انگریز چطور توانست طور دگر بر افغانستان مسلط شود

سلیمان کبیر نوری

انگریز چطور توانست طور دگر بر افغانستان مسلط  شود؟

تقلا برای افتادن در جال اسارت دایمی انگریز و پاکستان؟!

صلحی که معنایش جز اسارت و بردگی، چیزی نیست.

دراین جا می خوانید:

- پیش تبصره؛

- پیشکش صلح با تروریزم طالبانی!!!

- تنها فامیل کرزی نه، بل خانواده ی موصوف؛ همه در خدمت آی ایس آی- عکس مستند؛

- چرا امروز انگریز خاموش است؟

- سهمیه ی پاکستان در ساختار سیاسی- نظامی آینده ی افغانستان؛

- در بازی های استخباراتی- نیرنگ ها برای فریب اذهان عامه؛

- فریب دیگری توسط رسانه های انگریز چنین به حرکت درآمده است:

- تحمیل تروریزم طالبانی به وسیله ی غرب زیر نام تامین عدالت اجتماعی، دفاع از حقوق زن، دموکراسی و حقوق بشر بر مردم افغانستان؛

- ملل متحد اقلا در مورد افغانستان بمثابه دلقک تمام عیار انگریز- غرب، آنچه انگریز خواسته است، همان کرده است؛

- نتیجه گیری.

***

- پیش تبصره:

من از سر ناگزیری برای این مقال، یک عنوان اصلی و دو عنوان فرعی  را برگزیدم. زیرا عنوان ها میتوانند با وزن سنگین خود اصل متن را پیش از خوانش خواننده، به خواننده انتقال داده به ترغیب و تشویق برای ادامه خوانش آن مساعدش سازد.

من به صورت قطع و قطع؛ کوتاه و مختصر می نویسم.

در سال نزده نزده مردم سلحشور افغانستان به رهبری شاه امان الله و یاران با تدبیر و خبیر از همه حوادث آن روزگار، با اعلام جنگ؛ جنگ میهن وطنپرستانه برای رهایی و آزادی از بند استعمار انگریز خونخوار و جهانخوار، توانستند نیرو های همیشه متجاوز انگریز را با ادعایی که گویا  آفتاب در سرزمین شان غروب نمی کرد؛ قلع و قمع کند.

با درگیری ی جنگ میان مردم مان و انگریز؛ آخرین فرد زنده جان از ایشان  فردی بود به نام دکتور برایدن که توانست خود را نیمه جان به جلال آباد برساند.

اما امروز انگریز؛ بدون هیچگونه سر و صدایی، با یاری و نوکری مزدورانی همچو امریکا و کشور های اجیر اروپایی، پس از سالیان دور و درازی، لگام رهبری کشور مان را، دوباره در دست گرفته  ( به شیوه ی نیوکلونیالیزم)، توانسته است آن را مجددن در حیطه ی صلاحیت و قدرت خویش قرار دهد.

غارت، تاراج و چور و چپاول معادن افغانستان به صورت بی صدا و آرام؛ تمام عیار به کمک تمامی ی تکنالوزی مدرن؛ طی اشغال هژده ساله ی نیرو های متجاوز غرب، هر لمحه، هر لحظه؛ همه روزه؛ شب و روز ادامه دارد...عکس ها و تصاویری درز کرده آن در رسانه های جمعی به کرات و مرات به دست نشر سپرده شده است.

قدرت انگریزی تا آن حدی است که در سال دو هزار و یک، پس از حادثه ی یازده سپتامبر که آن هم تا کنون مشخص نشده است که عامل اصلی درین فاجعه چه کسانی بوده اند؛ همه نیروهای سنگین نظامی غرب گویا برای نابودی تروریزم طالبانی به افغانستان هجوم آوردند، اما امروز، نی تنها کشور های غربی ی مطیع انگریز، حتا کشور های منطقه و نیروهای مقاومت ضد طالبانی، مشتاق مذاکره و مصالحه با گروهک  یا پروژه ی انگریزی می باشند. این همه مظهر مدیریت ابلیسانه انگریز در جهان است که با خموشی بسیاری ها را برای تعمیل اهداف شوم خود به کار می گمارد.

- پیشکش صلح با تروریزم طالبانی!!!

قدرت و توان سحرآمیز و جادویی استعمار انگریز، امروز در قرن بیست و یک در حدی است که اگر در سال 2001 همه جهانیان آهنگ مبارزه بر ضد تروریزم طالبانی را راه انداخته و زمزمه می کردند؛ امروز همه ی آن ها، به شمول کشور های ضد تروریزم طالبانی در منطقه، و حتا آنانیکه سینه به سینه، سنگر به سنگر  در جبهه ی مقاومت علیه طالبان رزمیده بودند، به شمول رهبران و لیدران به اصطلاح مقاومت علیه تروریزم و بنیادگرایی و علیه طالبان؛ امروز همه یک دست و یک زبان در همنوایی با برنامه ی انگریزی، سرود مصالحه و مذاکره با طالبان را به زمزمه گرفته از آن استقبال به عمل می آورند؛ در حالیکه با قطع و یقین از کوایف بازی های آنسوی پرده ها و آنسوی اقیانوس ها اطلاع کارامدی ندارند.

هیچ نشانه ای جز آن عینیت تجربه شده تاریخی وجود ندارد که آمدن طالبان و سیطره ی حتی قسمی آنان بر کشور؛ سیطره پاکستان بر تمامیت ارضی، حاکمیت و نوامیس ملی ملت و مردم ما نباشد.

با بی تفاوتی و سهل انگاری و چشم و خرد بر تجارب انبوه و علم و اطلاعات بر تعمیل این ماموریت انگریزی بستن؛ سیطره ی سنگین تر از پیش پنجابی ها بر نوامیس ملی مان به دور از انتظار نیست.

اینکه پس از مصاحبه ی بینظیر بوتو با روزنامه نگار لفیگاروی فرانسوی در سال دوهزار و یک، روشن و مشخص شد که گروهک طالبان پروژه و برنامه ی انگریزی بوده، با مدیریت نسل انگریزی( امریکا)، اکمالات و تزریق مالی از طریق کشور های مزدور حاشیه خلیج فارس توسط پاکستان زاد و ولد داده شد و حتی خانم حنا ربانی وزیر خارجه اسبق خود پاکستان باری طالبان به فرانگشتاینی تشبیه کرد که در پاکستان ساخته شد. به قول نویسنده و ژورنالیست  شهیر عصر مان آقای "درایفوس"؛ دولتک های حاشیه خلیج فارس نیز در واقع فرانگشتاین های هستند که خالق آن ها نیز همانا انگلیس است و بس، با پول باد آورده و سیاه و حرام اینها و برنامه های اجرایی و اوپراتیفی پاکستان فرانگشتاین طالبان تخنیک و صنعت شده است!!!.

خانم بینظیر بوتو از مقام صدر اعظم همین پاکستان به هنگامی همه را به افشا گرفت. ولی نه برای اخطار و هوشدار به مردم و سیاسیون افغانستان، بل برای نازیدن به مهارت و بخت و طالع پاکستان. در واقع او اذعان داشت که طالب مال و ملک مطلق انگریز است و حامی بلامنازع آن هم همانا انگلیس است که بالنوبه خالق خود پاکستان جان هم بوده است!!.

- تنها فامیل کرزی نه، بل همه فامیل و خانواده ی این آقا؛ در خدمت آی ایس آی اند- عکس مستند.

 

شما به تصویر دقیق نگاه وبعدا قضاوت نمایید که در این کشور چه جریان دارد. حکمت خلیل کرزی( معین سیاسی  وزارت امور خارجه ی افغانستان) در صف طالبان؛ با هیات جانب به اصطلاح امریکایی ی باز هم حامی طالبان مصروف گویا چانه زنی برای ی صلح بازهم به اصطلاح غربی اند. با یک شوخی ی!!!  جدی، بهتر بود که جانب هیات نمایندگی امریکا به ریاست آقای زلمی خلیلزاد با آقای حامد کرزی حامی و دست اندر کار با دستگاه جاسوسی استخبارات خارجی انگریز یا "ام آی سکس" برای اتخاذ تصامیم، بازهم به اصطلاح  آوردن صلح (اشغال دایمی افغانستان به وسیله ی انگریز وغرب) به مذاکره و مفاهمه می پرداختند.*

بد جنس های افغانستان تبار در مذاکره ی امریکا با طالبان یا دقیقتر، طالب با طالب (کرزی خیل به نمایندگی از طالبان با خلیلزاد، اجیر کمپنی های نفتی مذاکره کردند) به وضوح به ثبوت رسانیدند که خیلِ کرزی،  نیم تنه ی جان پروژه ی انگریز اند. آقای ستیوکول در کتاب مشهور خود به نام" جنگ اشباح" ( جنگ های استخباراتیِ کی جی بی، سی آی ای، آی ایس آی و استخبارات سعودی در افغانستان) تصریح نموده است که پس از سال های نزده هشتاد، فامیل کرزی همه در خدمت و نوکری  سازمان استخباراتی اردوی پاکستان قرار گرفتند.

این سند آقای ستیو کیول سخت انکار ناپذیر است.

چرا امروز انگریز خاموش است؟

انگریز همه کاره ی جهان، خاموش است و خاموش. اما تمام پروژه های جهان را به قول جان کولمن نویسنده شهیر کتاب های " کمیته ی سه صد" و" نیرنگ و سیاست"...، به پیش می برد.

بی سر و صدا، کشور مان را می خواهد به اشغال دایمی در بیاورد. لگام بیشترین "نخبگان" را قیضه کرده و بیشترین به اصطلاح علما و روحانیون و ملا ها و داملا ها را در مساجد و بیرون از آن اسیر دام و دانه خویش دارد و ای بسا که مانند طالب چه ها از کودکی به چوچه کشی گرفته و به بار آورده است.

در بازی های استخباراتی- نیرنگ ها برای فریب اذهان عامه

امریکایی هایی، حامیان مالی طالبان را به حد کافی معرفی کرده اند. از جمله:

به نقل از روزنامه انگلیسی زبان تایمز، ریچارد هالبروک نماینده ویژه آمریکا درامور افغانستان و پاکستان، در یک گفتگوی خبری پرده از چهره حامیان طالبان برداشت.
هالبروک با اشاره به اینکه طالبان بدون حمایت مالی برخی از کشورها، ناتوانند، ابراز داشت: براساس شواهد موجود کشورهای عربستان سعودی و امارات متحده عربی و همچنین برخی از کشورهای اروپایی از شبه‌ نظامیان طالبان حمایت گسترده می‌کنند.
وی با بیان اینکه دولت آمریکا قصد برخورد جدی با این حامیان طالبان را دارد، در این باره اظهار کرد: آمریکا یک گروه تحقیقی متشکل از نمایندگان وزارت دارایی، پلیس فدرال آمریکا و وزارت دفاع را برای جلوگیری از سرازیر شدن منابع مالی به سوی شبه نظامیان طالبان معین کرده است.
نماینده ویژه اوباما در افغانستان و پاکستان افزود: براساس تحقیقات اولیه طالبان سالیانه مبلغ 400 میلیون دلار از تجارت تریاک سود به دست می‌آورند ولی مبالغی که توسط سرمایه‌داران خلیج‌فارس به شبه‌ نظامیان طالبان منتقل می‌شود بسیار بیشتر از این سودها میباشد.
وی در مورد اهداف بعضی از کشورهای حاشیه خلیج فارس و برخی ازکشورهای اروپایی در حمایت از طالبان ، اشاره خاصی نکرد ولی می توان احتمالهای زیادی را در این زمینه متصور شد. مخصوصا دخالتهای عربستان سعودی در این امور را که سابقه طولانی دارد.

مبرهن است که دولت های اخیر امریکا دوست نزدیک حامی تروریزم بین المللی، یعنی سعودی استند و میباشند.  سایت ویکی لیکس سخنان خانم هیلاری کلنتن را را در رابطه به حمایت سعودی از تروریزم به افشا گرفته است.**

فریب دیگری توسط رسانه های انگریز چنین به حرکت درآمده است:

روزنامه انگليسي گاردين در گزارشي با اشاره به جنگ افغانستان نوشت:

 جنگ خودخواهانه‌اي كه "توني‌بلر " نخست وزير سابق انگليس در آن شركت كرد رو به شكست و فروپاشي گذاشته است. 
گاردين در گزارشي به قلم "سيمون جينكز " نوشت كه تمام جنگ‌ها با مذاكره به پايان می ‌رسند و اين همان اتفاقي است كه در جنگ‌ آمريكا در افغانستان نيز بايد روي دهد. 
جينكز در اين مقاله مي‌نويسد: بعد از سالها كه اين كشورها براي كسب افكار عمومي تلاش كردند الان صداي شكست در اين جنگ خسته كننده بلند شده است و از همه طرف صداي دعوت به مذاكره به گوش مي‌رسد.

این تحلیلگر آگاه نمی گوید که طالب ساخت کشور ما است.
 "سيمون جينكز " تحليلگر مسايل سياسي مي‌افزايد: در حاليكه "گوردون براون " نخست‌وزير انگليس از عمليات "پنجه پلنگ " در افغانستان سخن مي‌گويند، ژنرال "سيمون مايا " معاون رئيس ستاد ارتش انگليس در اظهاراتي تعجب‌ برانگيز مي‌گويد كه جنگ كنوني در افغانستان عليه طالبان نيست.
وی ادامه داد: وزراي كابينه فراموش كرده‌اند كه آمريكائيها پيش از حوادث 11سپتامبر نيز با طالبان مذاكره كرده‌اند.
اين تحليلگر مسايل سياسي در ادامه به نقش آمريكا در شكل‌گيري طالبان در افغانستان اشاره كرد و نوشت كه در واقع اين آمريكائي ها بودند كه پول زيادي را براي آموزش و تجهيز اين تروريست‌ها عليه روسيه هزينه كردند. 
اين روزنامه انگليسي در ادامه اين مقاله مي‌افزايد: همه مي‌دانند كه انگليسيها در نهايت افغانستان را ترك خواهند كرد و طالبان در آنجا باقي خواهند ماند، بنابراين استراتژي تسلط و ساختن اين منطقه شعاری بود كه امپراليست‌ها با هياهويی آشكار به صورت يك بدعت آن را سر دادند.***

درین تحلیل نگفتند که به قدرت رسانیدن طالبان تروریست، پروژه ی انگریزی پیشینه است که به معنای کامل کلمه یک لشکر نیابتی انگریز در مستعمره سابقن سرکش و متمرد انگریز به خاطر انتقام گیری ها و بسیار بیشتر از انتقام گیری از افغانستانی های سلحشور پیدایش یافته و کلان و فربه شده است.

- سهمیه ی پاکستان در ساختار سیاسی- نظامی آینده ی افغانستان زمانی بود، و هست!!! که هموطنانی همچو داکتر روستار تره کی ها به نام "لروبر ها " دعوای سرزمین خود را تا "متک" پاکستان داشته اند و هنوز هم تا که هنوز است؛ این دعوی را می کنند. آنچه جالبتر است، الان پاکستان هم دعوای حاکمیت سرزمین خود را تا "متک" ندارد؛ بل تا دریای آمور دارد. و این هدف پاکستان امروز به یاری غرب و انگریز میرود که تحقق پذیرد.

با اشغال افغانستان توسط غرب به رهبری انگریز- امریکا، امروز به همیاری و الطاف بی پایان غرب، حتا شرایط و برنامه ی سهیم شدن  پاکستان به صورت بالفعل در ساختار سیاسی و نظامی کشور مان اجرایی شده است. امروز پاکستان به کمک غرب( امپریالیزم جهانخواز ) بسی اهرم های سرنوشت جغرافیایی- سیاسی ی مردم مان را در دست داشته و تعیین میکند.

چرا؟ چطور؟

کوتاه و فشرده:

طالبان پروژه انگریزی است.

مقالات مرتبط

...

خدا که می دهد نمی پرسد بچه کیستی؟! "اما آی اس آی"و ده ها مماثل ... وسیله می شوند. ادامه

...

طوری که شما آگاهی کامل داريد؛ اشغالگران امريکايی پس از بيست سال جنگ و خونريزی؛ غارت و سيه روزی مردم... ادامه

...

سه سال پوره، از حاکمیت گروه وحشت و دهشت تالبانی در کشور من و تو میگذرد. این سومین سالگرد سیاه و خشن... ادامه

...

لشکرکشی طالبان در برابر مردم و فراخوان قیام عمومی مردم افغانستان علیه آنان! از خیزش مردم بدخشان ده ر... ادامه

...

آتشی را که رژیمهای مزدور پاکستان ودیگرکشورها به نیابت ازقدرتهای آمپریالیستی، از نیم قرن قبل تا بدینس... ادامه

...

تصور نگارنده بر این است که آنچه که میان طالبان و ارتش پاکستان رخ میدهد یک بازی استخباراتی، یک تاکتیک... ادامه

...

اجلاس دو روزه دوحه درباره بحران افغانستان به سرپرستی سازمان ملل با شرکت ۲۵ کشور و چندین نهاد منطقه‌ا... ادامه

...

اخیرا نهاد تحقیقی «رواداری» که تحت نظر سازمان ملل، توسط شهرزاد اکبر فعالیت می‌کند گزارش تکان دهنده‌ا... ادامه

...

این روزها پخش جریان حضور آقایی به نام عبدالباری عمری نماینده ی‌!؟ طالبان در آلمان و گرفتن عکس یادگار... ادامه

...

ازآغاز سده ی بیست و یکم تا این دم، تاریخ چه پیش آمد های شگفتی را در سرزمین خورشید، درج برگ های روزگا... ادامه

...

افغانستان دراثرتجاوزات استعماری یکصد وشصت سال قبل زمان تسلط انگریزیها وبخصوص پس ازتحمل شکست ننگین شا... ادامه

...

دو سال پس از تسلط طالبان بر افغانستان، زلمی خليلزاد سفير کبير(!) و نماینده پیشین ايالات متحده ی امری... ادامه