یک جنگ بزرگ با چین در پیش است!

یک جنگ بزرگ با چین در پیش است!

نشریه ی هفته

دهم نومبر ۲۰۲۲

 

ترجمه مینا صابری
ریچارد رئیس استراتکام ایالات متحده: یک جنگ بزرگ با چين ایالات متحده را تهدید

می کند.
به گزارش رسانه‌های روسیه، فرمانده عالی نیروهای هسته ای آمریکا هشدار داد که ایالات متحده ممکن است از نظر نظامی از چین عقب بماند. به گفته دریاسالار ریچارد، اگر چنین اتفاقی بیفتد، جمهوری خلق، آمریکا را با یک «جنگ بزرگ» تهدید می شود.
دریاسالار چارلز ریچارد، رئیس فرماندهی استراتژیک آمریکا نسبت به درگیری بزرگ بین کشورش و چین هشدار داد.
فرمانده کل نیروهای هسته‌ای آمریکا در سخنرانی خود در جمع دیگر پرسنل نظامی آمریکا در اوایل نوامبر تاکید کرد: جنگ کنونی در اوکراین، صرفاً مقدمه یک درگیری «بسیار طولانی» بین چین و ایالات متحده است. این در حالیست که قدرت بازدارندگی متعارف و هسته ای ایالات متحده در مقابل جمهوری خلق چین به آرامی در حال فرسایش است.
«بحران بزرگ (درگیری با چین) در راه است. و دیری نمی‌گذرد که ما به روشی آزمایش می‌شویم که تا بحال سابقه نداشته است.»
ریچارد گفت که آماده شدن برای درگیری با چین مستلزم بازنگری فوری در مورد استراتژی های دفاعی فعلی و قابلیت های بازدارندگی ایالات متحده است.
«ما باید به سرعت و نحوه برخورد خود با این ملت را اساساً تغییر دهیم.»
به طور کلی، ریچارد ارزیابی هوشیارانه ای از تلاش های فعلی آمریکا برای بازدارندگی نظامی چین ارائه کرد:
«اگر میزان بازدارندگی ما در قبال چین را ارزیابی کنم، کشتی به آرامی در حال غرق شدن است. این بازدارندگی به آرامی در حال کاهش است، زیرا چین سریعتر از ما توانایی های خود را ایجاد می کند.
اگر این منحنی ها ادامه پیدا کند، مهم نیست که برنامه عملیاتی ما چقدر خوب است، فرماندهان ما چقدر خوب هستند یا اسب های ما چقدر خوب هستند – ما قطعا به اندازه کافی نیرو نخواهیم داشت. و این یک مشکلی است که در فاصله زمانی بسیار کوتاهی گریبانمان را می‌گیرد.»
چین در سال‌های اخیر به طور فزاینده‌ای در فناوری‌ها و تجهیزات نظامی پیشرفته، از جمله در نیروی دریایی خود، طراحی‌های جدید پهپادهای پیشرفته، جت‌های جنگنده مدرن و انواع موشک‌های جدید سرمایه‌گذاری کرده است
تقریباً تمام جنبه ها و عرصه های ارتش چین در دهه گذشته دستخوش تغییرات اساسی شده است.
مدتی است که مقامات دفاعی ایالات متحده نسبت به خطراتی که ناشی از توسعه سریع تسلیحات و فناوری چین برای ثبات منطقه و ایالات متحده است، هشدار داده اند.
علاوه بر این، در صورت درگیری بزرگ با چین، چالش‌های عملیاتی قابل توجهی برای نیروهای آمریکایی به‌ویژه در زمینه لجستیک به وجود می‌آید.
ریچارد به عنوان رئیس فرماندهی استراتژیک به ویژه نگران است که ایالات متحده نتواند یک بازدارنده هسته ای موثر علیه چین مستقر کند که بتواند نقش موثری در جلوگیری از حمله ای چین به تایوان ایفا کند.
وی گفت: «تهدیدات هسته‌ای جدید روسیه و کره شمالی نمونه خوبی از لزوم مقابله با سلاح های هسته‌ای و نحوه مقابله با آن است.» 
ارزیابی ریچارد حاکی از آن است که ایالات متحده نه تنها باید توانایی بازدارندگی هسته ای خود را تقویت کند، بلکه باید برای تهدیدهای دائمی دشمنان خود برای استفاده از سلاح های هسته ای در درگیری های آینده آماده شود.
از جمله، نگرانی ها در ایالات متحده از این که کره شمالی در آستانه انجام یک آزمایش هسته ای جدید باشد، در حال افزایش است. 
به گفته ریچارد، با این حال، آنچه ایالات متحده را بیش از همه نگران می کند این است که چین می تواند سلاح های استراتژیک جدیدی تولید کند که می تواند تفکر بازدارندگی سنتی را تغییر دهد، از جمله قابلیت های مافوق صوت در مدار جزئی و اژدرهای دوربرد با کلاهک های هسته ای.
این یکی از دلایلی است که به گفته ریچارد، ایالات متحده باید بار دیگر بیشتر بر توسعه نظامی خود تمرکز کند. ریچارد گفت، فراتر از بازدارندگی هسته‌ای، ارتش ایالات متحده باید بتواند به سرعت فناوری‌ها و قابلیت‌های جدید را توسعه داده و به کار گیرد تا از رقبای خود عقب بماند.
تنها از این طریق است که ایالات متحده می تواند در گسترش سلطه خود در عرصه نظامی بین المللی موفق شود. دریاسالار توضیح داد: ما قبلاً می دانستیم چگونه سریع عمل کنیم ولی این را فراموش کرده ایم.
او گفت:

«ما باید به روشی که قبلاً در این کشور سؤال می پرسیدیم، برگردیم، که این است: هزینه آن چقدر است؟ هزینه آن آیا پول است آیا انسان است؟ آیا به کارشناسان بیشتری نیاز دارید؟ چه خطری در کمین است؟ اینگونه در سال ۱۹۶۹ به ماه رسیدیم. ما باید مقداری از این توانایی را برگردانیم. در غیر این صورت، چین از ما پیشی خواهد گرفت و روسیه به این زودی ها، از بین نخواهد رفت.»
او خاطرنشان کرد که یادگیری از گذشته برای تسریع در تدارکات می تواند بخشی از راه حل باشد.
به عنوان مثال، ریچارد به معرفی موشک کروز AGM-28 Hound Dog اشاره کرد که از اوایل سال ۱۹۶۰ وارد خدمت شد: «زمانی که نیروی هوایی در اواخر دهه ۱۹۵۰ متوجه شد که سیستم‌های دفاع هوایی یکپارچه شوروی چنان پیشرفته هستند که B-52 (بمب‌افکن‌های دوربرد) دیگر قادر به مقابله با آن نیستند و ما به چیزی به نام موشک کروز نیاز داشتیم. »
به گفته ریچارد، ایالات متحده هنوز از نظر نظامی در برخی زمینه ها، مانند قابلیت های نظامی در زیر آب، بسیار برتر از چین است.
اما در اینجا نیز تاخیر در تدارکات و مسائل مربوط به تعمیر و نگهداری می تواند به این معنی باشد که شکاف بین دو کشور در بلندمدت در حال بسته شدن است. 
ریچارد اذعان کرد که در حالی که توانایی‌های زیر آب ایالات متحده «ممکن است هنوز تنها مزیت نامتقارن واقعی ما نسبت به مخالفانمان باشد»، «اگر برای کنترل مسائل تعمیر و نگهداری خود عجله نکنیم و با ساخت ‌وسازهای جدید پیش برویم… اگر به آن دست یابیم… خود را در موقعیت خوبی برای حفظ بازدارندگی استراتژیک و دفاع ملی قرار نخواهیم داد.»
چین به جای تکیه بر بازدارندگی به دنبال نزدیکی راهبردی است
با وجود نگرانی های ریچارد، شی جین پینگ، رئیس جمهور چین اخیراً خواستار بهبود روابط آمریکا و چین شد.
شی در اولین سخنرانی عمومی خود پس از انتخاب مجدد به عنوان رهبر حزب کمونیست چین، اشاره کرد که دو کشور باید به «روابط سالم و باثبات» بازگردند.
جهان امروز نه آرام است و نه باثبات. چین و ایالات متحده دو کشور مهم هستند.
شی به کمیته ملی روابط ایالات متحده و چین (NCUSCR) گفت:

ارتباطات و همکاری نزدیک‌تر بین ما به ایجاد ثبات و امنیت بیشتر در جهان و ارتقای صلح و توسعه جهانی کمک خواهد کرد. 
«چین مایل به همکاری با ایالات متحده برای یافتن راه مناسب برای کنار آمدن در دوره جدید مبتنی بر احترام متقابل، همزیستی مسالمت آمیز و همکاری برُد- برُد است. نه تنها دو کشور ما، بلکه کل جهان از این امر سود خواهند برد.»

مقالات مرتبط

...

در اولین مقاله این شماره از نسخه بین المللی «فرهنگ عمودی و افقی» می نویسد: «امروزه مفهوم سوسیالیسم ادامه

...

در اولین مقاله این شماره از نسخه بین المللی «فرهنگ عمودی و افقی » می نویسد: «امروزه مفهوم سوسیالیسم... ادامه

...

اگر شما یکی از دو ابرقدرت جهان باشید و از ابرقدرت دیگر چالشی واضح و مشخص، و در اصل تهدیدی برای موجود... ادامه

...

بنیاد تحقیقات اقتصادی و اجتماعی لانگوی پکن در سال 2009 با هدف مطالعه بحران تداوم فرهنگی در چین مدرن... ادامه

...

مستند به نظرات" پریماکوف" 2024" (1)، "یوری اوشاکوف"، دستیار رئیس‌جمهور روسیه به آمادگی روسیه برای "پ... ادامه

...

بیش از شش ماه پیش، در پایان گفت‌وگوهای هشت ساعته در کرملین، رئیس‌جمهور پوتین و رئیس‌جمهور شی ادامه

...

کوبا از حضور گسترده هیأت‌های نمایندگی از همه قاره‌ها در اجلاس هاوانا استقبال می‌کند: دیدگاه مشترکی د... ادامه

...

چین در بحبوحه تحقیقات رشوه، رئیس نیروی موشکی را جایگزین کرد. ادامه

...

بيست وسومین نشست سازمان همکاری شانگهای، بتاریخ چهارم جولای 2023 ازطریق ویدیو کنفراس به میز بانی نرند... ادامه

...

چرا آمریکا در ایجاد اغتشاش در ایران اینقدر عجله دارد؟ و چرا توافق ایران و عربستان ناقوس پایان سلطه د... ادامه

...

مذاکرات رسمی روسیه و چین به عنوان بخشی از سفر شی جین‌پینگ به روسیه ۲۱ مارس، در کرملین انجام ش ادامه

...

ایران و عربستان سعودی ترک مخاصمه کردند و برای برقراری روابط دیپلماتیک به توافق رسیدند. این توافق در... ادامه