لاش قدرت؛ همچنان مداخلۀ آشکار دول همسايه وارتجاع جهانی وامپرياليسم بين المللی درامور داخلی ميهن ما؛ آزادی، استقلال سياسی و تماميت ارضی افغانستان در معرض خطر نابودی قرار گرفت و وطن آبايی مان به شدت بسوی نيستی وبربادی سوق داده شد.

زيربنا ها و ساختارهای همگانی، نهاد های توليدی، تاسيسات اقتصادی، بنيادهای اجتماعی و فرهنگی، ملکيت ها و دارايی های عامه و شخصی مردم همه غارت، چپاول و منهدم گرديدند؛ فاجعه های بشری و تلفات انسانی بی شماری دردوران تسلط تنظيم های جهادی و طالبان ظلمت پيشه، در کشور بوجود آمد.

اما، پیکار سیاسی برای آزادی وتأمين منافع حیاتی زحمتکشان کشور و رهایی آنان از بیدادگری (سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی)، از همه رهروان راه عدالت و پیشرفت اجتماعی می خواست، تا در صفوف به هم فشرده و به هم پیوسته، بر پایه دانش جامعه شناسی علمی و با روی کرد تحلیل مشخص از اوضاع مشخص و برمحور یک برنامه عمل مدون (در بخش های سیاست داخلی و خارجی) و آیین نامه ی دموکراتیک، کار و فعالیت سیاسی خویش را سازماندهی کنند و پرچم مبارزه ی انقلابی را برافراشته نگهدارند.

روی اين اصل، فرزندان راستین ح. د. خ. ا، در این کارزار از همان روزهای نخست پایه گذاری حزب تا کنون، با وجود فراز و فرود ها در زندگی سیاسی و در کارهای سازمانی خویش؛ در راه پاسداری و نگهداری گوهر یکپارچگی و به هم پیوستگی پیکارجویانه اعضای حزب، بر شالوده ی باورهای اندیشه ای و اصل های برنامه عمل و اساسنامه، با استواری و هدفمندی به پیش رفتند و هیچ گاهی رسالت و مسؤولیت خود را در پیشگاه مردم و میهن، فدای سازشکاری ها، معامله گری ها و تسلیم طلبی ها نکردند.

 کنون که ح .د. خ.ا پنجاه ونهمين سالگرد زندگی فراز و نشيب خود را سپری نموده است؛ رفقای عزیز و هم میهنان گران ارج، بویژه آنانی که شاهد رویداد های این سال های سپری شده بوده اند به یاد دارند که چگونه و از سوی چه نيروها و عناصری، حزب دچار دشواری های درون ساختاری شد و از پیامد کجروشی ها و انحراف های برنامه ای، چه آسیب ها و مصیبت های جانسوز - غم انگیز و بنیاد بر انداز، دامنگیر مردم و کشور و خود حزب گردید که بهای سنگین آن را مردم افغانستان، از زمره اعضای پاک نهاد ح.د.خ.ا پرداختند.

در مورد کلیه رویداد های ناهنجار و بحرانی که ح.د.خ.ا را دستخوش پراگندگی ها، انشعاب ها و بخش بندی به گروه ها و تکه و پارچه شدن به جزیره ها کرد؛ ارزیابی ها و نتیجه گیری های لازم با برجسته کردن عوامل داخلی و خارجی تأثیر گذار و برملا ساختن نقش منحرفين اصول و مخالفين پرنسيپ های حزبی و نشان دادن نکات ضعیف؛ صورت گرفته است که در این جا نیازی به تکرار آنها دیده نمی شود.

و اما؛ پس از کودتای ۱۴ ثور ۱۳۶۵ زير نام پلنوم ۱۸ که در فرجام منجر به فروپاشی دولت جمهوری افغانستان و به دنبال آن غصب قدرت سياسی توسط تنظیم های بنيادگرای جهادی(!) و آواره شدن بخشی از اعضای هیأت رهبری، کادر ها و صفوف حزب به خارج از کشور گرديد؛ حزب ما دشوار ترین روزهای سرنوشت سیاسی خود را تجربه کرد.

در این زمان همان گونه که استقلال سیاسی و تمامیت ارضی افغانستان، توأم با آزادی های دموکراتيک احزاب، سازمانهای اجتماعی و حقوق فردی زيرپا گرديد؛ عده ای محدودی از رهبران و کادرها بدون درک مسؤولیت تاریخی خویش به پیشگاه مردم و جامعه، ح.د.خ. ا را نیز بی سرنوشت به حال خودش رها کردند و مبارزه سیاسی در راه آزادی، دموکراسی، عدالت و پیشرفت اجتماعی را، پایان یافته دانستند.

خوشبختانه شماری از اعضای پيشين کميته مرکزی، کادرها و صفوف رزمنده ی حزب بودند، که با ایمان خارائین پرچم گلگون آن را مجددا برافراشتند و از آرمان ها و اندیشه های سترگ حزب دموکراتيک خلق افغانستان (حزب زحمتکشان افغانستان) دفاع نمودند.

بربنیاد همین اندیشه ها، در دو دهه ی پسین نیز وظایف سیاسی دشواری به دوش رفقای که به آرمان های ح.د.خ.ا پابند و وفادار بودند، گذاشته شد که با احساس مسؤوليت پذيری و بکاربردن همه ی توانایی در امر به سر رسانیدن آنها، صادقانه تلاش کردند و سکوت را در هم شکستند و با پویایی به پیش رفتند. 

 بنابرآن،در وضعیت بحرانی و پراگندگی سیاسی سه دهه ی پسین، با اهمیت ترین وظیفه ی اعضای صادق و ثابت قدم حزب را، از میان برداشتن فاصله ها و نزدیک ساختن و تامین وحدت بر پایه ی اندیشه های جامعه شناسی علمی، به دور یک برنامه ی عمل و یک آیین نامه، دربر می گرفت، که رفقای رسالتمند در این راه تلاش های پیگیر و سازنده را، انجام دادند.

 از آن جمله، کمیته فعالین پيشين و کميته رهبری نوين ح .د .خ. ا در راستای نزدیکی و وحدت اعضای حزب، و انجام ساير وظايفی، که تاريخ و اوضاع حاکم برکشور دربرابرآن قرارداده بود، گامهای مهمی را برداشت وبويژه سه فراخوان را در تارنگاشت"سپیده دم" به نشر سپرد و توجه فرزندان راستین مردم را به این امر مهم جلب نمود.

همچنان کميته ی مؤسس حوزه های احيای حزب دموکراتيک خلق افغانستان (حزب زحمتکشان افغانستان) به خاطر نزدیکی اعضای حزب و وحدت نهاد های همفکر و هم اندیش؛ با صدور فراخوان و اعلاميه های متعدد منتشر شده در تارنگاشت وزين « ندای پرچم» کارهای چشمگیر وارزنده ی وحدت خواهانه را انجام داده و رسالت تاريخی خويش را دراين بخش حياتی حزب و کشور ايفاء نمودند.

بر پایه همین فراخوان ها و پیام های این دو نهاد همرزم بود، که پس از گفت و گوهای سازنده، نخستين سنگ بنای وحدت باهمی رفيقانه توسط رفقای گران ارج هردو سازمان برادر، با برگزاری دو نشست مورخ (۲۸ ـ ۴ ـ ۲۰۲۴  و ۲۸ ـ ۶ ـ ۲۰۲۴) گذاشته شد؛ سپس ادامه آن بوسيله ساير رفقای وحدتخواه و پرتلاش، زمینه ی آن فراهم گردید، که کميته مؤسس حوزه های احيای ح.د.خ. ا(ح. ز. ا) و کمیته رهبری نوين ح.د.خ. ا(ح.ز.ا)  برمحور  برنامه ی عمل جديد و در پرتو اساسنامه ی نوین ح. د.خ.ا، توافق شده ی هردو جانب (که هردوسند، در تار نگاشت «سپیده دم» به نشر رسیده است)؛

اصول فعالیت سیاسی - سازمانی و وحدت باهمی سیاسی و تشکيلاتی خویش را، با برگزاری نشست بزرگ و سرنوشت ساز مورخ (  ـ   ـ ۲۰۲۴ ترسايی  مطابق به  ـ  ـ ۱۴۰۳ خورشيدی) هيأت رهبری و پيشکسوتان هردو سازمان تسجيل و بروفق ماده ی هفتم و پاراگراف نهم ـ دهم و يازدهم ( نهاد های تشکيلاتی) اساسنامه ی حزب، بمنظور تکميل ساختار تشکيلاتی و سازمانی و پياده نمودن اهداف برنامه ی حزب در جاده ی عمل، به تعداد (...... ) تن از رفقای مستحق هردو سازمان را به عضويت کميته ی مرکزی، و از جمع آنان (....  ) رفيق را، به عضويت  هيأت اجرائيه و از ميان اين رفقآء؛ رفيق (........) را در جايگاه دبير اول ورفيق (......) را در مقام دبير دوم  کميته ی مرکزی ح.د.خ. ا (ح. ز.ا) به اتفاق آراء اعضای اين نشست بزرگ و تاريخساز، برگزيدند.

پيوست با آن حذف  نام های ذکرشده ی پيشين بالا؛ درهمين نشست تصويب و بدينگونه وحدت سياسی و تشکيلاتی هردو سازمان پيشين را با آغاز فعاليت نوين درسنگر سازمان واحد و يک پارچه آينده ساز ميهن مان:"حزب دموکراتيک خلق افغانستان (حزب زحمتکشان افغانستان)"، توأم با گزينش مسؤولين شعبات ( تشکيلات ـ تبليغ و فرهنگ و نشرات ـ نظارت و کنترول ـ روابط بين المللی ـ امور مالی ـ اسناد و ارتباط ـ کار در ميان بانوان آزاديخواه و جوانان آينده ساز ميهن مان)؛ با برافراشتن پرچم گلگون ۵۹ ساله ی آن، تصويب و مسجل نمودند.

بنابرآن هيأت اجرائيه ی کميته مرکزی ح. د. خ. ا ( ح. ز. ا) اين رويداد بزرگ تاريخی را  به آگاهی همه رفقای سنگر نشين؛ دوستان و عزيزان ترقيخواه و هم ميهنان آزادیدوست و تحول طلب در داخل افغانستان و سراسر جهان می رساند.

رفقای عزیز، دوستان و هم ميهنان گرامی!

"حزب دموکراتیک خلق افغانستان (حزب زحمتکشان افغانستان)" در مسير پاگذاشتن به پله های نردبان شصتمين سالروز پایه گذاری خويش، بعنوان (حزب شهيدان وقهرمانان ميهن مان)؛ با صمیمیت رفیقانه از همه رفقای هم اندیش می طلبد، تا برای رسیدن به وحدت همگانی رفقای پاک نهاد حزبی، دست به دست هم دهند؛ تا در کنار هم برای تحقق هدف های انسانی حزب محبوب خود، با تکميل ساختار تشکيلاتی مندرج اساسنامه حزب درداخل و خارج کشور و رشد کمی و کيفی سنگرنشينان حزب مان درآن حدی که شايسته و بايسته ی آن، بمثابه ی حزبی که ۱۴ سال قدرت سياسی را دردست داشت و درميان بيش از يک صد کشور جهان و حدود ۸۰ حزب سياسی چپ و دموکراتيک منطقه و قاره ها از اعتبار والايی برخوردار بوده، دارا باشد؛ کار متحدانه را، در جهت برگزاری کنگره ی سوم حزب؛ تصویب نهايی برنامه و آیین نامه ی منتشره در تارنگاشت "سپیده دم"؛ گزينش مجدد رهبری نوين باهمی سياسی و تشکيلاتی و جاگزينی آنان در شعبات مربوط به کميته مرکزی حزب؛ گام های استوار تاريخی واپسين را در امر بزرگ اتحاد با ساير احزاب دموکراتيک و ترقی خواه همسو و سرانجام تشکيل جبهه متحد ملی را بمنظور استقرار حاکميت قانون و نظام دموکراتيک در کشور و نجات وطن و مردم افغانستان،از پنجه های خونين اشغالگران خارجی و مزدوران داخلی (جهادی ـ طالبی ـ داعشی سله پوش و نکتايي پوش) آنان، برداشته و با دوام مبارزه ی گسترده، هدفمند و آفتخار آفرین سیاسی ـ اجتماعی، رسالت تاریخی خویش را در برابر میهن ومردم زحمتکش و ستمدیده ی افغانستان و نسل های بعدی کشور محبوب مان به سر رسانیم.

ـ پيروز باد رزم و پيکار آزاديخواهانه مردم افغانستان!

ـ مستحکم و پايدار باد وحدت و همبستگی پیکار جویانه ی سنگرنشينان ح.د.خ.ا!

هيأت اجرائيه کمیته مرکزی حزب دموکراتیک خلق افغانستان

(حزب زحمتکشان افغانستان)

تذکار: اين طرح پيشنهادی تصويب شده هيأت اجرائيه کميته رهبری نوين ح. د. خ. ا (ح.ز.ا) می باشد که به آدرس « کميته موسس احيای حوزه های ح. د. خ. ا...» ارسال شده است، که با کمال تأسف، کميته ی «موسس احيای حوزه های...» از متن نيمه آغاز آن، بخش های را مطابق ذوق خود بريده و در اعلاميه جعل گونه خويش درج نموده اند.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

خوانندگان گرامی!

اعلاميه زيرين همان نبشته جعل گونه کميته موسس... است که روی آن توضيحات داده شد.

شما  متن هردو اعلاميه را از منظر تنديس و درونمايه (شکل و محتوی) بدقت به خوانش گيريد، وانگاه بياييد تا داوری روی هردو اعلاميه را به گفته ی لسان الغيب حافظ شيراز:

يکی از عقل می لافد، يکی طامات می بافد

بيا کاين داوری ها را، به پيش داور اندازيم

هيأت اجرائيه کميته رهبری نوين

حزب دموکراتيک خلق افغانستان

(حزب زحمتکشان افغانستان)

۱۶ جنوری ۲۰۲۵

 

اعلامیه ی مشترکِ

بخشی از اعضای کمیته ی رهبری نوین ح. د. خ. ا (حزب زحمتکشان افغانستان) و کمیته ی مؤسس احیای حوزه های ح. د. خ. ا

(حزب زحمتکشان افغانستان) پیرامون همسویی و وحدت سازمانی هر دو نهاد رفیق و هم اندیش

(۳۱ دسمبر۲۰۲۴ ـ ۱۱جدی۱۴۰۳)

 

رفقا ی عزيز و دوستان گرانمايه!

از زمان پایه گذاری حزب دموکراتيک خلق افغانستان (۱۱ جدی ۱۳۴۳)، يگانه ادامه دهنده ی سنن پرافتخار مبارزات ضد استبدادی و ضد استعماری نهضت مشروطيت اول ـ دوم و سوم، شش دهه می گذرد؛ از رويداد تاريخی هفتم ثور ۱۳۵۷ که قدرت دولتی بردوش آن انداخته شد٬ ۴۶ سال؛ و از فروپاشی نظام سياسی به رهبری اين حزب در هشت ثور۱۳۷۱، سی دو سال سپری شده است.

پس از فروریزی نظام جمهوری افغانستان و از پی آن اعلام دولت نام نهاد تنظيم های جهادی؛ پیوست به آن٬ جنگ های خانمانسوز و رويارويی تنظيم های هفتگانه وهشت گانۀ بر سرلاش قدرت؛ همچنان مداخلۀ آشکار کشورهای همسايه٬ ارتجاع جهانی وامپرياليسم بين المللی درامور داخلی ميهن ما؛ آزادی، استقلال سياسی و تماميت ارضی افغانستان را در پرتگاه نابودی قرار داد؛ در نتیجه٬ وطن آبايی ما به سوی بربادی سوق داده شد؛ زيربنا ها و ساختارهای همگانی، نهاد های توليدی، بنگاه های اقتصادی، بنياد های اجتماعی و فرهنگی، ملکيت ها و دارايی های دولتی و شخصی مردم٬ چور و چپاول و ویران شدند؛ فاجعه های هولناک بشری را با تلفات انسانی بی شماری در کشور٬ به ویژه شهر کابل٬ به بار آورد.

ولی٬ در چنین وضعیت به وجود آمده٬ پیکار سیاسی برای آزادی و دفاع از منافع حیاتی مردم کشور و رهایی آنان از بیدادگری (سیاسی، اقتصادی، اجتماعی)، از همه رهروان راه عدالت و پیشرفت اجتماعی می خواست، تا در رده های به هم پیوسته بر پایه دانش جامعه شناسی نوین و با رویکرد تحلیل مشخص از اوضاع مشخص و برمحور یک برنامه عمل دقیق تنظیم شده (در بخش های سیاست داخلی و خارجی) و آیین نامه ی دموکراتیک، کار و فعالیت سیاسی خویش را سازماندهی کنند و پرچم مبارزه ی سیاسی را برافراشته نگهدارند.

از این رو٬ فرزندان آگاه و فعال ح. د. خ. ا، برای زنده نگه داشتن آرمان های سترگ حزب در این کارزار٬ از همان روزهای نخست پایه گذاری حزب تا کنون در دفاع از میهن و منافع مردم٬ برای لحظه يي رسالت و وظیفه ی میهن پرستانه ی خود را از یاد نبردند؛ و آنچه در توان داشتند٬ در راه زنده نگداشتن رسم مبارزات رهایی بخش و عدالت خواهانه ی حزب مان٬ تلاش کردند.

شایسته ی یاد آوری است که برخی از رهبران و کادرهای حزب مان٬ مسؤولیت تاریخی خویش در زنده نگهداشتن ح. د. خ. ا و پیشبرد مبارزه ی سازمان یافته ی سیاسی در راه آزادی، دموکراسی، عدالت و پیشرفت اجتماعی را، پایان یافته دانستند.

با وجود پراگنده گی های سیاسی سه دهه ی پسین٬ همراه به آن٬ تداوم وضعیت بحرانی در کشور، نیرو های آگاه حزب٬ پیوسته تلاش کرده و کوشش به خرچ داده اند تا برای از میان برداشتن فاصله ها و گرد آوردن رفقای وفادار به حزب و آرمان های آن٬ کار هایی را به پیش برند تا زمینه ی همبستگی سازماني اعضای حزب، فراهم آید.

قابل ياد آوری است که اعضای باورمند به حقانیت راه حزب٬ ارزش ها و اصول مشترک آن٬ برای رسیدن به یکپارچگی و به هم پیوستگی سیاسي پیکارجویانه ی اعضای حزب بر شالوده ی باور های اندیشه ای٬ سعی به خرچ دادند؛ و با استواری و هدفمندی به پیش رفتند.

خوشبختانه٬ این تلاش های پیگیر رفقای رسالتمند حزب٬ با یک دست آورد دلگرم کننده و امید بخش٬ به نتیحه رسید.

با این پیام٬ بخش از اعضای کمیته رهبری نوین حزب دموکراتیک خلق افغانستان (حزب زحمتکشان افغانستان) و کمیته ی مؤسس احیای حوزه های ح. د. خ. ا (حزب زحمتکشان افغانستان)

به آگاهی رفقا می رسانند:

میان ما اعضای دو نهاد هم اندیش در عمل و اندیشه٬ وحدت سازمانی صورت گرفته است که پس ازین تا زمان برگزاری کنفرانس پیشبنی شده در این پیام٬ به نام تشکل نوین ح. د. خ. ا (حزب زحمتکشان افغانستان) یاد می شود؛ که پیشنویس پیشنهادي برنامه ی عمل و آیین نامه ی حزب به خاطر شریک کردن دیدگاه ها٬ به زودی در دسترس مطالعه ی رفقا٬ قرار داده می شود.

بدینوسیله٬ در بزرگداشت از شصت و مین سالروز پایه گذاری ح. د. خ. ا با صمیمیت رفیقانه از همه ی رفقا و دوستان هم اندیش می طلبیم، تا برای رسیدن به وحدت همگانی، دست به دست هم بدهند و در کنار هم برای تحقق هدف های انسانی حزب محبوب خویش، به سوی برگزاری کنفرانس حزب٬ گام های متین برداریم؛ و برنامه و آیین نامه ی سازمان سیاسی مشترک مان را٬ تصویب کنیم؛ و هیئت رهبری آن را برگزینیم.

رفقا و دوستان گرامی

ما که بر اساس ارزش ها و اصول مشترک٬ گرد هم آمده ایم٬ با انتشار این اعلامیه٬ بر تعهد خود برای ایجاد یک نیروی متحد سیاسي برنامه محور و دوراندیش٬ تآکید می کنیم. این نیرو در فرایند تصمیم گیری های شفاف سیاسی٬ حضور خواهد داشت. ما به همکاری های بیشتر میان جریان های سیاسی٬ باور داشته و معتقد استیم که این وحدت می تواند جناح چپ سیاسی را در داخل و خارج از کشور تقویت کند و زمینه ساز تغییرات محسوس در میان دیگر نیرو های سیاسی گردد.

رسالت آینده ی مان٬ دوام مبارزه برای نجات میهن و مردم ستمدیده ی آن، از بنیادگرایی و بیدادگری افراطی اسلامی از گونه ی طالبان تاریک اندیش و سایر شرکای هم نظر آنان؛ و تلاش برای برپایی نظام دموکراتیک - ملی و عدالت محور است. پیش شرط رسیدن به این هدف بزرگ انسانی٬ ایجاد جبهه ی متحد ملی٬ به اشتراک همه احزاب و نهاد های سیاسی – اجتماعي مردم دوست و میهن پرست است که تنها در همکاری و همدستی با یگدیگر٬ به وجود آمده می تواند.

برای دستیابی به این هدف٬ باید وظیفه ی خویش را در برابر تاریخ و نسل آینده ی کشور٬ به سر رسانیم.

با خلوص نیت رفیقانه٬ دست دوستی را برای همبستگی به سوی همه رفقای عزیز دراز می کنیم.

زنده باد مردم ستمدیده ی افغانستان

به پیش به سوی برگزاري کنفرانس ح. د. خ. ا (حزب زحمتکشان افغانستان)

مقالات مرتبط

...

از زمان تأسيس حزب دموکراتيک خلق افغانستان (۱۱ جدی ۱۳۴۳)، اين وارث و ادامه دهنده ی سنن پرافتخار مبارز... ادامه

...

بی نهایت خرسندم،که رفیق های دیرین، رفیق های که عمری از زندگی پربار شان را با قبول دشواری ها در سنگره... ادامه

...

             رزمندگان راه رهایی بخش زحمتکشان سرزمین آغشته به خون ما، گرچه با تأخیر؛ ولی با این جرقه... ادامه

...

وحدت دو حزب دادخواه و چپ واقعی برادر در اوضاع کنونی کشور یک گام عالی و ارزشمند تاریخی به شمار می رود... ادامه

...

این اعلامیه تاریخی از دید نیروهای متعهد به مبارزه هدفمند، تبیین یافته وبازگوی حضور بالفعل آنان در جو... ادامه

...

با مسرت آگاه شدیم که اخیراً دو سازمان سیاسی دوست و برادر بنام کمیته فعالین ح دخ ا ونهضت واحد زحمتکشا... ادامه

...

نخست از همه پنجاه و هفتمین سالگرد تاسیس حزب دموکراتیک خلق افغانستان را به همه اعضای صدیق و باورمند ب... ادامه

...

اینکه رفقای رهبری هردو سازمان با درک عمیق نیازهای یک مبارزه عادلانه به پیش حرکت کرده اند ، گامیست دق... ادامه

...

رفقاي گرانقدر، رهروان جنبش ترقي خواه و پيروان انديشه هاي نجات بخش زحمتكشان كشور محبوب مان افغانستان! ادامه

...

این رویداد بزرگ را که آرزوی اکثریت فرزندان صدیق ح .د خ .ا (حزب زحمتکشان افغانستان )بود به تمام اعضای... ادامه

...

با بیان پیام مسرت بخش، از  ژرف های قلب این موفقیت بزرگ را برای شما  و سایر نیروهای چپ، ملی و مترقی ک... ادامه

...

موفقيت هاي مزيد براي رفقا آرزو مينمايم وتبريک ميګويم که اين انسجام بحیث یک ګام بزرګي دريکجاشدن تمام... ادامه