دیکتاتور ها و دیکتاتور ها و دیکتاتور ها و دیگر هیچ

 

 

محمد عالم افتخار

 

دیکتاتور ها و دیکتاتور ها و دیکتاتور ها و دیگر هیچ !

 

سرانجام دیکتاتور لیبی ؛ در هرحال عبرت انگیز است و اما عبرت انگیز تر از همه ؛ مصداق های مدعیات دموکراسی و حقوق بشر و محکمه و عدالت و قضاوت ... نزد امپریالیست ها و عمال شان که در کشور هایی چون لیبیا و افغانستان و پاکستان و عراق ....معمولاً از میان لومپن ترین لومپن ها دستچین و استخدام و چاق و چله میشوند ؛ میباشد .

در گذشته ها خیلی چیز ها از نظر عامه پنهان انجام میگرفت ؛ اما امروز در جلو کامره های تلویزیونی ؛ بر حقوق بشر و تمامی نورم های انسانی و معنوی آدمیزاد لگد میزنند . قذافی ؛ پسرش و نیز وزیر دفاعش زنده دستگیر شدند و لهذا حیثیت «اسیر جنگی» یافتند . دیگر تا زمان محاکمه عادلانه و همه جانبه باید اسیر کننده گان ؛ فقط آنان را در اسارت نگه میداشتند و از حقوق و امتیازاتی برخوردار میکردند که برای اسیر جنگی در نورم های قبول شده و تعهدشده جهانی وجود دارد . مگر نه بر عکس و قطعاً بر عکس ؛ لحظاتی پس قذافی ؛ باز پسرش و باز وزیر دفاع معدوم میشوند . سه قتل بزرگ و پر معنا ؟

چرا که اینها بسا راز های فوق مهم برای گفتن به محکمه داشتند و مشت های بسته فراوانی از قدرقدرت ها و قلدور هایی راکه تا دیروز با یکدیگر همکاسه و همسو و همراه بودند ؛ میتوانستند بگشایند .

در همین حال اشغالگران و باصطلاح انقلابیون و جهادیون و پیاده نظام عرب نمایشان ؛ ضعیف تر و آسیب پذیر تر از آن بودند و استند که عواقب در قید حیات بودن اینها را برای چند صباحی هم تحمل کرده بتوانند .

مردم بیچاره لیبی مانند مردم افغانستان که چندین بار به اینگونه دهل ها رقصیده ؛ « الله اکبر» گفته و بالاخره به توبه نصوح رسیده اند ؛ شاید رقص و پایکوبی ای کرده باشند ولی در حدی که بتوانند و اجازه داشته باشند به رتق و فتق سرنوشت خود بپردازند ؛ خواب است و خیال است و محال است و جنون !

بدینگونه لیبیا وارد همان فصل آتش و خونی گردید که عراق و افغانستان را در می نوردد . شاید برای انکه ملت ها و مردمان به طور نهایی و تعیین کننده ؛ به درک و دریافت و اقدام نجات بخش برسند ؛ الزامی است در چندین افغانستان و عراق و لیبی دیگر هم این ابر لابراتوار های دوزخی گشوده شود و به کار افتد !!!

در هر حال من نمیگویم ؛ گذشته گان گفته اند : عقل نباشد ؛ جان در عذاب است ؛ تا احمق در جهان باشد ؛ مفلس در نمی ماند . قس علیهذا او  داسی نور !!!

خبر :

قذافي خونريز در خون غلتيد!

قذافي خونريز در خون غلتيد . سرهنگ معمر قذافي، ديكتاتور سابق ليبي روز پنجشنبه در درگيري با مبارزان ليبيايي در شهر سرت به قتل رسيد.

محمود جبریل رئیس دفتر اجرایی شورای ملی انتقالی لیبیا در نشستی خبری در طرابلس گفت:زمانی که قذافی را پیدا کردیم خوب بود و سلاح حمل می کرد.وی افزود :او به طرف یک دستگاه خودرو/موتر شاسی بلند هدایت شد و زمانی که سوار بر خودرو شد درگیری بین نیروهای طرفدار قذافی و مبارزان رخ داد و قذافی از ناحیه سر مورد اصابت گلوله قرار گرفت. ‌ به گزارش خبرگزاری فرانسه از طرابلس ، جبریل افزود:

قذافی زمانی که به بیمارستان مصرانه نیز رسید زنده بود. در پی انتشار خبر بازداشت و مرگ معمر قذافی رهبر فراری لیبی در سرت، مردم شهرهای مختلف این کشور به جشن و پایکوبی پرداختند. در پی انتشار این خبر، نیروهای انتقالی لیبی با سردادن شعار الله اکبر در خیابان های سرت به خوشحالی پرداختند و کامیون های در حال تردد در سرت نیز موسیقی های میهن پرستانه را با صدای بلند پخش کردند. تعداد زیادی از کامیون های مستقر در سرت در حال پخش سرود ملی جدید لیبی و دیگر سرودهای انقلابی هستند. یکی از مبارزان شورای ملی انتقالی لیبی اعلام کرد:

"من بسیار خوشحالم که توانستیم انتقام سالها رنج مردم را بگیریم." در این حمله ابو بکر یونس وزیر دفاع رژیم مخلوع قذافی و پسرش معتصم نیز کشته شدند. پزشکان همچنین از کشته شدن سه مبارز شورای ملی انتقالی لیبی و زخمی شدن سی تن دیگر در این حمله خبر دادند. واكنشهاي بين‌المللي معاون اتحاديه‌ عرب و سازمان همكاري هاي اسلامي از كشته شدن معمر قذافي استقبال كردند.جو بايدن معاون رئیس جمهور آمریکا در واكنش به كشته شدن قذافي از نسخه جديد آمريکا براي جهان خبر داد.

به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، جو بایدن با اشاره به اینکه سیاست این کشور در ماموریت لیبی، رهبری ناتو بوده است، گفت:«لیبی برای آمریکا در کل دو میلیارد دلار هزینه داشت و هیچ تلفاتی ندادیم و این نسخه‌ای است که ما برای برخورد با جهان تجویز کرده ایممعاون رئيس جمهور امريكا گفت:

«در لیبی اقدام ناتو باعث شد مردم از شر دیکتاتوری که من می شناسم، شخصی سرسخت و نه چندان خوب که چهل سال بر مردم حکومت کرده بود، نجات پیدا کردند». وی افزود:«این نسخه ای است که ما برای اینکه چگونه با جهان برخورد کنیم، در مقایسه با گذشته، تجویز کرده ایم.»

 

نظر

علاوه بر فرمایشات جناب جوبایدن معاون رئیس جمهور امریکا ؛ پولند که اکنون ریاست دوره یی اتحادیه اروپا را به عهده دارد، گفت مرگ قذافی هشداری به دیکتاتورها است.

ولی باید دچار این توهم نشویم که دیکتاتور از نظر مردم لیبیا و افغانستان و ایران و پاکستان و عربستان ...با دیکتاتور در نظر جوبایدن و سران امریکا و اروپا یکیست .

به طور یک حقیقت مسجل ؛ مبرهن است که در کشور قبیلوی لیبی نه دیکتاتوری چون هیلی ثلاثی و نه بیدادگر دیوانه تر از هیتلری مانند قذافی میتوانست بر سرقدرت آید و اینهمه بپاید . اینها فقط پس از آنکه تاریخ مصرف شان برای امپریالیست های غدار خاتمه یافت ؛ «دیکتاتور» میشوند .

حالا هم اگر این مرگ قذافی اخطاری به دیکتاتور هاست ؛ آنها فقط « تاریخ تیرشده » ها اند .

آنها که از نظر مردم دیکتاتور اند از پریزیدنت کرزی و مارشال صاحب قسیم فهیم گرفته تا امیرالمومنین ملاعمر مجاهد و ضحاک های ماردوش آی آیس آی و سردمداران اسرائیل و عربستان ( سرزمین بدبخت و مردم اهانت شده ای که جز شهزاده گان هزار در هزار سعودی آدم درآن حق سیاست و مقامی بیشتر از برده و باربر بودن ندارد )؛ مشمول معنای دیکتاتور نمیشوند .

همچنان است مفاهیم نقض کنندگان حقوق بشر ؛ جنایتکاران جنگی ؛ باند های مافیایی و غارتگران صنعتی و تجاری و چپاولگران جیب و زن و زر و زمین و دیگر ثروت های مردمان و سر زمین ها .

ببخشید فقط ملاحظه ای در باره معنای «دیکتاتور» بود و الا ماهنوز همه نسخه را از جناب جو بایدن دریافت نکرده ایم . تا بوده چنین بوده ؛ اگر پس از این فرقی احیاناً مثبت میکند ؛ شاید شعبده های نهفته در گردش روزگار باشد .

نظر:

صفوی

گویند: "از زیر چکک به زیر ناوه آمدن است ". انقلابیون لیبیا ؟!با همکاری بمب افگن های ناتو از فضاُ وسر دادن شعار الله اکبر از زمین ازچنگال یک دیکتا تور نجات یافتند ولی در کام دیکتا توران وستمگران بی رحم دیگر فرو رفتند. آیندهُ لیبیا یک لیبیای محتاج ودر گروه چپاولگران جانی و جهانی خواهد بود. که وطن ما هم در درون آتش این سیاست چپاولگری - وابستکی و آیندهُ نا معلوم می سوزد. که اساس و منبع آ ن به عین سیاست و سناریوی است که در لیبیا جریان دارد .

  http://www.payam-aftab.com/fa/news/16239/

************

در هفتهء سپری شده 1 اسیر اسرائیلی با 1027 اسیر فلسطینی مبادله شد و ریکارد 1 یهودی = 1027 مسلمان قایم گردید . محترم سیدمرتضی نعمت‌زاده رایزن اسبق فرهنگی ایران در سوریه و سردبیر خبرگزاری تقریب ؛ لطفی کرده و این معادله را به تشریح گرفتند .

بنده هم در حدود معلومات دم دست سعی کردم معادله بیشتر شگافته شود . اگر خواستید بخوانید ، حساب کنید و داوری ! در هرحال از جالب ترین خبرهای روز و روزگارماست!

چرا یک اسرائيلی با ۱۰۲۷ فلسطینی مبادله شد؟/ نعمت‌زاده

شایسته است این تبادل را برای اسرائيل هزینه بنامیم تا ارزش زندگی.
آزادی 1027 اسیر فلسطینی در مقابل گیلاد شالیت، سرباز اسرائيلی که در دو مرحله صورت مي‌گیرد، نتیجه فرآیندی است که بیش از 5 سال به طول انجامید که البته این روند طولانی به دلیل عدم پذیرش شروط حماس از سوی اسرائيل بود.
لذا پذیرش این شروط، پیروزی بزرگی را برای حماس رقم زد و در واقع افسانه ارتش شکست ناپذیر و یا کشور شکست ناپدیر(اسرائيل) با این اتفاق فرو ریخت و اسرائيل مجبور شد به خواست حماس تن دهد.
اعتراف و اذعان به این واقعیت نیز در اظهارات مقامات اسرائيلی قابل رویت بود و خشم افراطیون اسرائيلی نیز متعاقب این اقدام گواه بر این واقعیت. تلاش‌هاي زیادی از سوی طرف اسرائيلی صورت گرفت تا از راههای مختلف شالیت آزاد شود.
حملات پراکنده، جنگ 22 روزه و همچنین ادامۀ محاصره غزه از ترفندهایی بود که اسرائيل در این راه به کار برد. اسرائيل حتی پس از پذیرش مبادله، تصمیم داشت تا اسرای آزاد شده را به خارج از فلسطین تبعید کند، اما این امر با مقاومت حماس محقق نشد.
همچنین اسرائيل حاضر نبود فلسطینیان اراضی 1948 که دارای تابعیت اسرائيلی هستند را در طرح آزادسازی قرار دهد و مدعی بود که این اسراء، شهروندان اسرائيلی هستند و کسی نباید دربارۀ آنها تصمیم بگیرد، اما پافشاری و ایستادگی فلسطینیان باعث شد که اسرائيل این مسأله را بپذیرد.
اسرائيل در خصوص افرادی که از قدس دستگیر شده بودند نیز مقاومت مي‌کرد. علاوه بر این تلاش مي‌کرد که از آزاد کردن زندانیانی با احکام حبس طولانی مدت و یا ابد سر باز بزند، اما فلسطینیان باز هم این مسأله را بر اسرائيل تحمیل کردند که این خود پیروزی بزرگی است. اینکه چرا این اتفاق در این مقطع فعلی رخ داد واقعیت آنست که تبادل زندانیان برآیند عوامل مختلفی است که سبب شد این روند در چنین زمانی به نتیجه برسد.
مهمترین مسائلی که در این زمینه دخیل بوده را باید در چند عامل دانست. اول اینکه انقلابات عربی معادلۀ قدرت در منطقه را به نفع فلسطینیان تقویت کرده و دوم اینکه آشتی ملی میان فلسطینیان (فتح و حماس) گام مهمی بود که به تحقق این هدف کمک کرد. هر چند این آشتی هنوز نهادینه و کامل نشده اما به هر حال اتفاق نظر در این زمینه نقش مهمی در آزادی فلسطینی ها داشت.
امید است که این اتفاق پیامدهای مثبتی را در ابعاد داخلی و منطقه ای به دنبال داشته باشد. پیروزی فلسطینیان در این جریان مي‌تواند سبب تقویت مقاومت و همچنین وحدت و یکپارچگی بیشتر فلسطینیان شود. از سویی افکار عمومی فلسطینیان تا حد زیادی تحت الشعاع این اتفاق بود. لذا فتح و حماس هر دو باید خود را در مقابل خواست و ارادۀ مردم مسئول دانسته و به آن پاسخ دهند. واقعیت اینست تا زمانی که وحدت لازم میان جریان‌هاي فلسطینی وجود نداشته باشد، هیچ ضمانت اجرایی در کار نیست. این مسأله مي‌تواند امتیاز مثبتی برای فلسطینیان در روند مذاکرات صلح باشد.
تبادل اخیر ثابت کرد که این مذاکره نیست که راه را باز مي‌کند، بلکه تا زمانی که فلسطینیان قدرتمند نباشند، حتی مذاکره نیز کاری را از پیش نمی برد. در نهایت اینکه غالبا گفته مي‌شود تبادل صورت گرفته، تبادلی نابرابر بوده و این امر بیانگر اهمیتی است که مقامات اسرائيلی برای زندگی و جان شهروندان خود قائل اند، اما این واقعیت را نباید از نظر دور داشت که اسرائيل ناگزیر به پرداخت هزینه‌هاي این چنینی برای شهروندان خود است. در واقع شایسته است این تبادل را برای اسرائيل هزینه بنامیم تا ارزش زندگی. چرا که شهروند و یا سرباز اسرائيلی برای ایستادن در مقابل مقاومت فلسطینی به انگیزه ای قوی نیاز دارد. اگر اسرائيل چنین هزینه ای را نپردازد سربازی وجود نخواهد داشت که به جنگ با فلسطین برود. خصوصا اینکه در اکثر کشورهای جهان از جمله اسرائيل، عصر ایدئولوژی به پایان رسیده و مقامات این رژیم دیگر پتانسیل تزریق ایدئولوژی به جامعۀ خود را ندارد تا به سربازان انگیزۀ فداکاری بدهند. در حالی که این معادله برای طرف فلسطینی کاملا بالعکس است. آنها انگیزه بسیار بالایی برای مقاومت و فداکاری داشته و ثابت کرده اند که از هیچ تلاشی برای حصول به هدف کوتاهی نمی کنند. لذا این نابرابری را نباید به اعتبار ارزش یک اسرائيلی دانست، بلکه باید هزینۀ دولت برای یک اسرائيلی تلقی کرد.

سیدمرتضی نعمت‌زاده
رایزن اسبق فرهنگی ایران در سوریه و سردبیر خبرگزاری تقریب

 
 
 

نظر

همین چند روز پیش بود که از خبرگزاری صدای افغان(آوا)- تهران سرویس حوزه و دانشگاه - آگاهی یافتیم که «حجت‌الاسلام‌ والمسلمین احمد حسین شریفی، در نشست علمی نقد و بررسی عرفان‌های نو ظهور که در سالن اجتماعات مرکز آموزشی تخصصی شیعه شناسی حوزه علمیه قم برگزار شد با اشاره به گسترش معنویت گرایی در جهان، اظهار داشت:

امروزه همگان اذعان دارند، اسلام و معنویت به شدت در جهان در حال گسترش می‌باشد و این مسئله تا جایی پیش رفته که دین اسلام به بی‌رقیب‌ترین دین دنیا تبدیل شده است.  وی با اشاره به گسترش اسلام در غرب، افزود: اگر اسلام گرایی با همین شتاب حرکت کند، طبق پیش‌بینی‌ها، سال 2070 آمریکا به یک کشور اسلامی تبدیل خواهد شد.

این استاد حوزه ادامه داد: از این آمارها پیش‌بینی می‌شود، آلمان در سال 2045، هلند 2025 به طور کامل اسلامی شده و بیش از 70 درصد مردم فرانسه در سال 2050 مسلمان خواهند شد.» در همین حوالی هم معلومدار اسرائیل مسلمان میشود .

با مسلمان شدن اسرائیلی ها طبعاً دیگر حتی در کیهان غیر مسلمانی بر جا نخواهد ماند . دلیلش را که میدانید دیگر . ازین خاطر هم قدر و ارزش یا همان «هزینه» هر اسرائیلی رو به انقراض که تحت شرایط محافظت نوعی و نسلی ( قرنطین ) قرار دارند ؛ از فلسطینی ها و در مجموع مسلمان ها که با بالنده گی به سوی جهانگیر شدن می روند ؛ به همین اندازه و غالباً هنوز بیشتر زیاد است !!!!

http://www.payam-aftab.com/fa/news/16235/

 

مقالات مرتبط

...

منطقۀ آسیا و اقیانوسیه در شبکه‌ای از اتحادها اسیر شده است که زنجیر آن توسط واشنگتن بافته شده است. ادامه

...

تبلیغات امپریالیستی و ایدئولوژی روشنفکران چپ غربی: از ضدکمونیسم و سیاست هویت تا توهمات دموکراتیک و ف... ادامه

...

سر مایه داری مالک جهان نیست و ابدی هم نیست، میتوان آن را بزیر کشیده و نظام عادلانه، سوسیالیسم  را جا... ادامه

...

مطالعه اندیشکده ی با بودجه اتحادیه اروپا اذعان می کند که غرب  از نظر سیاسی با بقیه جهان ارتباط ندارد... ادامه

...

آمریکا اول توسط مجاهدین و آی اس آی و بار دوم به اساس خیانت مستقیم کرزی و آی اِس آی و سی آی اِی و بار... ادامه

...

امروز اکثریت قریب به‌اتفاق تحلیل‌گران ایران و جهان به این واقعیت اذعان دارند که از زمان آغاز قرن بیس... ادامه

...

اگر صدها کشته و هزاران زخمی طی چند روز گذشته، روسیه را پیش قراول جنگ می کند، ۱۵ هزار کشته و صدها هزا... ادامه

...

دراول آوریل ۲۰۰۱، به تحریک دولت جدید طرفدار غرب در بلگراد،اسلوبودان میلوسویچ توسط پلیس صربستان دستگی... ادامه

...

  قراریکه مشاهده میشود اکثرتحلیلگران امورافغانستان،علت ها را فراموش نموده برمعلول ها پرداخته وتوضیح... ادامه

...

ما هم بمثابه اتباع اصلی افغانستان از طبقه حاکم آمپر یالیسم امریکا و جو بایدن و اروپایی های استعمار  ... ادامه

...

"...تا زمان که امپر یالیسم وجود دارد، خطر جنگ وجود  دارد. وبرای پایان دادن به جنگها، باید امپر یالیس... ادامه

...

پس از تسلط استعمارگران اروپایی بر آمریکای‌لاتین و غارت سرزمین‌ های نیمکره غربی بود که ثروت “کشورهای‌... ادامه